Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Θέλει να «ψωνίσει» (και) την πρόκριση!!


Θέλει να «ψωνίσει» (και) την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, από τον οποίο του έχουν… γυαλίσει Χατζηισαίας και Μπακασέτας, θέλει να αφήσει πίσω την γκρίνια από την ήττα στο ντέρμπι και να κάνει βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη στις 15:45 (Otesports1, www.sport-fm.gr) τον ΠΑΟΚ, στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου (19:30).

Δεν πάει και πολύς καιρός από την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, καθώς στις 6 Δεκεμβρίου κοντραρίστηκαν στην Τούμπα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σκούρα, αλλά εν τέλει με ένα γκολ του Τζαβέλλα στο 79΄ έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση των «κυανέρυθρων».

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του δύο παίκτες που σκοπεύει να εντάξει στο δυναμικό του. Τον Χατζηισαία και τον Μπακασέτα και ενώ οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους χθες, τονίζοντας ότι απλά υπάρχει ενδιαφέρον και όχι συμφωνία.

Σχήμα με τετράδα στην άμυνα και όχι με τρία στόπερ σχεδιάζει να παρατάξει ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Βελλίδης, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάτω από τα δοκάρια. Στην οπισθοφυλακή οι Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Μυστακίδης από τα αριστερά προς τα δεξιά. Δεν υπολογίζεται ο Κίτσιου για τη θέση του δεξιού μπακ, λόγω μικροτραυματισμού που αποκόμισε από το ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον Βίτορ λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Τζιόλης και Τσίμιροτ θα είναι στο κέντρο με τον Πέλκα μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Αριστερά θα είναι ο Ροντρίγκες και δεξιά ο Μακ, με τον Αθανασιάδη, απόντος του τιμωρημένου (και εκνευρισμένου) Μπερμπάτοφ, να θεωρείται σίγουρος στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Διούδης θα είναι το τέρμα. Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Αργυρόπουλος στην άμυνα. Κόρμπος και Σιώπης δεν… κουνιούνται στον άξονα. Ο Μπαργκάν που αποκτήθηκε πρόσφατα θα είναι λογικά στο αριστερό «φτερό» και ο Μασούρας στο δεξί. Ο Καραμάνος θα είναι μπροστά και θα έχει πίσω του σε ελεύθερο ρόλο τον Μπακασέτα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: