Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

No goal και… ξύλο!!


No goal και… ξύλο

Τα πάντα στον «αέρα». Στη γεμάτη Λεωφόρο και σε ένα ματς με σκληρές μονομαχίες και αποβολή, ο Παναθηναϊκός (ανέβηκε με Εβαντζελίστα) έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς.

Δεν είχε την λάμψη προηγούμενων αγώνων του και τα πάντα θα κριθούν στο Περιστέρι (10/2)!

Στην επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο μέρος, ανεβασμένος αλλά όχι αρκετός στο δεύτερο (με την είσοδο των Εβαντζελίστα-Κλωναρίδη να τον «μεταμορφώνουν» για 20') και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πολλές σκληρές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες, με τον διαιτητή Στυλιαρά να βγάζει αρκετές κίτρινες από το τσεπάκι του και μια κόκκινη στον Κουτρουμπή προς το τέλος της αναμέτρησης. Δοκάρι στο 68' είχε ο «κέρβερος» της άμυνας Τελάντερ, με το τριφύλλι να κυνηγά ένα... χρυσό γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει τους κυανόλευκους (πολύ καλοί Κεϊτά-Ουσέρο).

inner

Το ματς

Μπορεί η ατμόσφαιρα στις εξέδρες να ήταν «γιορτινή», ωστόσο ο Παναθηναϊκός έπρεπε να «πολεμήσει» για να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης. Πέραν όμως μιας φλύαρης υπεροχής και κυκλοφορίας της μπάλας –μεταξύ κέντρου και περιοχής του Ατρόμητου- δεν είχε κάτι άλλο να επιδείξει. Και παραλίγο να παγώσει η Λεωφόρος, αν ο Στιλ δεν επενέβαινε καθοριστικά στο δυνατό σουτ του Ναπολεόνι, κρατώντας το 0-0. Οι πράσινοι προσπαθούσαν, αλλά δεν τους έβγαινε τίποτα, καθώς το κέντρο των φιλοξενούμενων (με Κεϊτά-Ουσέρο) ήταν απροσπέλαστο.

inner

Ο Αμπέντ δεν ήταν σε καλό βράδυ (παρά μια κεφαλιά-ψαράκι που είχε από κοντά), ο Καλτσάς ήταν μπλοκαρισμένος, ο Μπουμάλ το έψαχνε από τα δεξιά (με συνεχείς βοήθειες από τον καλό Μέστο), αλλά το σουτ του στο 27’ δεν ήταν αρκετό ούτε για ν’ απειλήσει τον Μπάρκα, ούτε για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα στο τελευταίο τέταρτο δεν άλλαξε, με τους πράσινους να θέλουν, αλλά να μην έχουν τον τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Φυσιολογικά, λοιπόν, το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, σε ένα παιχνίδι με καλό τέμπο, αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (με τον Τελάντερ στο νήμα να επεμβαίνει καθοριστικά με σωτήριο τάκλιν στον Ναπολεόνι).

inner

Ο Παναθηναϊκός μπήκε «μουδιασμένος» στο δεύτερο μέρος και αν δεν ήταν ο Στιλ να σταματήσει το δυνατό σουτ του Ούμπιδες από πλεονεκτική θέση, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να ‘χαν πάρει άσχημη τροπή για την ομάδα του Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός διέκρινε τα «μπαστούνια» της ομάδας του στο δημιουργικό κομμάτι και γι’ αυτό έριξε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας τους Εβαντζελίστα-Κλωναρίδη. Και με τη μία οι δυο τους ανέβασαν ταχύτητα και επίπεδο το τριφύλλι με αποκορύφωμα την δύσκολη κεφαλιά του Τελάντερ που σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού (κι ενώ είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες από τους νεοεισελθόντες).

inner

Ο Εβαντζελίστα ήταν… φουλ δραστήριος από την αριστερή πλευρά, προκαλούσε συνεχώς ρήγματα και μια βολίδα του από διαγώνια θέση πήγαινε… καρφί για τα δίχτυα, αλλά ο Μπάρκας του Ατρόμητου τεντώθηκε και είπε με εντυπωσιακό τρόπο στο 77’ «όχι»! Η πίεση του τριφυλλιού συνεχίστηκε για περίπου ένα πεντάλεπτο ακόμα, αλλά δίχως να βγάλει άλλες φάσεις. Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε χωρίς συγκινήσεις, με τον Ατρόμητο να «κλειδώνει» το 0-0 (με τις εμπνεύσεις του Πέτριτς στο νήμα να μην εκτελούνται σωστά) και τον Παναθηναϊκό να… αρκείται σε αυτό το αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, με τον Κουτρουμπή στο 88’ αποβάλλεται επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά.



Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Μέστο, Εσιέν (61’ Εβαντζελίστα), Ζέκα, Αμπέντ (84’ Λαγός), Μπουμάλ, Καλτσάς (62’ Κλωναρίδης), Πέτριτς

Ατρόμητος: Μπάρκας, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι (89’ ΛεΤαλέκ), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85’ Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (72’ Μπρίτο), Κεϊτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός...!!


Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός...

Πάλεψε μέχρι τέλους, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σουργκούτ ο Ολυμπιακός. Ηττήθηκε 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη στον επαναληπτικό των «8» του CEV Cup και ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Μετά από ένα σκληρό ματς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 σετ από την Σουργκούτ στον επαναληπτικό των «8» του Cev Cup και αποκλείστηκε απ’ την συνέχεια της διοργάνωσης.

Μετά την ήττα με 3-2 στην Ρωσία οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν καθαρή νίκη για την πρόκριση, όμως οι Ρώσοι πήγαν στον Πειραιά… αγριεμένοι. Και αφού «καθάρισαν» το πρώτο σετ με 22-25, ξεπέρασαν την αντεπίθεση των δύο επόμενων σετ για να φτάσουν στην πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ, όμως η Σουργκούτ πήρε τα ηνία μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Από κει και πέρα οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των ερυθρόλευκων και έφτασαν στο 1-0 παίρνοντας την ψυχολογία με το μέρος τους.

Αυτή τους έβαλε με φόρα στο δεύτερο σετ, στο οποίο αύξησαν την διαφορά μέχρι και με 11-18. Ένα επιμέρους 10-3 όμως, έκανε το ματς θρίλερ. Με τον Όγκουρτσακ στο σερβίς οι ερυθρόλευκοι αντεπιτέθηκαν και έφτασαν μια ανάσα απ’ τη μεγάλη ανατροπή, όμως δύο μπλοκ του Απάλικοφ έκανε το 2-0 σετ.

Πιο ισορροπημένο ήταν το τρίτο σετ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο Ολυμπιακός οδήγησε το σετ στους τελευταίους κρίσιμους πόντους μέχρι το 24-23, όμως η Σουργκούτ ισοφάρισε με τον Μπακούν και με λάθος του Έγκλεσκαλνς και μπλοκ πάνω στον Όγκουρτσακ πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Διακύμανση:
1ο σετ: 8-6, 15-16, 18-21, 22-25
2ο σετ: 6-8, 11-16, 18-21, 22-25
3ο σετ: 5-8, 16-15, 21-19, 24-26

*Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 1 άσσο, 42 επιθέσεις, 6 μπλοκ 19 λάθη αντιπάλων και της Σουργκούτ προήλθαν από 5 άσσους, 38 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων

Τα σετ: 0-3 (22-25, 22-25, 24-26) σε 86΄

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πιάτσα)
: Σουλτανόπουλος 3 (1/1 επ, 2 μπλοκ), Φιλίποφ 1 (1/1 επ), Έγκλεσκαλνς 12 (11/30 επ, 1 μπλοκ), Τσουκ 11 (11/21 επ, 44% υπ - 22% άριστες), Όγκουρτσακ 13 (12/24 επ, 1 άσσος, 38% υπ - 31% άριστες), Σπίνου 7 (4/9 επ, 3 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 32% υπ - 27% άριστες), Σακόγλου 2 (2/4 επ), Στιβαχτής. Κοκκινάκης (60% υπ - 40% άριστες).

ΣΟΥΡΓΚΟΥΤ (Καμπιμπούλιν): Μπρντόβιτς 4π. (3 άσσοι, 1 μπλοκ), Μπακούν 22 (21/36 επ, 1 μπλοκ), Ιερεσετσένκο 3 (2/11 1 μπλοκ, 67% υπ - 50% άριστες), Απαλίκοφ 9 (4/6 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ), Σαφόνοφ 2 (2/4 επ), Ρόντισεφ 10 (7/16 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 55% άριστες - 45% άριστες) / Καμπέσοφ (λ, 50% υπ - 31% άριστες), Ζάιτσεφ, Ασκέροφ 2 (2/6 επ), Αστασένκοφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς τρεις στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής!


Χωρίς τρεις στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής

Σημαντικές απουσίες για τον τεχνικό του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλομ στον αυριανό, πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Περόνε, Ρομάνο, αλλά και τον Στάμου.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για τον αυριανό, πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στον οποίο ο «Γηραιός» θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος απουσιάζουν τα ονόματα των Περόνε, Ρομάνο και Στάμου.

Για τους δυο πρώτους, η μη συμμετοχή τους στην αποστολή ήταν αναμενόμενη, το πρόβλημα, ωστόσο, με τον Στάμου προέκυψε την τελευταία στιγμή, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αποχώρησε από την προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές, που έμειναν εκτός αποστολής, θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Βάσει των παραπάνω, ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέλκας: «Μείναμε από δυνάμεις»


Πέλκας: «Μείναμε από δυνάμεις»

Από τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε από δυνάμεις, ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε στην ισοπαλία τόνισε ο σκόρερ του «Δικεφάλου» κόντρα στον Πανιώνιο, Δημήτρης Πέλκας.

Στην ισοπαλία που δίνει στον ΠΑΟΚ προβάδισμα εν όψει της αναμέτρησης στην Τούμπα αρκέστηκε ο «Δικέφαλος» σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στο β’ ημίχρονο η ομάδα του έμεινε από δυνάμεις και από τη στιγμή που συνέβη αυτό, έπρεπε να διατηρήσουν την ισοπαλία.

Αναλυτικά:

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να σουτάρω, μου στρώθηκε καλά η μπάλα. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βάλαμε ένα γκολ και περιμένουμε τώρα πως και πως το δεύτερο παιχνίδι, για να καθαρίσουν όλα εκεί».

«Ο Πανιώνιος κλείστηκε πίσω στο δεύτερο μέρος και από τη στιγμή που το έκανε αυτό, μείναμε και εμείς από δυνάμεις και αρκεστήκαμε σε αυτό».

Για το αν το γκολ που πέτυχε ήταν καλύτερο απ’ αυτό κόντρα στην Μπρόντμπι: «Αυτό που έβαλα στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι ήταν καλύτερο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην LA Galaxy ο Άσλεϊ Κόουλ!!


Στην LA Galaxy ο Άσλεϊ Κόουλ

Στις ΗΠΑ και την LA Galaxy θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άσλεϊ Κόουλ μετά από ενάμιση χρόνο στη Ρόμα.

Την απόκτηση του Άσλεϊ Κόουλ ανακοίνωσε η LA Galaxy. Ο 35χρονος Άγγλος αριστερός μπακ έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, όπου ανήκε από το καλοκαίρι του 2014.

Στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του έχει κατακτήσει το Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα και επτά Κύπελλα αγωνιζόμενος σε Άρσεναλ και Τσέλσι, ενώ έχει φορέσει 107 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τελείωσε» του Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ!!


«Τελείωσε» του Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Οριστικό το deal με τον Πανιώνιο, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο 23χρονος αμυντικός για να υπογράψει.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για τελευταία φορά με τον Πανιώνιο απέναντι στην… επόμενη ομάδα του για το Κύπελλο.

Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι δεδομένη, με τους Νεοσμυρνιώτες να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 500.000 ευρώ. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη (που είναι και γενέτειρά του) για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, γύρισε στο Άνφιλντ ο «Θεός»! (pics+video)


Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, γύρισε στο Άνφιλντ ο «Θεός»! (pics+video)

Το αγαπημένο παιδί του «Kοπ» και ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που φόρεσαν τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Ρόμπι Φάουλερ, ο… Θεός των κόκκινων οπαδών, επέστρεψε σαν σήμερα το 2006 στο Άνφιλντ.

Συστάσεις, δεν χρειάζονται…

Είτε (και κυρίως) από τις… αμέτρητες γκολάρες του, είτε επειδή «σνίφαρε» τη γραμμή του γηπέδου, είτε επειδή κλότσησε μια μπάλα… πάνω στον βοηθό του Ζεράρ Ουγιέ -που τον τελείωσε- Φιλ Τόμπσον, τον Ρόμπι Φάουλερ δεν γίνεται να μην τον ξέρεις, βασικά, όμως, δεν γίνεται να τον ξεχάσεις.

Σίγουρα, πάντως, δεν τον έχουν ξεχάσει στο Λίβερπουλ!

inner

Το αγαπημένο παιδί του «Κοπ» επέστρεψε σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, το 2006 στους «κόκκινους» του Μερσεϊσάιντ και είπαμε να… φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας με ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο από τον «Θεό», όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ.

inner

Ο 30χρονος, τότε, Άγγλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τη λήξη της σεζόν με τους πρωταθλητές Ευρώπης, που τον είχαν δει -με λύπη- να φεύγει τον Δεκέμβρη του 2001 αντί 14,5 εκατ. ευρώ για τη Λιντς, πληρώνοντας τις κάκιστες σχέσεις του με τον Ουγιέ, αλλά και το γεγονός ότι αδυνατούσε να μπει… σφήνα στους Όουεν και Χέσκι.

inner

Με 120 τέρματα (γκολάρες τα περισσότερα…) σε 210 αγώνες με την κόκκινη φανέλα από το 1993 έως και το 2001, όμως και όντας παιδί γέννημα-θρέμμα της Λίβερπουλ, δεν γινόταν μη γυρίσει στη λατρεμένη του ομάδα, με τον Ράφα Μπενίτεθ να του δίνει την ευκαιρία να παίξει ξανά στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε όσο κανείς τη δεκαετία του '90.

inner

inner

Βέβαια, δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής και τον Μάιο του 2007 αποχώρησε, πια, οριστικά από τη Λίβερπουλ, γνωρίζοντας, όμως, ανεπανάληπτη αποθέωση, όταν στις 13 του ίδιου μήνα αντικαταστάθηκε στην αναμέτρηση με την Τσάρλτον, στην τελευταία φορά που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και την κόκκινη φανέλα, κλείνοντας την καριέρα του στο «Άνφιλντ» με 183 γκολ σε 369 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

inner

Δείτε ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον «Θεό» της Λίβερπουλ



Και εδώ κάποιες από τις γκολάρες του με την κόκκινη φανέλα





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ουζουνίδης: «Αν φύγουν κάποιοι βασικοί μας...»


Ουζουνίδης: «Αν φύγουν κάποιοι βασικοί μας...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ για πρόκριση μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη προσθέτοντας πως το έργο της ομάδας του θα είναι πιο δύσκολο αν φύγουν και άλλοι παίκτες.

Η κατάσταση του Πανιωνίου στον επαναληπτικό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει την πρόκριση από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετά το 1-1 στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες (σ.σ. Χατζιησαΐας και Μπακασέτας), η ομάδα του δεν μπορεί να είναι όσο ανταγωνιστική θα ήθελε.

«Θέλαμε να νικήσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον το προβάδισμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Στην Τούμπα θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η δικιά μας ομάδα. Αν φύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες από εμάς δεν θα είμαστε στην ίδια κατάσταση. Σήμερα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, ένα κλασικό παιχνίδι κυπέλλου. Για εμάς υπάρχει κούραση αλλά είναι καλύτερα να παίζεις παιχνίδια παρά να μην αγωνίζεσαι», τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον OTE TV.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τούντορ: «Θετικό το αποτέλεσμα»


Τούντορ: «Θετικό το αποτέλεσμα»

Αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (1-1) και την εικόνα του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Ιγκόρ Τούντορ.

«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέραμε ότι γήπεδο δεν θα είναι σε καλή κατάσταση και θα μας δυσκολέψει. Για ένα παιχνίδι κυπέλλου, το αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς. Τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα. Θέλουμε να περάσουμε στον ημιτελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο», δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ ο Κροάτης προπονητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Όμο ο Αχαρναϊκός!!


Ανακοίνωσε Όμο ο Αχαρναϊκός

Σημαντική προσθήκη στην μεσαία γραμμή του Αχαρναϊκού, που ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σουλεϊμάν Όμο.

Παίκτης του Αχαρναϊκού θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σουλεϊμάν Όμο.

Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ένας πολύπειρος και ταλαντούχος μέσος, ο Νιγηριανός Σουλεϊμάν Ακίμ Ομολάντε είναι και επίσημα το νέο απόκτημα του Αχαρναικου! Ο Σουλεϊμάν Όμο, όπως είναι γνωστός, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Αχαρναικος και ξεκινά άμεσα τις προπονήσεις ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ.

Ο 30χρονος (15/12/1985) Σουλεϊμάν Όμο πρωτόπαιξε στην Ευρώπη το 2003-04 με την ΦΚ Μόγκρεν ομάδα από το Μαυροβούνιο. Την επόμενη σεζόν μετακομίζει στα Σκόπια στην πρωταθλήτρια Σκοπίων Μπομπέτα Πριλάπου, με την οποία αγωνίστηκε στον Ά προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τη βοήθησε να τερματίσει στην 3η θέση στο Πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μια θέση στο επόμενο Κύπελλο Ιντερτότο.

Το καλοκαίρι του 2005 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε για δύο χρονιές στην Α' Εθνική.

Το 2008-09 έπαιξε στον Ηλυσιακό στη Β' ΕΘΝΙΚΗ. Το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε ως βασικός για τρεις σεζόν. Το 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Τυρνάβου, ακολούθησε η Ερμιονίδα και τελευταίος σταθμός του ήταν η Κέρκυρα.

Το νέο παίκτη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης, ο οποίος του ευχήθηκε καλή πορεία στο νέο αυτό ξεκίνημα
».

Άνετος και με προβάδισμα ο ΠΑΟΚ!!


Άνετος και με προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς έφυγε άνετα με το 1-1 από την έδρα των «κυανέρυθρων» με τα γκολ των Πέλκα(15’) και Μασούρα(34’) να διαμορφώνουν το σκορ.

Με τον Πέλκα που είχε και τη βοήθεια της... πλάτης του Ρισβάνη να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ, ο ΠΑΟΚ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα στη Νέα Σμύρνη πήρε άνετα την ισοπαλία (1-1) από τον Πανιώνιο που έφτασε στην ισοφάριση με τρομερό γκολ του Μασούρα.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά στάθηκε τυχερός στο σημερινό ματς και χωρίς στην πραγματικότητα να έχει δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία πέτυχε το υπερπολύτιμο εκτός έδρας γκολ μόλις στο 15' και πάνω σε αυτό βασίστηκε η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Πανιώνιο να αποδεικνύει ότι δυσκολεύεται πολύ όταν καλείται να δημιουργήσει εκείνος παιχνίδι, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ διαχειρίστηκε εύκολα την ισοφάριση από τους Νεοσμυρνιώτες και προτίμησε να μην ρισκάρει τίποτα στο β' ημίχρονο και να διατηρήσει αυτό το αποτέλεσμα για το ματς της Τούμπας.

Οι δύο ομάδες στο β' ημίχρονο φοβήθηκαν περισσότερο να μην δεχθούν και δεύτερο γκολ και το τελικό 1-1 αποτέλεσε την πιο φυσιολογική εξέλιξη των πεπραγμένων του ματς.

inner

Το ματς

Με μεγάλο ενθουσιασμό και αρκετή πίεση προς τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ άρχισε το ματς ο Πανιώνιος που δεν διαφοροποίησε σε τίποτα τα πλάνα του συγκριτικά με τα ματς πρωταθλήματος, αφού ούτως ή άλλως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές, ωστόσο ξεκάθαρη φάση για γκολ στα καρέ του Βελλίδη δεν δημιούργησε.

Από την άλλη πλευρά, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε στο σημερινό ματς ένα σχηματισμό 4-2-3-1, θέλοντας να έχει δημιουργία από άκρα και άξονα, αλλά τη μεγάλη διαφορά την έκανε και μάλιστα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το -μάλλον τυχερό- γκολ του Δημήτρη Πέλκα, δίνοντας προβάδισμα στον «Δικέφαλο» κάτι που δεν έχει καταφέρει πολλές φορές φέτος, ειδικά σε εκτός έδρας αγώνες.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 15’ ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ επιχείρησε ένα βολέ αρκετά μέτρα εκτός περιοχής του Πανιωνίου, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ρισβάνη και πήρε τέτοια τροχιά που «κρέμασε» τον Διούδη που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Ο Πανιώνιος έδειξε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή και τρία λεπτά μετά το 0-1, λίγο έλειψε να κάνει «δώρο» και το 2-0 στον Πέλκα, όταν ο Μακ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έσκασε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο βραχύσωμος μέσος ακούμπησε με το κεφάλι, στέλνοντάς τη στο οριζόντιο δοκάρι.

inner

Το εκτός έδρας γκολ έδιωξε αρκετή πίεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ, αλλά οι σέντρες από Μακ και Ροντρίγκες δεν είχαν στόχο και τις περισσότερες φορές έφευγαν κατ’ ευθείαν άουτ.

Κόντρα σε αυτή τη ροή του ματς, ο Πανιώνιος έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύ σκληρός να «πεθάνει», καθώς στο 34’ ο Οικονόμου από αριστερά έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Μασούρα και ο τελευταίος έπιασε καταπληκτική κεφαλιά-ψαράκι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη που στη δεύτερη εμφάνισή του, είδε την εστία του να παραβιάζεται για δεύτερη φορά.

inner

Στο β’ μέρος, όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός έπεσε, αφού και οι δύο ομάδες κατά κύριο λόγο δεν ήθελαν να δεχθούν δεύτερο τέρμα που θα τους έφερνε σε μειονεκτική θέση εν όψει του δεύτερου ματς στην Τούμπα. Αναμενόμενο ήταν ο Πανιώνιος να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν του βγαίνει, αφού δεν δημιούργησε ούτε μία κλασική ευκαιρία.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά με ευκολία κρατούσε το 1-1 και από το 65’ και έπειτα ανέβασε στροφές και μάλιστα έχασε στο 66’ μια ευκαιρία με τον Αθανασιάδη, όταν ο Ζάιρο που είχε μπει στη θέση του «άφαντου» Μακ, έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά και ο φορ του ΠΑΟΚ που πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας την έστειλε άουτ, αλλά από αρκετά πλάγια θέση.

Στο υπόλοιπο του ματς οι παίκτες του Ίγκορ Τούντορ αναλώθηκαν περισσότερο σε διαχείριση του αποτελέσματος, παρά αναζήτησαν το δεύτερο τέρμα, έχοντας «κλειδώσει» απόλυτα τον Πανιώνιο που δεν μπορούσε να απειλήσει. Είναι χαρακτηριστικό της εικόνας του παιχνιδιού ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 4 τελικές έκαστη, με τις δύο απ' αυτές να είναι στην εστία.

inner

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης - Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης - Σπακασέτας, Μασούρας (80' Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (68' Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (58' Καραμάνος)

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Βελλίδης - Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας -Τζιόλης, Τσίμιροτ - Ροντρίγκες (82' Μυστακίδης), Πέλκας (91' Σάμπο), Μακ (56' Ζάιρο) – Αθανασιάδης *Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένουν κι άλλα λεφτά από τον Λούκας στον ΠΑΟΚ!!


Περιμένουν κι άλλα λεφτά από τον Λούκας στον ΠΑΟΚ!

O ΠΑΟΚ πούλησε το καλοκαίρι τον Λούκας Πέρεθ στην Λα Κορούνια, ωστόσο, στην διοίκηση περιμένουν κι άλλα χρήματα. Στο 30% το ποσοστό μεταπώλησης, την στιγμή που ο Ισπανός εντυπωσιάζει στην Primera.

Το κεφάλαιο στις σχέσεις του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να απάντησε θετικά στην πρόταση της Λα Κορούνια ύψους 1.5εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, οι παρτίδες με τους Ισπανούς δεν έχουν κλείσει ακόμη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Γαλικίας παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε δηλώσεις του την Τετάρτη, πως οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης και μάλιστα ιδιαίτερα υψηλό, της τάξεως του 30%, από την επόμενη μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού.

Έτσι, κι απόλυτα δικαιολογημένα στον ΠΑΟΚ μπορούν να ελπίζουν πως μπορούν να βάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους. Σύμμαχός τους είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λούκας στη φετινή Primera Division. Ο πρώην παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά» έχει παίξει και στα 21 ματς της «Ντέπορ» έχοντας σημειώσει 13 γκολ! Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να τον καλεί στην εθνική. Όλα αυτά έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του Ισπανού, που δεν αποκλείεται να φέρει στα ταμεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης κι άλλο ρευστό. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τρελό» deal για Ίντερ και Γκουαρίν στην Κίνα!!

Ο Φρέντι Γκουαρίν πωλήθηκε από την Ίντερ στη Σανγκάη Σενούα σε μια πολύ επικερδή συμφωνία για τους «νερατζούρι» και τον Κολομβιανό μέσο.


«Τρελό» deal για Ίντερ και Γκουαρίν στην ΚίναΠραγματικό… χρυσάφι έστρωσε η Σανγκάη Σενούα στο δρόμο του Φρέντι Γκουαρίν για να τον πάρει από την Ίντερ.

Η ομάδα της Κίνας ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή, που στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι «νερατζούρι» θα βάλουν στα ταμεία τους 15 εκατ. ευρώ, ενώ ο Κολομβιανός μέσος, που αποχωρεί μετά από τριάμισι χρόνια από το Μιλάνο, υπέγραψε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκατ. ευρώ!








*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάτο: «Η Τσέλσι το νέο σπίτι μου»


Πάτο: «Η Τσέλσι το νέο σπίτι μου»

Με ένα πλατύ χαμόγελο και με... σπαστά αγγλικά, ο Αλεξάντρε Πάτο επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την Τσέλσι κατά την άφιξή του στο Λονδίνο.

Ο Πάτο προσγειώθηκε στο Λονδίνο το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Τσέλσι, με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς ως το τέλος της σεζόν.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος φορ ήταν εμφανώς «τρακαρισμένος», αλλά με πλατύ χαμόγελο και... σπαστά αγγλικά δεν έκρυψε τη χαρά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Τσέλσι είναι τώρα το νέο σπίτι μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχω πολλά πράγματα να πω, χρειάζομαι παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο διεθνής στράικερ, ενώ στην ερώτηση για το κατά πόσο θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο να αγωνιστεί, απάντησε: «Θα πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες, τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θέλω πολύ να αγωνιστώ με τη φανέλα της Τσέλσι».



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός θέλει εκδίκηση»


Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός θέλει εκδίκηση»

Έναν αποφασισμένο για εκδίκηση Ολυμπιακό μετά την ήττα του στον τελικό του Final Four το Μάιο στο ίδιο γήπεδο, περιμένει την Πέμπτη στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν παρών και με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού το Μάιο στον τελικό της Ευρωλίγκας. Οι δύο ομάδες συναντώνται την Πέμπτη ξανά και ο Αμερικανός «καυτός» σουτέρ περιμένει τους Πειραιώτες με… εκδικητικές τάσεις.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο το έργο μας απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έρθει εδώ με στόχο τη νίκη. Θέλουν εκδίκηση για ό,τι συνέβη πέρσι στον τελικό και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας για να φτάσουμε στο στόχο μας και να προχωρήσουμε στο Top 16. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και πρέπει να τις δείξουμε», τόνισε ο Ρίβερς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «μαγικά» του Μίτσελ στην προπόνηση της Μαρσέιγ!! (video)


Τα «μαγικά» του Μίτσελ στην προπόνηση της Μαρσέιγ (video)

Οι νεότεροι τον έμαθαν ως προπονητή του Ολυμπιακού.Οι παλαιότεροι όμως γνωρίζουν πως ο Μίτσελ υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής.Έτσι δεν προκαλούν έκπληξη τα «μαγικά» που έκανε σε προπόνηση της Μαρσέιγ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτυπάει» και Φαν Πέρσι η Τσέλσι;


«Χτυπάει» και Φαν Πέρσι η Τσέλσι;

Δημοσίευμα από την Βρετανία αναφέρει πως μετά τον Πάτο στην Τσέλσι ενδέχεται να κινηθούν και για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Μόνο για τεράστια πρόταση το συζητούν στη Φενέρ.

Ακόμη μία μεταγραφή στην επίθεση ετοιμάζεται να κάνει η Τσέλσι. Σύμφωνα με το Skysports, οι μπλε εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και δεν αποκλείεται να κάνουν επίσημη πρόταση στην Φενέρμπαχτσε.

Από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με την οποία έχει συμβόλαιο ο Ολλανδός φορ, τονίζεται πως για να αποχωρήσει ο παίκτης θα πρέπει η προσφορά που θα φτάσει στα γραφεία να είναι τεράστια.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του «RVP» δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σταθόπουλος: «Η Παναχαϊκή πρέπει να αλλάξει επίπεδο»


Σταθόπουλος: «Η Παναχαϊκή πρέπει να αλλάξει επίπεδο»

Στο νεανικό σύνολο που δημιουργεί η Παναχαϊκή αναφέρθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 , τονίζοντας πως οι Πατρινοί αλλάζουν την φιλοσοφία τους μ’ αυτή την κίνηση.

Για τους παίκτες απ’ την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στάθης Σταθόπουλος, τονίζοντας την δουλειά που πρέπει να γίνει από δω και πέρα.

Παράλληλα, o τεχνικός των Πατρινών προανήγγειλε την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βασίλη Τσεβά, ενώ εξέφρασε τους φόβους του για το αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Στάθης Σταθόπουλος στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την επένδυση της Παναχαϊκής σε νεαρά παιδιά:
«Ήδη έχω στη διάθεσή μου τα ονόματα των νεαρών παιδιών που θα προωθηθούν από την ομάδα Νέων, προκειμένου να συμπληρώσουμε την ομάδα. Σε αυτήν την περίοδο πρέπει να αλλάξουμε επίπεδο. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να εργαστώ με αυτά τα νέα παιδιά και να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τα στοιχεία που έχει το νεανικό σύνολο: «Όλα δουλεύονται. Τώρα δεν έχουμε επιθετικό. Τα νέα παιδιά έχουν κάποια χαρακτηριστικά για να μας βοηθήσουν. Γίνονται διάφορες αλχημείες, που μας επιτρέπουν να δοκιμάζουμε διάφορα που προς το παρόν αποδίδουν».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστεί η ομάδα: «Είναι μια δύσκολη περίοδος, όμως σε σχέση με άλλες ομάδες δεν έχουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν αλλού. Αυτά τακτοποιούνται και είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για να μπορέσουμε να εργαστούμε».

Για το αν πρέπει να θεωρούνται φαβορί για την άνοδο μόνο οι Λάρισα, Απόλλων και Κέρκυρα: «Δεν πρέπει να βγάζουμε τα Τρίκαλα απ’ το μυαλό. Ακόμα και τη Λαμία που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Είναι ομάδες που επένδυσαν στον πρωταθλητισμό. Έχουμε 18 αγώνες ακόμα μπροστά μας, πολλά μπορούν να συμβούν. Ερωτηματικό είναι το πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να ανησυχήσει τις ομάδες που θέλουν να ανέβει. Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν θα μπορέσει να ανέβει κανείς. Θα πρέπει να φροντίσουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, με ανταγωνιστικότητα και να μην υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στις ομάδες. Θα γίνει αύριο ένα σημαντικό συμβούλιο των παραγόντων της κατηγορίας. Πιστεύω πως θα παρθούν αποφάσεις που θα δείξουν προς τα πού πάει η κατάσταση».

Για το αν ισχύει η συμφωνία με τον Βασίλη Τσεβά: «Έχει υπογράψει και μαζί με άλλα παιδιά θα κατατεθούν αύριο τα δελτία τους. Ελπίζω να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά και να τον έχω στην διάθεσή μου στο παιχνίδι της Κυριακής».

«Αρκάς» και με τη βούλα ο Τσάβες!! (pics+video)


«Αρκάς» και με τη βούλα ο Τσάβες! (pics+video)

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Κρίστιαν Μανουέλ Τσάβες! Ο Αργεντινός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες. «Όνειρο να παίξω στην Ευρώπη», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης είναι γεγονός… και με τη βούλα, πια!

Ο Κρίστιαν Μανουέλ Τσάβες πέρασε από τα γραφεία της αρκαδικής ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2017 και ανακοινώθηκε, ενώ φωτογραφήθηκε και έκανες και τις πρώτες του δηλώσεις ως… Αρκάς, πλέον!

Ο Τσάβες, που επέλεξε το νούμερο 9 για τη φανέλα του, στην οποία θα αναγράφεται το… χαϊδευτικό, Pochi Chavez, έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μετά από 132 συμμετοχές με την Μπόκα Τζούνιορς, 25 με τη Λανούς, 28 με την Ουνιόν Εσπανιόλα και 11 με την Άρσεναλ Σαραντί, γεγονός που, όπως δήλωσε, τον κάνει πολύ χαρούμενο, καθώς ήταν ένα όνειρο για εκείνον να αγωνιστεί στη γηραιά ήπειρο.

«Θα δουν όλοι την ποιότητα που έχω», «θέλω να παίξω, να αποδείξω πράγματα», «ήμουν 8 χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς και βγήκαμε 5 φορές πρωταθλητές», μερικές από τις πιο σημαντικές δηλώσεις του Τσάβες, ο οποίος είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1986 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, πίσω από τον επιθετικό.

Οι πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλήθεια είμαι πολύ ικανοποιημένος και έρχομαι με στόχο να τα πάω πολύ καλά. Έχω πολλά πράγματα να δώσω. Μου αρέσει η ομάδα, από τα λίγα που πρόλαβα να δω. Θα αρχίσω τις προπονήσεις με την ομάδα και θα δουν όλοι την ποιότητα που έχω. Έρχομαι για να δώσω το 100%, να τα δώσω όλα για τον Αστέρα και μακάρι να πάμε ακόμη πιο ψηλά.

inner

Ήμουν 8 χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς και βγήκαμε 5 φορές πρωταθλητές. Τώρα είχα τη δυνατότητα να έρθω στην Ελλάδα και δεν ήθελα να τη χάσω. Θέλω να παίξω, να αποδείξω αυτά που έκανα στην Μπόκα και να κερδίσω πράγματα από τον Αστέρα. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, η Μπόκα ανήκει στο παρελθόν. Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι ο Αστέρας και θέλω να πάνε καλά τα πράγματα εδώ.

inner

Έμαθα κάποιους παίκτες του Αστέρα και από το ίντερνετ, καθώς με ενδιέφερε να μάθω τι υπάρχει στην Ελλάδα. Τώρα αρχίζω να γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους Αργεντινούς συμπαίκτες μου που μου μίλησαν για το ρόστερ της ομάδας. Με τον καιρό θα γνωριστούμε καλύτερα. Ήρθα για τον Αστέρα και θέλω να πετύχω.

inner

Η αλήθεια είναι πως, ναι, ήθελα να κάνω ένα ποιοτικό άλμα με το να παίξω στην Ευρώπη. Ποτέ δεν είχα παίξει Ευρώπη. Μου εξήγησαν πόσο καλό είναι να παίξεις σε διοργανώσεις UEFA και η αλήθεια είναι πως είμαι ενθουσιασμένος. Για μένα αυτό είναι ένα όνειρο. Ήμουν στην Μπόκα που είναι η καλύτερη ομάδα στην Αργεντινή. Αλλά αυτό είναι ένα όνειρο και θέλω να το εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο. Γι' αυτό θέλω να δώσω το 100% για τον Αστέρα, γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία που έχω. Θέλω να την εκμεταλλευτώ στο μέγιστο και να κερδίσω πράγματα από τον Αστέρα. Θέλω να επικεντρωθώ σ' αυτή την ομάδα γιατί από το λίγο που τη γνώρισα, είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχω πολύ κέφι γι' αυτήν τη φανέλα.

inner

Θέλω να παίζω κυρίως ως 10άρι, σε όλο το μήκος του γηπέδου. Αυτό είναι κάτι που θα το βρούμε με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και κάθε μέρα θέλω να ανεβάζω και περισσότερο τους ρυθμούς μου στην προπόνηση. Για τον κόσμο θέλω να τους πω να είναι σίγουροι πως θα δώσω το 100%. Για μένα είναι μια μοναδική ευκαιρία και μακάρι να μπορέσουμε να καταφέρουμε πράγματα».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπράουν: «Να… κάνω πιο τρελό τον κόσμο της ΑΕΚ»


Μπράουν: «Να… κάνω πιο τρελό τον κόσμο της ΑΕΚ»

Στο παρκέ θα κριθεί προσεχώς, αλλά από… ατάκες σκίζει ο Τζέι Κόβαν Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε αποφασισμένος να κάνει με την απόδοσή του τους φίλους της ΑΕΚ να τρελαθούν ακόμη περισσότερο.

Έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Γιούρι Ζντοβτς κι ό,τι χρειαστεί η ΑΕΚ δήλωσε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε πλήρως ενήμερος για τον κόσμο της «Ένωσης» και είπε πως είναι αποφασισμένος με όσα κάνει στο παρκέ να τους… τρελάνει περισσότερο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπράουν στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

-Τζέι, επιστροφή στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια για λογαριασμό της ΑΕΚ. Πώς αισθάνεσαι;
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που επέστρεψα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Γνωρίζω το πρωτάθλημα, διαθέτει πολύ δυνατές ομάδες. Πραγματικά απόλαυσα τις προηγούμενες περιόδους, που ήμουν εδώ και αυτό ευελπιστώ να κάνω και τώρα. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ΑΕΚ. Γνωρίζω, ότι έχει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να το αποδείξω και στο γήπεδο».

-Τι εικόνα έχεις για το νέο σου προπονητή, Γιούρι Ζντοβτς;
«Δεν έχω μιλήσει με τον κόουτς Ζντοβτς. Έχω μάθει καλά λόγια από συμπαίκτες μου στην Τουρκία, είναι καλός προπονητής και θέλει να κερδίζει. Έτσι είμαι και εγώ».

-Ποια είναι τα δυνατά σου σημεία στο παιχνίδι;
«Μπορώ να κάνω τα πάντα. Ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να κερδίσει η ομάδα. Μου αρέσει να είμαι σκόρερ, να δίνω ασίστ, να παίζω άμυνα. Γενικά μου αρέσει να διασκεδάζω στους αγώνες».

-Στους οπαδούς της ΑΕΚ τι θα ήθελες να πεις;

«Είμαι εδώ για να δω πόσο... τρελοί είναι, όπως έχω ακούσει. Θα δώσω ό,τι έχω για την ομάδα για να τους «τρελάνω» περισσότερο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόστιμο στον Τεόντοσιτς για το ξέσπασμα κατά διαιτητών!!


Πρόστιμο στον Τεόντοσιτς για το ξέσπασμα κατά διαιτητών

Με πρόστιμο 4.500 ευρώ τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα ο Μίλος Τεόντοσιτς για την αποβολή του στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα μετά από φραστική επίθεση σε διαιτητή. Στο κενό η ένσταση της ΤΣΣΚΑ.


Η ένσταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπεσε στο κενό κι ο Μίλος Τεόντοσιτς τιμωρήθηκε, έστω και με πρόστιμο 4.500 ευρώ, από το πειθαρχικό όργανο της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε αποβληθεί στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα όταν εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά κατά του διαιτητή Έντι Βιατόρ διαμαρτυρόμενος για ένα επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίστηκε.

Ο Τεόντοσιτς θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Μόσχας με την Μπάμπεργκ, την Τετάρτη για το Top 16.

Θυμηθείτε τη φάση με το ξέσπασμα του Τεόντοσιτς:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την ύποπτη συνάντηση με τους διαιτητές!


Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την ύποπτη συνάντηση με τους διαιτητές

Λίγο μετά την καταγγελία του Παναθηναϊκού, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τους τρεις διαιτητές λέγοντας ότι έγινε γιατί το ματς με τον Ατρόμητο έχει ιδιαιτερότητες.

Μετά την απίστευτη καταγγελία του Παναθηναικού για συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης του ΠΑΟ με τον Ατρόμητο, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε τη συνάντηση.

Η πληροφορία για αυτήν την εντελώς παράδοξη και ανορθόδοξη συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με τους Στυλιάρα, Κωσταρά, Κουρομπίλια και Συμεωνίδη προκάλεσε συναγερμό στους Πράσινους. Κι αυτό γιατί άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν σενάρια περί σχεδίου για προβοκάτσια στη Λεωφόρο, που –όπως φοβούνται στο Τριφύλλι- θα δώσει στον Στυλιάρα την ευκαιρία να διακόψει το παιχνίδι εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Από την ΕΠΟ έλεγαν ότι η συνάντηση έγινε παρουσία μελών της ΚΕΔ και τόνισαν τα εξής:

α) η συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη έγινε παρουσία των μελών της ΚΕΔ β) στους διαιτητές έγιναν συστάσεις για να τηρήσουν όλα όσα πρέπει βάσει κανονισμών και πειθαρχικού κώδικα (προφανώς μετά και τις νέες σχετικές συστάσεις και του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή) γ) δεν κλήθηκαν οι διαιτητές των αγώνων Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ – Ηρακλής διότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο “Απόστολος Νικολαϊδης” έχει ”ιδιαιτερότητες”.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πόρτα» Ατρόμητου σε ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι!!


«Πόρτα» Ατρόμητου σε ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι!

Επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά οι Περιστεριώτες την απέρριψαν. Μεγάλη η διαφορά, επανέρχονται οι Κύπριοι!

Μπορεί τα φετινά του νούμερα να μην αγγίζουν τις επιδόσεις των περασμένων χρόνων, αλλά ο Στέφανο Ναπολεόνι έχει… πέραση και αυτό φαίνεται, αφού στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφτασε επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Ιταλού από τον ΑΠΟΕΛ!

Μετά την επίσημη προσέγγιση της Καραμπάχ το καλοκαίρι ύψους 600.000 ευρώ, ήταν η σειρά του ΑΠΟΕΛ να καταθέσει προσφορά στους Περιστεριώτες, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η πρόταση δεν έφτανε σε καμία περίπτωση τις απαιτήσεις του Ατρόμητου με τη διαφορά των δύο πλευρών να είναι πάνω από 50% και γενικότερα από Περιστέρι μεριά, δεν δίνουν τύχη για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Ιταλό, αλλά πρέπει να ανέβουν πάρα πολύ για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που ανανέωσε πέρυσι μέχρι το 2019, αφού οι Περιστεριώτες δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Γερμανία ο Μαυρίας!!


Στη Γερμανία ο Μαυρίας!

Με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντεροφ θα αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν ο Χάρης Μαυρίας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα!

Το νέο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Χάρης Μαυρίας. Ο Έλληνας άσος μετακομίζει από την Αγγλία στη Γερμανία, καθώς η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε την απόκτησή του ως το τέλος της σεζόν, με την μορφή δανεισμού από τη Σάντερλαντ.

Ο 21χρονος εξτρέμ δεν υπολογιζόταν στις μαυρόγατες, ο σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου κινήθηκε για να τον κάνει δικό του κι εν τέλει τα κατάφερε, βάζοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Η Φορτούνα είναι τέταρτη από το τέλος στο πρωτάθλημα, παλεύει για την παραμονή της και δίνεται η δυνατότητα στον Μαυρία να πρωταγωνιστήσει σε μια ομάδα και ένα πρωτάθλημα που γενικά «πάει» στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Φέτος δεν είχε καμία συμμετοχή στο πρώτο εξάμηνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κουτλουάι: «Τιμή και συγκίνηση για Παναθηναϊκό»


Κουτλουάι: «Τιμή και συγκίνηση για Παναθηναϊκό»

Ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον τιμήσει για την προσφορά του στο περιθώριο του αγώνα με την Νταρουσάφακα την Παρασκευή.

Περήφανος, αλλά και συγκινημένος για την απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον τιμήσει για την προσφορά του στο περιθώριο του αγώνα με την Νταρουσάφακα την Παρασκευή δήλωσε ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα προκειμένου να μου ανακοινωθεί η απόφαση, ειλικρινά συγκινήθηκα κι αισθάνθηκα όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Από τον Παναθηναϊκό έχω πολύ καλές αναμνήσεις και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ. Πέρα από τις επιτυχίες που είχαμε, έκανα κι αρκετούς φίλους με αποτέλεσμα κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα να αισθάνομαι σαν στο… σπίτι μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Τούρκος παλαίμαχος άσος, που πλέον είναι τζένεραλ μάνατζερ στη Νταρουσάφακα.

«Για μένα η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι ξεχωριστό. Μου φέρθηκαν όμορφα, έχω υπέροχες αναμνήσεις και δεν είναι υπερβολή να πω ότι τη θεωρώ οικογένειά μου. Όπως επίσης δε μπορώ να ξεχάσω την τρομερή συνεργασία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και την άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ειδικά τους φίλους της ομάδας ανυπομονώ να τους συναντήσω και πάλι», πρόσθεσε ο «Ίμπο».

Εκτός από τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ιμπραΐμ Κουτλουάι θα βραβεύσουν ακόμα και πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής και Γιάννης Σιούτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τριπλό «χτύπημα» στις Σέρρες!!


Τριπλό «χτύπημα» στις Σέρρες

Την απόκτηση των Αλέξανδρου Παπατζίκου, Αργύρη Μπαρέττα και Κώστα Αγγελίδη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1) ο Πανσερραϊκός.

Τρεις προσθήκες επιβεβαίωσε με ανακοινώσεις του ο Πανσερραϊκός

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο των Σερρών εντάσσονται οι Αλέξανδρος Παπατζίκος, Αργύρης Μπαρέττας και Κώστας Αγγελίδης.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ.

inner

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

inner

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε την πώληση του Ραμίρες σε ομάδα της Κίνας η Τσέλσι!!


Ανακοίνωσε την πώληση του Ραμίρες σε ομάδα της Κίνας η Τσέλσι

Ο Ραμίρες μετακομίζει στην Κίνα. Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως πωλήθηκε στην Τζιανγκσού Σουνίνγκ. Πόσα λεφτά θα εισπράξουν οι «μπλε».

Χρυσό deal έκανε η Τσέλσι. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν πως ο Ραμίρες πωλήθηκε στην Τζιανγκσού Σουνίνγκ και σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, στα ταμεία των Λονδρέζων θα μπουν περίπου 30 εκατ. ευρώ. Στην κινεζική ομάδα προπονητής είναι ο Ρουμάνος Νταν Πετρέσκου, που έπαιξε στην Τσέλσι από το 1995 μέχρι το 2000.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ανήκε στην Τσέλσι από το 2010 και μαζί της κατέκτησε Champions League, Europa League, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ μετρώντας 246 συμμετοχές και 37 γκολ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλείνει» άμεσα στην ΑΕΚ ο Ισνάλντο!!


«Κλείνει» άμεσα στην ΑΕΚ ο Ισνάλντο

Ίσως και μέσα στη μέρα να ολοκληρωθεί η Εουγκένιο Ισνάλντο στην ΑΕΚ. Τις επόμενες ώρες η κρίσιμη επαφή με τη Νιούελς για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Πάντα «ανοιχτό» του εξτρέμ.

Μετά τον Τόμας Πέκχαρτ, η ΑΕΚ πλησιάζει σε μία ακόμη μεταγραφή. Η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Νιούελς Ολντ Μπόις για την απόκτηση Εουγκένιο Ισνάλντο. Με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει πλήρης συμφωνία και τις επόμενες ώρες θα γίνει η τελική κουβέντα με την ομάδα του για να βρεθεί η φόρμουλα να λύσει το συμβόλαιό του έξι μήνες πριν την ολοκλήρωσή του.

Αν όλα πάνε καλά, ο Αργεντινός άσος-τον οποίο έχει εγκρίνει ο Γκουστάβο Πογέτ-θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο και θα έρθει για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει για 3,5 χρόνια. Πάντως η προσθήκη αυτή δεν σχετίζεται απαραίτητα με την απόκτηση εξτρέμ, που προχωρά ξεχωριστά από την παραπάνω υπόθεση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λάσο: «Ομάδα με χαρακτήρα ο Ολυμπιακός»


Λάσο: «Ομάδα με χαρακτήρα ο Ολυμπιακός»

Δύσκολη μάχη, απέναντι σε μια ομάδα με χαρακτήρα, αμυντική… σκληράδα και βαρόμετρα τους Σπανούλη-Πρίντεζη χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο.

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε τη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Πέμπτη, 21:45) για τη Ρεάλ. Ο προπονητής της «βασίλισσας» έπλεξε το εγκώμιο των Πειραιωτών κάνοντας ειδική μνεία στην άμυνά τους, αλλά και στους Σπανούλη και Πρίντεζη.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα με χαρακτήρα και έναν παίκτη σαν τον Σπανούλη, πάνω στον οποίο στηρίζεται όλο το σύστημα του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης-κλειδί, ικανός να κρίνει παιχνίδια. Όμως υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παίκτες, όπως ο Μάντζαρης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ, ο Χάντερ, ο Μιλουτίνοφ. Ο Πρίντεζης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αν και στην Ισπανία δεν τα πήγε όσο καλά περίμεναν πολλοί. Είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις, γιατί παίζει πολύ καλά τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Μαζί με τον Σπανούλη είναι τα βαρόμετρα της ομάδας», ανέφερε ο Λάσο.

«Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατή άμυνα και οδηγεί τα παιχνίδια του σε χαμηλά σκορ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να νικήσουμε. Αν δει κάποιος τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, που έχασε με διαφορά, μπορεί να παραπλανηθεί, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ξεκάθαρο χαρακτήρα, που ξέρει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Όσο για το αν η ομάδα του έχει την πίεση μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, είπε: «Θα ήμασταν πολύ καλύτερα αν ήμασταν στο 4-0, αλλά απομένουν ακόμη δέκα παιχνίδια. Αν ο Ντόελμαν είχε αστοχήσει στο σουτ στο φινάλε, θα ήμασταν τώρα χαρούμενοι. Όμως ο όμιλος παραμένει δύσκολος και ο δρόμος μακρύς, συνεπώς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Δεν επιτρέπεται να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας ούτε για ένα δευτερόλεπτο σε άμυνα κι επίθεση, γιατί ο Ολυμπιακός τιμωρεί κάθε λάθος».