Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

«Καλπάζουν» Κρουζέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο!

Η Κρουζέιρο συμπλήρωσε 14 βαθμούς και η Ατλέτικο Μινέιρο 13 κερδίζοντας τα παιχνίδια τους στην έκτη αγωνιστική του Brasileiro. Η Κρουζέιρο επικράτησε με 3-1 της Βάσκο Ντα Γκάμα και κατέλαβε την πρώτη θέση της κατάταξης. Άλλωστε οι «γκιγκάντε» έμειναν στους 13 βαθμούς, έπειτα από την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Βάλτερ Μοντίλο, Ουέλινγκτον Παουλίστα και Ραμόν βρήκαν δίχτυα για τους πρωτοπόρους, ενώ ο Ροντόλφο είχε μειώσει σε 2-1 για τη Βάσκο.
Στους 13 βαθμούς έφτασε η Ατλέτικο Μινέιρο επικρατώντας με 5-1 της Ναούτικο στο εντός έδρας ντεμπούτο του Ροναλντίνιο. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, διαμόρφωσε το 2-1 με πέναλτι στο 34ο λεπτό. Μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Μπέρναρντ έπειτα από απίστευτη ομαδική προσπάθεια, ενώ ο Αραούχο ισοφάρισε στο δωδέκατο. Ο Ντανιλίνιο σκόραρε στο 36ο και στο 61ο, ενώ ο Νταμιάν Εσκουντέρο πέτυχε το 5-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Με εξαίρεση ένα δοκάρι των φιλοξενουμένων, η Ατλέτικο κυριάρχησε απόλυτα.
Τέλος, η Σάο Πάολο έμεινε στους εννέα βαθμούς χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Πορτουγκέζα. Ο Ιβάν σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους προσπάθησε μονάχα ο Τζάντσον. Έτσι η Πορτουγκέζα συμπλήρωσε επτά βαθμούς.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (23/06) αποτελέσματα του Brasileiro:
Βάσκο Ντα Γκάμα-Κρουζέιρο 1-3
Πορτουγκέζα-Σάο Πάολο 1-0
Ατλέτικο Μινέιρο-Ναούτικο 5-1










πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: