Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Υπογράφει αύριο ο Βιγιαφάνιες!!


Υπογράφει αύριο ο Βιγιαφάνιες

Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να τα έχουν βρει με τον ίδιο, την Ιντεπεντιέντε και τον Παναιτωλικό. Αυριο η τελική συμφωνία.

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει ο Παναθηναϊκός τις μεταγραφές του την περίοδο Ιανουαρίου, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να χαλάσει του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα αποτελέσει την 8η κίνηση του «τριφυλλιού» στην εποχή… Στραματσόνι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση του «τριφυλλιού», κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο, παρουσία και του μάνατζερ του Αργεντινού άσου.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Ιντεπεντιέντε, που έχει τα δικαιώματα του «Βίγια», όσο και με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα πάρει κι αυτός ένα μικρό χρηματικό ποσό για να σπάσει ο δανεισμός. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, με τον ίδιο να ανυπομονεί να τελειώσει το θέμα και να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Βέβαια, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, πρέπει πάντα να κρατάμε μικρό καλάθι. Ωστόσο, με τα υπάρχοντα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι και ο Βιγιαφάνιες θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: