Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Και ΕθνιΚάρα και... Τριφυλλάρα!!

Παναθηναϊκός και Καραγκούνης φαίνεται πως θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, με τον Φερέιρα να δίνει την έγκρισή του και να απομένει η συμφωνία των δύο πλευρών.
Και ΕθνιΚάρα και... Τριφυλλάρα!

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Καραγκούνη σχετικά με τον μέλλον του, με διάφορα σενάρια να κάνουν λόγο πως ο Τυπάρας θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, στην Αμερική και σε διάφορα άλλα μέρη του πλανήτη.
Ωστόσο επιθυμία του ίδιου, αλλά και του Παναθηναϊκού είναι ο “Κάρα” να παραμείνει στην ομάδα και να κλείσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Το συμβόλαιο του αρχηγούς της Εθνικής μας ομάδας λήγει στο τέλος του μήνα και η διοίκηση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να υπάρξει συμφωνία.
Το σημαντικό στην υπόθεση είναι η θετική εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς πιστεύει ότι ο Καραγκούνης είναι απαραίτητος με την εμπειρία του στην ομάδα που θα χτίσει για τη νέα χρονιά.
Από την πλευρά του πάντως ο Καραγκούνης δεν θα τα... χαλάσει στα λεφτά, αλλά εκείνο που θέλει είναι περισσότερο χρόνο συμμετοχής από πέρσι έχοντας δηλαδή μεγαλύτερη συνεισφορά στην ομάδα.
Πάντως, σημαντικό ρόλο για να έρθει το "οκ" του Φερέιρα έπαιξε και η θετική παρουσία του Καραγκούνη στο Euro και πλέον μένει η επαφή των δύο πλευρών για να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: