Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Βλέπει Τοροσίδη και Κυριάκο η Γιουνάιτεντ!!

Ακόμη ένα αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι ανέβασαν τις μετοχές τους με τις εμφανίσεις τους στο Euro.

H ιστοσελίδα «hereisthecity.com», αναφέρει σε άρθρο της πως ο 27χρονος αμυντικός είναι στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τζέτρο Βίλεμς.

Tο κείμενο αναφέρει:

«Ο Τοροσίδης ακούστηκε για τη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο και θα προσέδιδε εμπειρία στην οπισθοφυλακή της ομάδας. Οι επιλογές της Μάντσεστερ στη θέση του δεξιού μπακ είναι ο νεαρός Βραζιλιάνος Ράφαελ, ο Φιλ Τζόουνς και ο Κρις Σμόλινγκ, αμφότεροι ως κεντρικοί αμυντικοί, όπως επίσης και ο διεθνής Τοροσίδης, που μπορεί να κάνει αίσθηση. Βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τον τίτλο ξανά την περσινή σεζόν-πέμπτος δικός του και της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια.

Η ιταλική Ρόμα έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ η Νιουκάστλ είχε αναμιχθεί προηγουμένως. Σκόραρε το νικητήριο τέρμα στο Μουντιάλ του 2010 για την Ελλάδα κόντρα στη Νιγηρία, την πρώτη ποτέ σε τέτοιο τουρνουά. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 120 εμφανίσεις για την ομάδα του και τώρα είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και αφού πρώτα βοήθησε τη χώρα του να φτάσει στη νοκ άουτ φάση του EURO 2012».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: