Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Τζέραρντ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε…»

Τζέραρντ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε…»
Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διάκριση αντιμετωπίζουν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας το φετινό Euro, όπως τόνισε ο Στίβεν Τζέραρντ. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του προημιτελικού με την Ιταλία, ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» έδωσε το σύνθημα για τη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Το όνειρό μου, από τότε που έπαιξα για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα είναι να τα πηγαίνουμε καλά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής, όμως, αυτό δεν έχει συμβεί. Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία να τα καταφέρουμε και ελπίζω αυτή τη φορά τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά για εμάς», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος μέσος της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είναι σημαντικό για όλους μας να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να αποδείξουμε στους επικριτές μας ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες έχουν δώσει μεγάλα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Αντιλαμβάνονται, λοιπόν, πλήρως τις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα, όπως με την Ιταλία».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: