Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Προς παραμονή ο Κεϊτά!!

Προς παραμονή ο Κεϊτά
Την ανανέωση του συμβολαίου του Σεϊντού Κεϊτά εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, με τον μέσο από το Μάλι να έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των Κυπελλούχων Ισπανίας και να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο. Ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τίτο Βιλανόβα, θεωρεί τον 32χρονο χαφ παίκτη «κλειδί» για την ομάδα και έχει εκφραστεί θετικά υπέρ της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Για την απόκτηση του Κεϊτά έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Μίλαν, ωστόσο προτεραιότητα του ίδιου αποτελεί η Μπαρτσελόνα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε δηλώσεις του:

«Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο, ώστε να ξέρω ακριβώς τι θα κάνω με το μέλλον μου. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Βαρκελώνη. Ελπίζω ότι θα καταφέρω κάτι τέτοιο».

Η στάση του μέσου από το Μάλι στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι τον εκτιμούν πάρα πολύ και είναι θετικά προσκείμενοι για την παραμονή του. Ο Κεϊτά άλλωστε απολαμβάνει τον σεβασμό όλων στα αποδυτήρια, καθώς εκτός από σταθερός παίκτης είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει από τον πάγκο, ως μία πολύ αξιόπιστη λύση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: