Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πρώτος με διαφορά ο Σπανούλης!!

Πρώτος με διαφορά ο Σπανούλης!
Πολυτιμότερος παίκτης της Α1 μπάσκετ των ανδρών για τη σεζόν 2011-12, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Μετά τον τίτλο του MVΡ του Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο αρχηγός του Ολυμπιακού, χάρις στις εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα», κέρδισε και το αντίστοιχο βραβείο της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο 29χρονος γκαρντ εξέφρασε την ικανοποίηση του τονίζοντας πως ο τίτλος αυτός αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα της απόλυτα επιτυχημένης χρονιά των Πειραιωτών.

«Κατ' αρχάς οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος. Το βραβείο αυτό έρχεται ως επιστέγασμα των επιτυχιών του φετινού Ολυμπιακού, με το πρωτάθλημα να αποτελεί, απ' το ξεκίνημα της σεζόν, τον μεγάλο μας στόχο», είπε ο V-Span και πρόσθεσε: «Προσωπικά νοιώθω χαρούμενος που κατακτώ μία σημαντική ατομική διάκριση, ωστόσο οφείλω να υπογραμμίσω ότι μερίδιο σ' αυτή έχουν όλοι μου οι συμπαίκτες και οι υπόλοιποι άνθρωποι της οικογένειας του μπασκετικού Ολυμπιακού. Δεν κερδίζει ο Σπανούλης, ή ο εκάστοτε Σπανούλης, αλλά η ομάδα».

Αναλυτικά οι ψήφοι για τον καλύτερο γκαρντ

1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 64
2 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 37
3 ΖΑΚ ΡΑΪΤ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 27
4 ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 4
5 ΝΤΙΟΝΤΕ ΚΡΙΣΤΜΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 3
6 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 1
ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 1
ΜΑΪΚΛ ΤΕΪΛΟΡ (ΚΑΒΑΛΑ) 1


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: