Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ανεβαίνουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι!!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα και συνέτριψαν με 3-0 τους Βανκούβερ Ουάιτκαπς.
Στο 16ο λεπτό ο Μάικ Μακ Γκι εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και άνοιξε το σκορ. Ακολούθησε ψύχραιμο σουτ του Ρόμπι Κιν στο 30ό λεπτό και το 2-0, ενώ ο Λάντον Ντόναβαν ευστόχησε σε πέναλτι στο 41ο λεπτό. Οι κάτοχοι του τίτλου του MLS ήταν θετικοί και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ περιορίστηκε στη νίκη με τρία γκολ διαφορά.
Από την πλευρά τους, οι Φιλαδέλφεια Γιούνιον έφτασαν στο 4-0 εναντίον της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι. Άλλωστε ο Τζακ Μακ Ίνερνεϊ επέστρεψε από τραυματισμό και σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 81ο λεπτό ο Λιόναρντ Πατζόι διαμόρφωσε το 3-0 με πέναλτι, ενώ ο Αντουάν Χομπενό πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 87ο γκολ με κοντινό σουτ. Έτσι η «ένωση» πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα και πρόσθεσε τρεις βαθμούς στη «φτωχή» της συγκομιδή.
Σε αγώνα με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, οι Μόντρεαλ Ίμπακτ κέρδισαν τους Χιούστον Ντάιναμο με 4-2. Οι Μπραντ Ντέιβις και Ουίλ Μπρούιν ισοφάρισαν τα γκολ των Σάνα Νιάσι και Ντέιβιντ Άρναντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο οι Χασούν Καμαρά με κοντινό σουτ και Πατρίς Μπερνιέ με πέναλτι έκαναν τη διαφορά υπέρ των νεοφώτιστων. Ακολούθησε κόκκινη κάρτα στον Άνταμ Μόφατ, οπότε οι Τεξανοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.
Ο Κρις Βοντολόφσκι συμπλήρωσε 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα διαμορφώνοντας στο 84ο λεπτό το εκτός έδρας 2-1 των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς επί της Ρέαλ Σολτ Λέικ. Μόλις στο 75ο λεπτό ο Άλαν Γκόρντον είχε ανοίξει το σκορ, αλλά στο 79ό ο Χαβιέ Μοράλες ισοφάρισε με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ. Έτσι οι «σεισμοί» κατέλαβαν την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη της λίγκας.
Με σκορ 2-1 επικράτησαν οι Σικάγο Φάιρ των Κολόμπους Κρου. Μάλιστα οι «φωτιές» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 29ο λεπτό λόγω αποβολής του Γκονζάλο Σεγκάρες. Νωρίτερα ο Μάρκο Πάπα άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, ενώ στο 26ο λεπτό ο Ντόμινικ Οντούρο διαμόρφωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Κρου ήταν να μειώσουν στο 36ο λεπτό με τον Τόνι Τσιάνι.
Στη «λευκή» ισοπαλία έμεινε το Ντάλας με τη Σίβας ΗΠΑ, παρά την κυριαρχία του. Οι Τεξανοί προσέγγισαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, αλλά ο Νταν Κένεντι, τερματοφύλακας της Σίβας, κράτησε το 0-0.
Τέλος το Τορόντο παραχώρησε 2-2 στους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κρις Τίερνεϊ στο 94ο λεπτό, ενώ ο Μπλέικ Μπρετσνάιντερ είχε μειώσει στο 71ο, οκτώ λεπτά ύστερα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ντάνι Κόφερμανς και Ράιαν Τζόνσον είχαν διαμορφώσει το 2-0 για τον καναδικό σύλλογο.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (23/06) αποτελέσματα του MLS:
Τορόντο-Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον 2-2
Φιλαδέλφεια Γιούνιον-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 4-0
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Χιούστον Ντάιναμο 4-2
Σικάγο Φάιρ-Κολόμπους Κρου 2-1
Ντάλας-Σίβας ΗΠΑ 0-0
Ρέαλ Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 1-2
Λος Άντζελες Γκάλαξι-Βανκούβερ Ουάιτκαπς 3-0














πηγή: onsports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: