Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Περιμένουν κι άλλα λεφτά από τον Λούκας στον ΠΑΟΚ!!


Περιμένουν κι άλλα λεφτά από τον Λούκας στον ΠΑΟΚ!

O ΠΑΟΚ πούλησε το καλοκαίρι τον Λούκας Πέρεθ στην Λα Κορούνια, ωστόσο, στην διοίκηση περιμένουν κι άλλα χρήματα. Στο 30% το ποσοστό μεταπώλησης, την στιγμή που ο Ισπανός εντυπωσιάζει στην Primera.

Το κεφάλαιο στις σχέσεις του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να απάντησε θετικά στην πρόταση της Λα Κορούνια ύψους 1.5εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, οι παρτίδες με τους Ισπανούς δεν έχουν κλείσει ακόμη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Γαλικίας παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε δηλώσεις του την Τετάρτη, πως οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης και μάλιστα ιδιαίτερα υψηλό, της τάξεως του 30%, από την επόμενη μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού.

Έτσι, κι απόλυτα δικαιολογημένα στον ΠΑΟΚ μπορούν να ελπίζουν πως μπορούν να βάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους. Σύμμαχός τους είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λούκας στη φετινή Primera Division. Ο πρώην παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά» έχει παίξει και στα 21 ματς της «Ντέπορ» έχοντας σημειώσει 13 γκολ! Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να τον καλεί στην εθνική. Όλα αυτά έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του Ισπανού, που δεν αποκλείεται να φέρει στα ταμεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης κι άλλο ρευστό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: