Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Σταθόπουλος: «Η Παναχαϊκή πρέπει να αλλάξει επίπεδο»


Σταθόπουλος: «Η Παναχαϊκή πρέπει να αλλάξει επίπεδο»

Στο νεανικό σύνολο που δημιουργεί η Παναχαϊκή αναφέρθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 , τονίζοντας πως οι Πατρινοί αλλάζουν την φιλοσοφία τους μ’ αυτή την κίνηση.

Για τους παίκτες απ’ την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στάθης Σταθόπουλος, τονίζοντας την δουλειά που πρέπει να γίνει από δω και πέρα.

Παράλληλα, o τεχνικός των Πατρινών προανήγγειλε την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βασίλη Τσεβά, ενώ εξέφρασε τους φόβους του για το αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Στάθης Σταθόπουλος στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την επένδυση της Παναχαϊκής σε νεαρά παιδιά:
«Ήδη έχω στη διάθεσή μου τα ονόματα των νεαρών παιδιών που θα προωθηθούν από την ομάδα Νέων, προκειμένου να συμπληρώσουμε την ομάδα. Σε αυτήν την περίοδο πρέπει να αλλάξουμε επίπεδο. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να εργαστώ με αυτά τα νέα παιδιά και να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τα στοιχεία που έχει το νεανικό σύνολο: «Όλα δουλεύονται. Τώρα δεν έχουμε επιθετικό. Τα νέα παιδιά έχουν κάποια χαρακτηριστικά για να μας βοηθήσουν. Γίνονται διάφορες αλχημείες, που μας επιτρέπουν να δοκιμάζουμε διάφορα που προς το παρόν αποδίδουν».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστεί η ομάδα: «Είναι μια δύσκολη περίοδος, όμως σε σχέση με άλλες ομάδες δεν έχουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν αλλού. Αυτά τακτοποιούνται και είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για να μπορέσουμε να εργαστούμε».

Για το αν πρέπει να θεωρούνται φαβορί για την άνοδο μόνο οι Λάρισα, Απόλλων και Κέρκυρα: «Δεν πρέπει να βγάζουμε τα Τρίκαλα απ’ το μυαλό. Ακόμα και τη Λαμία που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Είναι ομάδες που επένδυσαν στον πρωταθλητισμό. Έχουμε 18 αγώνες ακόμα μπροστά μας, πολλά μπορούν να συμβούν. Ερωτηματικό είναι το πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να ανησυχήσει τις ομάδες που θέλουν να ανέβει. Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν θα μπορέσει να ανέβει κανείς. Θα πρέπει να φροντίσουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, με ανταγωνιστικότητα και να μην υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στις ομάδες. Θα γίνει αύριο ένα σημαντικό συμβούλιο των παραγόντων της κατηγορίας. Πιστεύω πως θα παρθούν αποφάσεις που θα δείξουν προς τα πού πάει η κατάσταση».

Για το αν ισχύει η συμφωνία με τον Βασίλη Τσεβά: «Έχει υπογράψει και μαζί με άλλα παιδιά θα κατατεθούν αύριο τα δελτία τους. Ελπίζω να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά και να τον έχω στην διάθεσή μου στο παιχνίδι της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: