Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Ο Πογιέτ μας φτιάχνει μέταλλο πρωταθλητισμού»


«Ο Πογιέτ μας φτιάχνει μέταλλο πρωταθλητισμού»

Νοοτροπία νικητή περνάει σταδιακά στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο αμυντικός της «Ένωσης» σημείωσε πως η ομάδα αποκτά DNA πρωταθλητισμού.

Πεπεισμένος πως ο Γκουστάβο Πογιέτ διαμορφώνει μια ΑΕΚ με νοοτροπία νικητή εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Μιλώντας στο match programme του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ο αμυντικός της «Ένωσης» σημείωσε ότι ο Ουρουγουανός περνάει στοιχεία πρωταθλητισμού στην ομάδα.

«Στα τελευταία παιχνίδια βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις με τον κόουτς. Σιγά-σιγά μας περνάει κάποια πράγματα και τα στοιχεία που θέλει, η ομάδα αποκτά το δικό της DNA και το σημαντικό είναι ότι νίκη με τη νίκη αποκτά μέταλλο πρωταθλητισμού, μέταλλο νικητή. Αυτό είναι και το σημαντικότερο στοιχείο που μας έχει περάσει ο νέος προπονητής. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας σε κάθε παιχνίδι. Να μπαίνουμε μέσα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ο Κολοβέτσιος συνέστησε προσοχή λέγοντας: «Μπορεί η κατάκτηση του Κυπέλλου να αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο, αλλά προέχει η πρόκριση επί του Ηρακλή και μετά τα… όνειρα»!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: