Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Κουτλουάι: «Τιμή και συγκίνηση για Παναθηναϊκό»


Κουτλουάι: «Τιμή και συγκίνηση για Παναθηναϊκό»

Ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον τιμήσει για την προσφορά του στο περιθώριο του αγώνα με την Νταρουσάφακα την Παρασκευή.

Περήφανος, αλλά και συγκινημένος για την απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τον τιμήσει για την προσφορά του στο περιθώριο του αγώνα με την Νταρουσάφακα την Παρασκευή δήλωσε ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα προκειμένου να μου ανακοινωθεί η απόφαση, ειλικρινά συγκινήθηκα κι αισθάνθηκα όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Από τον Παναθηναϊκό έχω πολύ καλές αναμνήσεις και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ. Πέρα από τις επιτυχίες που είχαμε, έκανα κι αρκετούς φίλους με αποτέλεσμα κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα να αισθάνομαι σαν στο… σπίτι μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Τούρκος παλαίμαχος άσος, που πλέον είναι τζένεραλ μάνατζερ στη Νταρουσάφακα.

«Για μένα η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι ξεχωριστό. Μου φέρθηκαν όμορφα, έχω υπέροχες αναμνήσεις και δεν είναι υπερβολή να πω ότι τη θεωρώ οικογένειά μου. Όπως επίσης δε μπορώ να ξεχάσω την τρομερή συνεργασία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και την άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ειδικά τους φίλους της ομάδας ανυπομονώ να τους συναντήσω και πάλι», πρόσθεσε ο «Ίμπο».

Εκτός από τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ιμπραΐμ Κουτλουάι θα βραβεύσουν ακόμα και πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής και Γιάννης Σιούτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: