Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Σε συζητήσεις με Μπερμπάτοφ η Άστον Βίλα!!

Μπορεί να έχει ήδη αποκτήσει τον Τζόρνταν Αγιού και να βρίσκεται κοντά στον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ωστόσο η «Express» αναφέρει πως η Άστον Βίλα βρίσκεται σε επαφές και με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Αποφασισμένη να καλύψει για τα καλά το κενό που άφησε ο Κριστιάν Μπεντεκε, παίρνοντας μεταγραφή στη Λίβερπουλ, φαίνεται να είναι η Άστον Βίλα.
Οι «χωριάτες» έχουν ήδη... επενδύσει ένα μέρος των 32,5 εκ. λιρών που πήρε από την πώληση του Βέλγου για την αγορά του Τζόρνταν Αγιού από τη Λοριάν, ενώ παρουσιάζεται να βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ της Τότεναμ.
Η «Express» ωστόσο αναφέρει πως η ομάδα του Τιμ Σέργουντ μιλάει και με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος είναι ελεύθερος και πρόθυμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Ξανά «πόρτα» στην Τσέλσι για Στόουνς!!

Η Τσέλσι προσπάθησε εκ νέου για την απόκτηση του Τζον Στόουνς, όμως ξανά βρήκε σε τοίχο, αφού η Έβερτον απέρριψε και την προσφορά των 25 εκατ.λιρών!  
Το «SkySports» μετέδωσε πως οι «μπλε» του Λονδίνου πέρασαν στην πράξη όσον αφορά τη συνέχιση της διεκδίκηση του νεαρού αμυντικού των «ζαχαρωτών», όμως η αυξημένη κατά 5 εκατομμύρια πρόταση των Πρωταθλητών Αγγλίας δεν ήταν αρκετή.
Ο παίκτης, πάντως, έχει δηλώσει επανειλημμένα χαρούμενος στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θέλει να τον κρατήσει...
*Πηγή: England365.gr*

Μπίλιτς: «Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα...»

Ζόρικος αντίπαλος θα είναι για τη Γουέστ Χαμ η Άστρα από τη Ρουμανία στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον Σλάβεν Μπίλιτς που μίλησε ενόψει του πρώτου ματς, τι βράδυ της Πέμπτης στο «Άπτον Παρκ».  
Ο κόουτς των «σφυριών», φρόντισε να προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του για τα δύο παιχνίδια με την Άστρα, προκειμένου να μη βρεθούν προ εκπλήξεως και ζοριστούν όπως έγινε απέναντι στη Μπιρκιρκάρα, για τη β' προκριματική φάση.
«Είναι καλή ομάδα η Άστρα. Είναι σύλλογος που διαθέτει χρήματα για την ενίσχυσή του και έχει αρκετούς καλούς Ρουμάνους παίκτες. Πέρυσι η Άστρα απέκλεισε τη Λιόν. Θα είναι ακόμα ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Δεν νομίζω ότι θα κριθεί μονάχα στο ένα από τα δύο παιχνίδια, καθώς πρόκειται για αμφίρροπο ζευγάρι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα...» ανέφερε σχετικά ο Μπίλιτς. 
*Πηγή: England365.gr*

Επίσημα στη Ρόμα ο Σέζνι!!

Την εστία της Ρόμα θα καλείται να υπερασπιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βόιτσιεχ Σέζνι, του οποίου η μετακίνηση από την Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού στους «τζιαλορόσι» πήρε πλέον επίσημη μορφή.  
Ο 25χρονος πορτιέρο από την Πολωνία συμφώνησε στην παραχώρησή του από τη στιγμή που οι «κανονιέρηδες» απέκτησαν τον Πετρ Τσεχ, ενώ ο Βενγκέρ δείχνει να εμπιστεύεται αρκετά και τον Νταβίντ Οσπίνα.
Βέβαια, ο Αλσατός κόουτς υποστήριξε ότι πρόκειται μονάχα για δανεισμό ενός έτους και τίποτα περισσότερο, αφού θέλει να τον ξαναδεί στο ρόστερ της ομάδας του από το επόμενο καλοκαίρι, ακόμα πιο ώριμο.
Στην Άρσεναλ, ο Σέζνι ανήκει από το 2006 όταν και αρχικά αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής, ενώ το ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα το έκανε το εν έτει 2009.
*Πηγή: England365.gr*

Ο Νασρί στο «μάτι» της Γιουβέντους!!

Η πιθανή αποτυχία απόκτησης του Τζούλιαν Ντράξλερ, στρέφει τη Γιουβέντους στην περίπτωση του Σαμίρ Νασρί, με τον ίδιο ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Σίτι...  
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός κοστολογείται στα 20 εκατ.λίρες και βρίσκεται στη λίστα του συλλόγου από το Τορίνο.
Η «Γηραιά Κυρία» περιμένει να δει την κατάληξη της προσπάθειάς της να πάρει τον Τζούλιαν Ντράξλερ από τη Σάλκε, όμως, προετοιμάζεται ήδη για τον επόμενό της στόχο.
Αυτός, δεσμεύεται με τους «πολίτες» μέχρι το 2019 και πρόσφατα, έπειτα από σενάρια που τον ήθελαν να έχει επικοινωνήσει με τον Βενγκέρ για να επιστρέψει στην Άρσεναλ, ξεκαθάριζε ότι αισθάνεται καλά στη Σίτι και δεν έχει προθέσεις φυγής...
*Πηγή: England365.gr*

Πήγε τελικά στη Νόριτς ο Μπρέιντι!!

Όσο καιρό φαινόταν πως είχε κάνει πίσω, απλά προετοίμαζε την αποφασιστική της κίνηση... Η Νόριτς κατάφερε επιτέλους να πάρε τον Μπρέιντι από τη Χαλ, με τον 23χρονο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.  
Χρειάστηκαν αρκετά «παζάρια» για να αποσπάσουν οι νεοφώτιστοι τη συγκατάθεση της διοίκηση της Χαλ για να κάνουν τον Ρόμπι Μπρέιντι δικό τους.
Η αρχική πρόταση των 6 εκατ.λιρών είχε απορριφθεί και για λίγες μέρες η Νόριτς έκανε πίσω στην υπόθεση, όμως επανήλθε δυναμικά και κατάφερε ν' ακούσει το «ναι» από τις «τίγρεις».
Ο παίκτης είναι πλέον μέλος της Νόριτς για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο, το ακριβές κόστος της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό...
*Πηγή: England365.gr*

Πήρε Κόκερ η Σαουθάμπτον!!

Τον δανεισμό του Στίβεν Κόκερ από την ΚΠΡ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε η Σαουθάμπτον, με στόχο να καλύψει κάπως το κενό που άφησε φεύγοντας για την Τότεναμ ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ.  
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, οι «άγιοι» έδωσαν κι ένα μικρό, αλλά αδιευκρίνιστο ποσό στους Ρέιντζερς για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν εξασφαλίστηκε οψιόν αγοράς του.
Ο 23χρονος αμυντικός μετακινήθηκε από την Τότεναμ στην ΚΠΡ πριν από ένα καλοκαίρι, όμως είναι λογικό ο υποβιβασμός της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ να τον έκανε ανοιχτό σε προτάσεις από συλλόγους της Πρέμιερ.
*Πηγή: England365.gr*

Ολοταχώς για Ερνάντες η Τότεναμ!!

Έτοιμη να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του Χαβιέ Ερνάντες εμφανίζεται η Τότεναμ, περιμένοντας πρώτα να κλείσει θετικά η μεταγραφή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην Άστον Βίλα.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Mirror», πρόθεση των Λονδρέζων είναι να... μπαλώσουν άμεσα το κενό που θα αφήσει η διαφαινόμενη παραχώρηση του Τονγκολέζου στους «χωριάτες», έχοντας αυτή τη στιγμή ως πρώτη επιλογή τον Μεξικανό στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μόλις, λοιπόν, ο «Αντέμπα» ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Βίλα, η Τότεναμ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τον Τσιτσαρίτο, ο οποίος θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ των «κόκκινων διαβόλων».
*Πηγή: England365.gr*

Κίνηση για Πέδρο η Γιουνάιτεντ!!

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Πέδρο επιδιώκει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με την καταλανική «Sport», έχει ήδη καταθέσει πρόταση 18 εκ. λιρών για την απόκτησή του, την ώρα που η Μπαρτσελόνα αξιώνει 4 εκ. περισσότερα.
Στα πρόσωπο του Πέδρο βρίσκει ο Λουίς Φαν Χάαλ τον στράικερ που αναζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η «Sport» αποκαλύπτει μάλιστα την πρόταση που έχει γίνει από πλευράς «κόκκινων διαβόλων» στη Μπαρτσελόνα για τον Ισπανό στράικερ και αγγίζει τα 18 εκ. λίρες.
Αυτά τα χρήματα ωστόσο δεν αναμένεται να είναι αρκετά για την απόκτηση του 28χρονου, μιας και οι «μπλαουγκράνα» ζητούν ακατέβατα 22 εκ. λίρες, όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα του παίκτη.
*Πηγή: England365.gr*

Ρούνεϊ: «Υλικό για επιτυχίες»!

Ικανοποιημένος με τις προσθήκες που πραγματοποίησε στο ρόστερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε τη νέα χρονιά να κυνηγήσει τους τίτλους, εμφανίστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ.  
Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» έκανε λόγο για προσθήκες που θα δώσουν ποιότητα στους «κόκκινους διαβόλους» και υποστήριξε ότι το γεγονός πως ξέρουν τον Λουίς Φαν Χάαλ και τον τρόπο που δουλεύει, θα λειτουργήσει ευεργετικά στην άμεση προσαρμογή τους και το αποτέλεσμα που θα βγάζει η ομάδα στο γήπεδο.
«Ήρθαν ορισμένοι νέοι παίκτες με ποιότητα που μπορούν να μας δώσουν το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας. Θα μας βοηθήσουνε να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα από πέρυσι. Αντιλαμβάνονται πως θέλει ο προπονητής να δουλεύουμε και να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Οι πρώτοι μήνες της περσινής σεζόν ήταν δύσκολοι, όμως πλέον καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα τις οδηγίες του κόουτς. Έχουμε καλό υλικό για να πετύχουμε τη νέα σεζόν» είπε χαρακτηριστικά ο Ρούνεϊ. 
*Πηγή: England365.gr*

Έτοιμος για τη «μάχη» ο Μπέγκοβιτς!!

Καμία πρόθεση να παίξει δευτερεύοντα ρόλο κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι δεν έχει ο Άσμιρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος εμφανίστηκε αποφασισμένος να κοντράρει στα ίσια τον Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο χαρακτήρισε «ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».
Στις ικανότητες του πιστεύει ο Άσμιρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος θέλει να παίξει το δικό του ρόλο στις επιτυχίες της Τσέλσι.
Ο 28χρονος κίπερ δήλωσε έτοιμος να «κοντράρει» τον Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο θεωρεί έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.
«Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου κόντρα στον Τιμπό, είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου. Θέλω να προσπαθήσω και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ», ανέφερε πρωτίστως.
«Ελπίζω κάθε φορά να μπορώ να δείξω τι είμαι και να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Όλοι πρέπει να παίξουμε το ρόλο μας και σε έναν σύλλογο όπως αυτόν, νομίζω πρέπει να το κάνεις», σημείωσε στη συνέχεια.
*Πηγή: England365.gr*

Ανακοίνωσε Τσέστερ η Γουέστ Μπρομ!!

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζέιμς Τσέστερ προχώρησε σήμερα (29/7) η Γουέστ Μπρομ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Στο δυναμικό της Γουέστ Μπρομ ανήκει με κάθε επισημότητα ο Τζέιμς Τσέστερ.
Με τους «baggies» να έχουν συμφωνήσει με τη Χαλ εδώ και κάμποσες μέρες, ο 26χρονος άσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Το επίσημο ποσό της μεταγραφής του δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως το «deal» ολοκληρώθηκε στα 8 εκ. λίρες.
*Πηγή: England365.gr*

Κοντά στον «αντί-Καμπιάσο» η Λέστερ!!

Το «κενό» που άφησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να καλύψει άμεσα η Λέστερ, με τον προπονητή της, Κλαούντιο Ρανιέρι, να αποκαλύπτει πως ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.
Σχετικά γρήγορα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση του «αντί-Καμπιάσο» στη Λέστερ.
Ο Αργεντινός μέσος αποτελεί παρελθόν από τις «αλεπούδες», επιλέγοντας να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Κλαούντιο Ρανιέρι, κλήθηκε να βρει τον αντικαταστάτη του, τον οποίο και... βρήκε, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δηλώσεις του.
«Ακόμα κοιτάμε. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν καλό παίκτη. Ο Εστεμπάν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας ηγέτης και είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά περιμένω μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου», δήλωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Η νέα Κρίσταλ Πάλας που δημιουργεί ο Πάρντιου!!

Ο Αλαν Πάρντιου άκουσε πέρυσι την καρδιά του και είπε το «ναι» στην πρόταση της Κρίσταλ Πάλας, η οποία τον απάλλαξε παράλληλα και από όλα τα δεινά που είχε τραβήξει στη Νιούκαστλ. Λίγους μήνες και εν μέσω προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, δείχνει να δικαιώνεται. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Ο Πάρντιου παρά το συμβόλαιο μακράς διάρκειας που είχε υπογράψει στη Νιούκαστλ, ποτέ δεν κατάφερε να «κουμπώσει» με τις «καρακάξες». Η παρουσία του στο «Σ.Τζέιμς Παρκ» στιγματίστηκε από έντονες μουρμούρες, αποδοκιμασίες από τον κόσμο και συχνά κάποια αντεγκλίσεις με τη διοίκηση.
Ολα αυτά πήραν τέλος στην προσωπική ζωή και καριέρα του Πάρντιου όταν πήρε την απόφαση να φύγει για το Λονδίνο και την Κρίσταλ Πάλας. Αμέσως μεταμόρφωσε τους «αετούς» πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό δίμηνο, το οποίο έφερε την ομάδα στο μέσο της βαθμολογίας. Για έναν σύλλογο, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθειά του με στόχο την παραμονή, ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Ωστόσο ο Πάρντιου, απολαμβάνοντας και την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης, δεν σταμάτησε σε όσα πέτυχε πέρυσι, στους λίγους μήνες παρουσίας του στην Πάλας.
Η μεταγραφή-ρεκόρ του Γιοάν Καμπάιγ, δίνει άλλη δυναμική στη μεσαία γραμμή του συλλόγου ενώ και η επιτυχία δανεισμού του Μπάμφορντ, αποδεικνύει ότι ο Πάρντιου φέτος δεν θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που θα παλέψει για την παραμονή. Αν μάλιστα καταφέρει να αποκτήσει και τον κεντρικό αμυντικό που επιθυμεί, ο οποίος όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία είναι ο Ασλεϊ Γουίλιαμς της Σουόνσι, τότε το σύνολο που θα παρατάξει στους αγωνιστικούς χώρους της Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι πράγματι ανταγωνιστικό. Το αν είναι καλός προπονητής ή όχι δεν θα φανεί από την παρουσία του φέτος στην Κρίσταλ Πάλας.
Η σεζόν 2015-2016 θα αποδείξει αν έχει ή όχι, την απαιτούμενη διάρκεια. Αν τα καταφέρει και φέτος που έχει αναλάβει από την αρχή και πλήρως τον έλεγχο, θα δημιουργήσει προβληματισμό στη Νιούκαστλ, η οποία ίσως δεν εκτίμηση ένα πραγματικό όπλο που είχε στα χέρια της ώστε να το προστατέψει και να το βοηθήσει να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται.Η νέα Κρίσταλ Πάλας που δημιουργεί ο Πάρντιου.
Ο Αλαν Πάρντιου άκουσε πέρυσι την καρδιά του και είπε το «ναι» στην πρόταση της Κρίσταλ Πάλας, η οποία τον απάλλαξε παράλληλα και από όλα τα δεινά που είχε τραβήξει στη Νιούκαστλ. Λίγους μήνες και εν μέσω προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, δείχνει να δικαιώνεται.
Ο Πάρντιου παρά το συμβόλαιο μακράς διάρκειας που είχε υπογράψει στη Νιούκαστλ, ποτέ δεν κατάφερε να «κουμπώσει» με τις «καρακάξες». Η παρουσία του στο «Σ.Τζέιμς Παρκ» στιγματίστηκε από έντονες μουρμούρες, αποδοκιμασίες από τον κόσμο και συχνά κάποια αντεγκλίσεις με τη διοίκηση.
Ολα αυτά πήραν τέλος στην προσωπική ζωή και καριέρα του Πάρντιου όταν πήρε την απόφαση να φύγει για το Λονδίνο και την Κρίσταλ Πάλας. Αμέσως μεταμόρφωσε τους «αετούς» πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό δίμηνο, το οποίο έφερε την ομάδα στο μέσο της βαθμολογίας. Για έναν σύλλογο, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθειά του με στόχο την παραμονή, ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.
Ωστόσο ο Πάρντιου, απολαμβάνοντας και την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης, δεν σταμάτησε σε όσα πέτυχε πέρυσι, στους λίγους μήνες παρουσίας του στην Πάλας. Η μεταγραφή-ρεκόρ του Γιοάν Καμπάιγ, δίνει άλλη δυναμική στη μεσαία γραμμή του συλλόγου ενώ και η επιτυχία δανεισμού του Μπάμφορντ, αποδεικνύει ότι ο Πάρντιου φέτος δεν θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που θα παλέψει για την παραμονή. Αν μάλιστα καταφέρει να αποκτήσει και τον κεντρικό αμυντικό που επιθυμεί, ο οποίος όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία είναι ο Ασλεϊ Γουίλιαμς της Σουόνσι, τότε το σύνολο που θα παρατάξει στους αγωνιστικούς χώρους της Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι πράγματι ανταγωνιστικό.
Το αν είναι καλός προπονητής ή όχι δεν θα φανεί από την παρουσία του φέτος στην Κρίσταλ Πάλας. Η σεζόν 2015-2016 θα αποδείξει αν έχει ή όχι, την απαιτούμενη διάρκεια. Αν τα καταφέρει και φέτος που έχει αναλάβει από την αρχή και πλήρως τον έλεγχο, θα δημιουργήσει προβληματισμό στη Νιούκαστλ, η οποία ίσως δεν εκτίμηση ένα πραγματικό όπλο που είχε στα χέρια της ώστε να το προστατέψει και να το βοηθήσει να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται.
*Πηγή: England365.gr*

Τριπλ-νταμπλ στο Ευρωπαϊκό U18!


Για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια υπήρξε τριπλ-νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων.

Τριπλ-νταμπλ στο Ευρωπαϊκό U18
Ο Βόισλαβ Στογιάνοβιτς έκανε το πρώτο τριπλ-νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων μετά από έντεκα χρόνια.

Ο φόργουορντ της Σερβίας βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει 86-67 της Τσεχίας έχοντας 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 31:23.

Το προηγούμενο τριπλ-νταμπλ είχε σημειωθεί στις 11 Ιουλίου του 2004 από τον Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, ο οποίος στον αγώνα της Λιθουανίας με το Ισραήλ είχε 18 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 τάπες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!

Αλλαγή σκυτάλης στο κομμάτι της επικοινωνίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», Σταμάτης Γαρρής αναλαμβάνει υπεύθυνος, διαδεχόμενος τον Νικόλα Βασιλαρά.


Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Στη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε ο Σταμάτης Γαρρής.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Αθλητική Ηχώ», «Εξέδρα», «Live Sport» και την ιστοσελίδα sdna.gr καλύπτοντας το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» και διαδέχεται τον Νικόλα Βασιλαρά, ο οποίος αναλαμβάνει ένα καινούργιο μιντιακό πρότζεκτ που αφορά τους «πράσινους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλική… συμβουλή για την ΑΕΚ!!

Μήνυμα διορθωτικών κινήσεων έστειλε η Χάποελ Ιερουσαλήμ στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι αν και νίκησαν με φωτοβολίδα του Γκάλο, 1-0, ζορίστηκαν στην δημιουργία, ενώ για πρώτο τεστ άγχωσε η άμυνά τους.

Φιλική… συμβουλή για την ΑΕΚ
Μπορεί να έφτασε στη νίκη, 1-0, όμως δεν έπεισε. Το φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν το πρώτο που έβγαλε μαζεμένα… θέματα για την ΑΕΚ, που έχει χρόνο για διορθώσεις.

Τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε η Ένωση, που όμως δεν μπόρεσε να βγάλει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Η… ουσία ήρθε στο τελευταίο τέταρτο όταν ανέβηκε ο Μπαρμπόσα. Με προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Κορδέρο (έπαιξε δίπλα στον Σιμόες) βελτίωσε την κατάσταση, ενώ ήρθε και το γκολ με φωτοβολίδα του Γκάλο (68’).

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν χρησιμοποίησε τους Μπαρόχα και Βάργκας. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση στο αναπνευστικό, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί.

Το ματς:


Με ρόλο αφεντικού μπήκε η ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού και την κυκλοφορία της μπάλας οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη άμυνα. Η Χάποελ αμύνθηκε μαζικά και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να ενοχλήσει τον Ανέστη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η κατοχή των «κιτρινόμαυρων» έχασε σταδιακά την ουσία της, αφού δεν έρχονταν τελικές, με το πρώτο 20λεπτο να περνάει χωρίς φάσεις.

Ο ρυθμός άνοιξε κάπως όταν οι Ισραηλινοί ανέβασαν τις γραμμές τους. Εκεί, το πρέσινγκ της ΑΕΚ έπιασε τόπο, με τον Κρισάντους να χάνει μεγάλη ευκαιρία έπειτα από εκπληκτική προσπάθεια του Βασιλαντωνόπουλου (23’). Βέβαια και η Χάποελ είχε την δική της φάση για γκολ, με τον Λαμπρόπουλο να σώζει πάνω στην γραμμή. Η Ένωση ανέβασε σημαντικά την απόδοσή της στο τελευταίο τέταρτο, όταν ο Μπαρμπόσα έγινε πιο δραστήριος. Το πρόβλημα στην τελική πάσα, πάντως, δεν λύθηκε και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με την ΑΕΚ αλλαγμένη κατά το ήμισυ ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Οι κιτρινόμαυροι επιχείρησαν κυρίως από τα δεξιά, αξιοποιώντας τον Γκάλο, να μπουν στην περιοχή όμως δεν άγχωσαν ιδιαίτερα την Χάποελ. Αντίθετα, οι Ισραηλινοί παρουσιάστηκαν πολύ πιο δραστήριοι επιθετικά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στον Ανέστη κι εν συνεχεία στον Βούρα. Χωρίς να πανικοβληθεί και με τον Κορδέρο να ηρεμεί το παιχνίδι, οι κιτρινόμαυροι βρήκαν επιτέλους τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκάλο να εκτελεί με σουτ-βολίδα τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 68ο λεπτό.

Το γκολ δεν βοήθησε να πάρει ρυθμό το παιχνίδι. Αντίθετα, στη συνέχεια ακολούθησαν μικροδιακοπές λόγω τραυματισμών και μαζεμένες αλλαγές των Ισραηλινών, που δεν βοήθησαν την κατάσταση. Η ΑΕΚ έμεινε μπροστά, όμως τα προβλήματα στην τελική πάσα δεν λύθηκαν με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των μεσοεπιθετικών του Δέλλα να εξουδετερώνονται εύκολα. Στην... εκπνοή η ΑΕΚ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Άρθο στάθηκε άτυχος και η κεφαλιά του βρήκε στο δοκάρι.


Οι συνθέσεις:



ΑΕΚ: Ανέστης (57΄Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Γκάλο), Λαμπρόπουλος (57’ Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (57’ Άρθο), Πεταυράκης (57’ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (57’ Σιμόες), Γιόχανσον (46’ Κορδέρο), Γροντής (79’ Φαγέ), Ζόριτς (46’ Αραβίδης), Μπαρμπόσα (46’ Πλατέλλας), Κρισάντους (46’ Τζεμπούρ)

Χάποελ Ιερουσαλήμ:
Σάιτχοφ, Νίμνι, Έρμον, Λέρμαν, Κόιν, Στάιν, Ναόρ Σαγκάγκ, Χαντάντ, Οζ Σαγκάγκ, Μπρουχιάν, Μπεν Λούλου.

Γήπεδο: Αθλητικό Κέντρο Ρέμες (Πολωνία)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Καρπενήσι ο Παπαμιχαήλ!!

Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου του Πεκίνου, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Στο Καρπενήσι ο Παπαμιχαήλ
Ο πρωταθλητής του βάδην επέλεξε με τον προπονητή του, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, τις ιδανικές συνθήκες της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας.

Ο Παπαμιχαήλ στοχεύει στη διάκριση στα 20 χιλιόμετρα βάδην. «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει δουλέψει πολύ και σωστά, ωστόσο το τι μπορεί να πετύχει θα φανεί σε λίγες μέρες στο Πεκίνο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Σακίρα μαθαίνει στον μικρό Πικέ να σουτάρει!! (video)

Τα πρώτα του σουτ μαθαίνει από την Σακίρα ο Σάσα Πικέ. Η εκρηκτική μαμά γιόρτασε τον έκτο μήνα ζωής του γιού της με ένα βίντεο που δείχνει τις πρώτες του προσπάθειες να… μοιάσει στον μπαμπά του.

Η Σακίρα μαθαίνει στον μικρό Πικέ να σουτάρει (video)
Και όμως, δεν είναι ο Ζεράρ Πικέ αυτός που «σπρώχνει» τον μικρό Σάσα στο ποδόσφαιρο, αφού -τουλάχιστον δημόσια- η Σακίρα φαίνεται να είναι αυτή που τον στηρίζει στα πρώτα του σουτ.

Η Κολομβιανή σταρ κατέγραψε και δημοσίευσε το βίντεο με τις προσπάθειες του μικρού στο Instagram, την ημέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την γέννησή του.






Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Shakira (@shakira) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Είπε όχι σε πρόταση για τον Μπεργκ»

Πρόταση για πώληση του Μάρκους Μπεργ σε ομάδα των Εμιράτων απέρριψε ο Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του σε σουηδικό Μέσο.

«Είπε όχι σε πρόταση για τον Μπεργκ»
Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Fotbollskanalen» έκανε ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ και επιβεβαίωσε ότι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε πρόταση που είχε για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Σουηδού φορ, η πρόταση ήταν από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την οποία δεν κατονομάζει (αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτή ήταν η Αλ Αχλί), ενώ παράλληλα δεν δίνει πληροφορίες για το ύψος της προσφοράς. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Γιόνας Γκουτιέρες προς τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Κάρλος Ζαμπράνο, αλλά και για μία πληροφορία από Αργεντινή μεριά.

«Ο Γιόνας Γκουτιέρες προς τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

• Τέλος πάντων, θέλω να καταγράψω σήμερα μία άλλη πληροφορία που έρχεται από την Αργεντινή και φέρνει τον Γιόνας Γκουτιέρες να έχει ως πιθανότατο επόμενο σταθμό της καριέρας του «την Ελλάδα και τον πιο μεγάλο σύλλογό της»! Και προφανώς εννοούν τον Ολυμπιακό, μιλώντας για "την Ελλάδα και τον πιο μεγάλο σύλλογό της"

• Τα σχετικά ρεπορτάζ, που ξεκίνησαν από τηλεοπτικό σταθμό του Μπουένος Άϊρες και τα συνέχισαν κι αρκετές ιστοσελίδες (π.χ. η Entornointeligente.com), δεν μνημονεύουν το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά επαναλαμβάνω τα περισσότερα, προφανώς επειδή το έθεσε έτσι το θέμα το αρχικό ρεπορτάζ, μιλάνε για την πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ως προορισμό του Γκουτιέρες.

• Ο 32χρονος Αργεντινός διεθνής (22 φορές, ένα γκολ) ακραίος (παίζει όλη την πλευρά από τα αριστερά) ήταν επί σειρά ετών βασικός κι αναντικατάστατος στην ισπανική Μαγιόρκα και την αγγλική Νιούκαστλ, μέχρι που πριν δύο χρόνια πέρασε την γνωστή περιπέτεια στην υγεία του (όγκος στα γεννητικά όργανα). Πριν δύο μήνες έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ κι εδώ και τρεις ημέρες προπονείται στην πατρίδα του με τη Βέλεζ, ομάδα στην οποία άρχισε τη μεγάλη καριέρα του, περιμένοντας μία συγκεκριμένη προσφορά και αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Ευρώπη.

• Το τελευταίο τρίμηνο της φετινής σεζόν έδειξε σε καλή κατάσταση, έπαιξε σε 10 παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος (6 βασικός) και ήταν ο πρωταγωνιστής στο ματς που η Νιούκαστλ εξασφάλισε τη σωτηρία της την τελευταία αγωνιστική, το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ, αφού έβαλε ένα γκολ και έφτιαξε άλλο ένα! Έχει ιταλικό διαβατήριο και στην Πρέμιερ Λιγκ είχε 187 συμμετοχές κι 11 γκολ με τη Νιούκαστλ.

• Προς αποφυγή κάθε…παρεξήγησης, ο Γιόνας Γκουτιέρες δεν έχει να κάνει με την πληροφορία που εδώ και ημέρες έχω καταθέσει περί σοβαρού και προχωρημένου ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για ένα παίκτη από τη Λατινική Αμερική. Για τον Αργεντινός υπάρχει ό,τι ακριβώς προέκυψε από το ρεπορτάζ από το Μπουένος Άιρες, όπου και δεν μνημονεύθηκε το όνομα του Ολυμπιακού. Και θα πρέπει και να περιμένουμε βεβαίως να δούμε αν επιβεβαιωθεί.

• Άλλη η μία πληροφορία, άλλη η άλλη πληροφορία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα καταγγελία Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο!!

Ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή δήλωση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του 3ου τελικού.

Νέα καταγγελία Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο

Ο κ. Γιαννακόπουλος, είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς». Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, η καταγγελία έγινε λόγω στοχοποίησης των διαιτητών της αναμέτρησης, που ήταν οι κ.κ. Σπύρος Γκόντας, Τόμι Σχινάς και Γιάννης Φούφης.

«Την 23.07.2015 κατατέθηκε στο Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ έγγραφη καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου για τη δήλωσή του "η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς", η οποία δημοσιεύτηκε την 15.06.2015 στην εφημερίδα "Η Πράσινη" και προκάλεσε τη στοχοποίηση συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά και των δικαστών του δικαιοδοτικού οργάνου», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καμία σχέση ο άντρας μου με τον Ολυμπιακό»!

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ειρήνη Μαρούπα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM δημοσιεύματα που θέλουν το σύζυγό της να έχει συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

«Καμία σχέση ο άντρας μου με τον Ολυμπιακό»!
Για εικονική πραγματικότητα την οποία ο κόσμος καταπίνει αμάσητα έκανε λόγο η Ειρήνη Μαρούπα απαντώντας σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν το σύζυγό της να συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό.

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του Άρη Ασβεστά και –μεταξύ άλλων- τόνισε η ΕΕΑ προτίθεται να συνεισφέρει ώστε η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να φτάσει μέχρι το τέλος

Για το αν θα σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για την αναφορά στο θέμα των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη, η κ. Μαρούπα δήλωσε χαρακτηριστικά : «Ακόμη δεν έχει σταλεί τίποτα. Υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα κινηθούμε σε αυτή την υπόθεση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, για να απαντήσει: «Είχε πει ο κ. Μελισσανίδης: “βοά… ο τόπος για μία εγκληματική οργάνωση, δεν έχετε ακούσει τίποτα;”. Έχουμε ακούσει και θα πράξουμε. Από το 2011 είχα μιλήσει με τον κύριο Φάκο, ο οποίος αποπέμφθηκε κακήν κακώς. Γιατί έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν πεντακάθαρος. Μπέος, Ψωμιάδης πήγαν άκλαυτοι, αλλά η κάθαρση πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Όχι μόνο σε μικρές ή ασήμαντες ομάδες. Όλοι είναι σημαντικοί, για τον κόσμο τους, την πόλη τους. Μόλις ακούνε κάποιοι για συγκεκριμένους παράγοντες, ομάδες παθαίνουνε παράκρουση ή …τρέμουλο. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Από τότε έπρεπε να είχανε κληθεί όλοι όσοι εμπλέκονταν. Να διαβάσουμε τη δικογραφία, να έχουμε δική μας άποψη. Να αναλάβουμε την ευθύνη αυτών που συμβαίνουν».

Τέλος, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον σύζυγό να έχει συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάτι τέτοιο: «Είναι εκπληκτικό πως ο κόσμος καταπίνει… αμάσητη μια εικονική πραγματικότητα. Από όταν ασχολήθηκα είπα ότι θα προσπαθήσω με ακεραιότητα για το καλύτερο δυνατό. Όποιος και να μου πει κάτι, ο άντρας μου ή προϊστάμενός μου -που δεν έχω τέτοιον- θα κάνω μόνο ό,τι μου υπαγορεύει η συνείδησή μου. Εδώ οι Ολυμπιακοί με βρίζουν μόνο και μόνο επειδή εμφανίζομαι στην εκπομπή του κύριου Θωμαΐδη. Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό. Η ΕΠΣ Πειραιά κάποια στιγμή για την προσφορά τη δική μου με βράβευσε για την κοινωνική μου προσφορά στην ετήσια γιορτή που κάνει στο ΣΕΦ. Σε αυτή την εκδήλωση δεν είχε παραστεί ο κύριος Μαρινάκης παρότι αναμενόταν να βραβευτεί επειδή θα ήμουν παρούσα! Καμία σχέση ιδιαίτερη δεν έχω μαζί του. Πραγματικά αυτό που ελπίζω στο τέλος να αποδειχθεί ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο ελληνικό αθλητισμό θα γίνουν επιχειρηματίες υγιείς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός»

Κανένα κίνδυνο υποβιβασμού δεν αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, παρά την απόφαση της ΕΕΑ ότι οι μετοχές της ΚΑΕ μεταβιβάστηκαν εικονικά στον Μάνο Παπαδόπουλο, όπως δήλωσε στον ΣπορFm η Ειρήνη Μαρούπα.

«Δεν υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός»
Για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ακυρώσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, θεωρώντας την εικονική, μίλησε στον ΣπορFm 94,6 το μέλος της Επιτροπής, Ειρήνη Μαρούπα. Όπως επεσήμανε, το σκεπτικό θα δημοσιευθεί αύριο, αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υποβιβασμού των «πράσινων».

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε η κ. Μαρούπα στον ΣπορFm 94,6 και στον Άρη Ασβεστά για το θέμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αύριο θα δημοσιευτεί η απόφαση. Σήμερα φτιάξαμε το σκεπτικό. Υπάρχει μία διχογνωμία αναφορικά με την νομική θεμελίωση της εικονικότητας. Έχουμε παρένθετο πρόσωπο. Ο κύριος Παπαδόπουλος εξακολούθησε να είναι πρόεδρος της ομάδας, αλλά ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν ο πραγματικός διοικητικής. Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν τυπικά και όχι ουσιαστικά. Ούτε εδώ υπάρχει κίνδυνος για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κατά τη δική μου γνώμη για να περάσουμε να εξετάσουμε αν υπάρχει θέμα αποβολής, υποβιβασμού έπρεπε να έχουμε την πλειοψηφία. ¨Ένα πρώτο στάδιο είναι να πούμε ότι υπάρχει εικονικότητα και δεύτερος αν συντρέχει υπαιτιότητα των ανθρώπων της ΚΑΕ. Εμείς είπαμε ότι είναι άκυρη η μεταβίβαση. Κανονικά πρέπει και ο κύριος Γιαννακόπουλος να της μεταβιβάσει ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Καλά θα κάνει ο Κοντονής»


Στο πλευρό του Υφ.Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, εφόσον αποφασίσει να επιβάλει πρόστιμο στην Σούπερ Λίγκα για την απόφαση παραμονής της Κέρκυρας συντάχθηκε η Ειρήνη Μαρούπα, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM94.6

«Καλά θα κάνει ο Κοντονής»
Και στην απόφαση της παραμονής της Κέρκυρας και τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε η Ειρήνη Μαρούπα στην συνέντευξή της στον ΣΠΟΡ FM 94.6. Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τόνισε πως θα ήταν σύμφωνη με τον Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στην περίπτωση που αποφάσιζε να επιβάλει κυρώσεις στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Δείτε το απόσπασμα:

«Δεσμευτικό το πόρισμα για την Κέρκυρα. Καλά θα κάνει ο Κοντονής να επιβάλει κυρώσεις. Αλλιώς γιατί να υπάρχει αθλητικός νόμος; Να έχει τον κλειστό τίτλο μόνη της. Αυτή είναι η θέση μου όλα τα χρόνια που έχω υπηρετήσει αμισθί και θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Και οι υπόλοιποι παράγοντες και ο Μελισσανίδης, και όσοι θεωρούνται υγιείς αντιλαμβάνονται την σημασία των πραγμάτων και ότι πρέπει να είναι δίπλα μας και όχι απέναντι».

Έφυγε απ΄τον ΠΑΟΚ ο Νομπόα!!

Επιστροφή στην Ρωσία για τον Κριστιάν Νομπόα. Ο μέσος απ’ το Εκουαδόρ συμφώνησε με την Ροστόφ και ο ΠΑΟΚ, που θα βάλει χρήματα στα ταμεία του, έδωσε το «ok» για την μεταγραφή.

Έφυγε απ΄τον ΠΑΟΚ ο Νομπόα
Παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Κριστιάν Νομπόα. Η Ροστόφ έφερε πρόταση που ικανοποίησε και τον παίκτη αλλά και τον «δικέφαλο του Βορρά», που ανακοίνωσε την παραχώρησή του το απόγευμα της Τετάρτης.

Έτσι, ο μέσος απ’ το Εκουαδόρ θα επιστρέψει στην Ρωσία, καθώς μέχρι τα μισά της περσινής σεζόν φορούσε τη φανέλα της Ντιναμό Μόσχας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εύχεται καλή συνέχεια στον Νομπόα.

H ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την πώληση των δικαιωμάτων του Κρίστιαν Νομπόα με την FC Rostov.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του
».

Πάτησε Στοκχόλμη ο Ατρόμητος!!


Βροχή και χαμηλή θερμοκρασία περίμενε τον Ατρόμητο στη Στοκχόλμη, όπου έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) ενόψει του ματς με την ΑΙΚ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Πάτησε Στοκχόλμη ο Ατρόμητος
Έφτασε στην Στοκχόλμη η αποστολή του Ατρόμητου ενόψει του ματς κόντρα στην ΑΙΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν το πρωί της Τετάρτης και μετά από 3,5 ώρες στον αέρα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Arlanda», όπου τους περίμενε βροχή και χαμηλή θερμοκρασία.

Η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Γρηγορίου και του Σωκράτη Φυτανίδη έχει προγραμματιστεί για τις 19.00, ενώ στις 20.00 θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η χειρότερη όλων των εποχών!! (video)

Μόνο μηδενικά εισέπραξε η Μάντισον Κίνει από τους κριτές και αυτό δεν ήταν καθόλου άδικο, αφού η κατάδυσή της ήταν με διαφορά η χειρότερη που έχει υπάρξει ποτέ. Δείτε το βίντεο.

Η χειρότερη όλων των εποχών (video)

Η αθλήτρια από την Αυστραλία ταλαντεύτηκε στο βατήρα, αλλά ποτέ δεν έκανε την προσπάθεια που είχε σχεδιάσει. Απλά… προσθαλασσώθηκε, εισπράττοντας η καημένη μόνο μηδενικά από τους κριτές…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Βόμβες Μαρούπα στον ΣΠΟΡ FM 94,6!!

Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα που έκρινε την υπόθεση Μελισσανίδη-ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πάντα: τη χθεσινή πολύκροτη συνεδρίαση και τα καυτά ζητήματα Μαρινάκη, Γιαννακόπουλου, Κέρκυρας!

Βόμβες Μαρούπα στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Μίλησε για την υπόθεση Μελισσανίδη-ΑΕΚ, τα καυτά ζητήματα Μαρινάκη, Γιαννακόπουλου, Κέρκυρας και διέψευσε οποιαδήποτε σχέση καταλογίζουν στον άνδρα της και την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακούστε το ηχητικό:



Αναλυτικά, η Ειρήνη Μαρούπα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά:

Για τη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, την απόφαση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό της: «Δέχθηκα επικριτικά σχόλια και ενθαρρυντικά μηνύματα. Θεωρώ ότι έκανα το σωστό και αυτό θα κάνω. Κάποιοι σε εισαγωγικά “οπαδοί” έχουν απειλήσει τη ζωή μου, την οικογένειά μου με ακατάσχετο υβρεολόγιο. Εγώ αποφάσισα με επιχειρήματα. Σε καταγωγή είμαι Μικρασιάτισσα, αν αγαπάω μια ομάδα αυτή είναι η ΑΕΚ. Φίλαθλος είμαι, αλλά οπαδός όχι. Δεν θέλω να κάνω ζημιά σε καμία ομάδα. Η αγωνία μου, το πάθος μου είναι η πολιτική, αυτό που περνάει η Ελλάδα και όχι ο αθλητισμός».

Για την απόφαση σχετικά με την Κέρκυρα, τις καταγγελίες Μελισσανίδη για τη σχέση Μαρινάκη-Ολυμπιακού και τις ανοιχτές υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα επανέλθω μέσα από τα λόγια του κύριου Μελισσανίδη. Αυτεπαγγέλτως δεν είχαμε επιληφθεί της υπόθεσής του, αλλά μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού. Βέβαια επειδή εγώ δεν παρακολουθώ τον αθλητισμό, δεν είμαι σε κατάσταση ετοιμότητας να επιλαμβάνομαι άμεσα αυτού που συμβαίνει. Και το δεύτερο θέμα που έθιξε πως “βοά… ο τόπος για μία εγκληματική οργάνωση, δεν έχετε ακούσει τίποτα;”. Έχουμε ακούσει και θα πράξουμε. Από το 2011 είχα μιλήσει με τον κύριο Φάκο, ο οποίος αποπέμφθηκε κακήν κακώς. Γιατί έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν πεντακάθαρος. Μπέος, Ψωμιάδης πήγαν άκλαυτοι, αλλά η κάθαρση πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Όχι μόνο σε μικρές ή ασήμαντες ομάδες. Όλοι είναι σημαντικοί, για τον κόσμο τους, την πόλη τους. Μόλις ακούνε κάποιοι για συγκεκριμένους παράγοντες, ομάδες παθαίνουν παράκρουση ή… τρέμουλο. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Από τότε έπρεπε να είχαν κληθεί όλοι όσοι εμπλέκονταν. Να διαβάσουμε τη δικογραφία, να έχουμε δική μας άποψη. Να αναλάβουμε την ευθύνη αυτών που συμβαίνουν».

Και συνέχισε: «Εχθές στην τοποθέτησή μου στην επιτροπή είπα ότι δεν σταματάμε εδώ, προχωράμε στον επόμενο, όποιος κι αν εμπλέκεται. Οι ακροάσεις με ομάδες των οποίων οι υποθέσεις άπτονται σε θέματα δημοσίου συμφέροντος εγώ θα πρότεινα να γίνονται μπροστά σε τηλεοπτικό φακό. Για να μην υπάρχει παραφιλολογία για το ποια είναι η αλήθεια και ποιο το παραμύθι. Ειδικά σε τόσο μεγάλες υποθέσεις. Δεν γίνεται όλα τα προβλήματα να λύθηκαν με τον Μελισσανίδη. Δυστυχώς μπήκαμε στη διαδικασία να παίρνουμε θέση, σαν να είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν ισχύει αυτό. Εμείς πήραμε θέση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Δεν είπαμε ότι υπάρχει εικονικότητα στα μετοχικά. Δεν υπάρχει θέμα πλην του στοιχήματος. Δεν παίρνουμε το μέρος του ενός ή του άλλου ισχυρού επιχειρηματία. Εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν είναι να λέμε αν διοικεί την ΑΕΚ ή όχι ο Μελισσανίδης».

Για το αν θα σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για το θέμα των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: «Ακόμη δεν έχει σταλεί τίποτα. Υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα κινηθούμε σε αυτή την υπόθεση».

Για τις σκέψεις Κοντονή να εφαρμόσει τον αθλητικό νόμο μετά την απόφαση για την Κέρκυρα: «Τα πορίσματα είναι δεσμευτικά. Καλά θα κάνει. Αλλιώς γιατί να υπάρχει αθλητικός νόμος; Ήμουν η πρώτη όταν τον έψεγαν από το κόμμα του επειδή θα παίρνει μόνος του αποφάσεις, που είχα εξοργιστεί. Είναι δυνατόν να τον ψέγουμε για αντιδημοκρατικές πρακτικές όταν διατίθεται να τα βάλει με θεριά; Είναι ανέκδοτο αυτό. Η... κυρία ΕΠΟ που είναι μαγαζί το ξαναλέω δεν σκοπεύει με κανένα τρόπο να αλλάξει συμπεριφορά. Η Πολιτεία κάποτε με αυτούς τους νόμους θα πρέπει να δεσμεύεται. Όσοι είμαστε αποφασισμένοι, όσοι έχουμε τα κουράγια να αφήσουμε κάτι καλύτερο από τα σημερινά χάλια, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Και όσοι θεωρούνται υγιείς επιχειρηματίες, παράγοντες και αντιλαμβάνονται την σημασία των πραγμάτων θα πρέπει να είναι δίπλα μας και όχι απέναντι».

Για τις σωστές διαστάσεις της υπόθεσης της ΑΕΚ: «Το θέμα που ετέθη ήταν η καταγγελία του Ολυμπιακού, το άλλο ήταν να χορηγηθεί άδεια στην ΑΕΚ να συμμετέχει στο στοίχημα. Επ’ αυτού τοποθετηθήκαμε. Η ιδιοκτησία καλώς έχει, δεν τίθεται κανένα θέμα πιστοποιητικού. Απλώς υπάρχει μια υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την οποία κλείνουν όλα τα παραθυράκια σε ανθρώπους που έχουν σχέση με ΠΑΕ. Για αυτονόητους λόγους, ο νομοθέτης θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει περίπτωση να στηθεί κάποιος αγώνας, χωρίς να υπάρχει καμία υπόνοια για την ΑΕΚ. Πραγματικά ο κύριος Μελισσανίδης όπως προέκυψε κατά τρόπο απόλυτο, το ξέρει όλη η Ελλάδα ότι έχει έναν ηγετικό ρόλο σε αυτή την ομάδα. Έχει διοικητικό ρόλο, από αυτούς που τρέχουνε την ομάδα, να το πω έτσι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ΑΕΚ πάντως. Δεν ήταν καν στην απόφασή μας η ομάδα. Δεν έγινε λόγος για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέμα ήταν μόνο αν υπήρχε ασυμβίβαστο».

Για το τι συνέβη στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις και αν στις 22 Ιουλίου ψήφισε «λευκό»: «Θα ήθελα και στις διασκέψεις μας να υπάρχει κάμερα. Δεν ψήφισα ποτέ λευκό. Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ σε αυτή την υπόθεση να μην πάρω θέση. Ήμουν στην προηγούμενη συνεδρίαση. Πάντα παίρνω θέση όχι… δανεική. Είχε πει στον πρόεδρο να μην κάνει συνεδρίαση διότι ήταν το δημοψήφισμα. Είχα κάνει παρέμβαση στο συμβούλιο της Επικρατείας, υπέρ του Δημοψηφίσματος και δεν μπορούσα με τίποτα να παραστώ στη συνεδρίαση. Θα πρέπει να εξετάζονται όλοι μαζί, για να βλέπουμε τι καταγγέλει ο καθένας και τι απαντάει η άλλη πλευρά. Κατά συνέπεια δεν ήμουν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Στην επόμενη που ήμουν εκεί ανέφερα πως δεν μπορώ να πάρω απόφαση χωρίς να έχω εικόνα της υπόθεσης. Και μου αντέτεινε “διάβασε τα πρακτικά”. Μα χωρίς να έχω κάνει τις δικές μου ερωτήσεις; Χωρίς να ακούσω και τον τρίτο εμπλεκόμενο; Για να είμαι σίγουρη για την απόφαση που παίρνω. Μου είπε πως δεν υπάρχει χρόνος και τρόπον τινά… μετρηθήκαμε. Εγώ δεν ψήφισα λευκό. Ψήφησα να κληθεί ο κύριος Μελισσανίδης. Τώρα γιατί εξελήφθη σαν λευκό… Δεν κάναμε ψηφοφορία. Δεν ήταν λευκό, ήταν μία αποχή από το να πάρω απόφαση πριν έχω συνολική εικόνα».

Για δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον σύζυγό της να έχει συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Είναι εκπληκτικό πως ο κόσμος καταπίνει… αμάσητη μια εικονική πραγματικότητα. Από όταν ασχολήθηκα είπα ότι θα προσπαθήσω με ακεραιότητα για το καλύτερο δυνατό. Όποιος και να μου πει κάτι, ο άντρας μου ή προϊστάμενός μου -που δεν έχω τέτοιον- θα κάνω μόνο ό,τι μου υπαγορεύει η συνείδησή μου. Εδώ οι Ολυμπιακοί με βρίζουν μόνο και μόνο επειδή εμφανίζομαι στην εκπομπή του κυρίου Θωμαΐδη. Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό. Η ΕΠΣ Πειραιά κάποια στιγμή με βράβευσε για την κοινωνική μου προσφορά στην ετήσια γιορτή που έκανε στο ΣΕΦ. Σε αυτή την εκδήλωση δεν είχε παραστεί ο κύριος Μαρινάκης -παρότι αναμενόταν να βραβευτεί- επειδή θα ήμουν παρούσα!».

Για την υπόθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την επικείμενη απόφαση: «Αύριο θα δημοσιευτεί η απόφαση. Σήμερα φτιάξαμε το σκεπτικό. Υπάρχει μία διχογνωμία αναφορικά με την νομική θεμελίωση της εικονικότητας. Έχουμε παρένθετο πρόσωπο. Ο κύριος Παπαδόπουλος είναι πρόεδρος της ομάδας, αλλά ο κύριος Γιαννακόπουλος ο πραγματικός διοικητής. Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν τυπικά και όχι ουσιαστικά. Ούτε εδώ υπάρχει κίνδυνος για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κατά τη δική μου γνώμη για να εξετάσουμε αν υπάρχει θέμα αποβολής, υποβιβασμού έπρεπε να έχουμε την πλειοψηφία. Ένα πρώτο στάδιο είναι να πούμε ότι υπάρχει εικονικότητα και το δεύτερο αν συντρέχει υπαιτιότητα των ανθρώπων της ΚΑΕ. Εμείς είπαμε ότι είναι άκυρη η μεταβίβαση. Κανονικά πρέπει και ο κύριος Γιαννακόπουλος να της μεταβιβάσει ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα».

Τούντορ: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ»

Στο πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο αναφέρθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ, χωρίς να επεκταθεί ιδιαίτερα στην Σπαρτάκ Τρνάβα. «Μέλι» απ’ τον Κροάτη για τον Λούκας.

Τούντορ: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ»

Ο Κροάτης, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δεν θέλησε να συγκρίνει τους Σλοβάκους με τον προηγούμενο αντίπαλο της ομάδας του, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, δήλωσε πιστός στις δυνατότητες των παικτών του ενόψει της αυριανής –πρώτης- αναμέτρησης στην Τούμπα.

Τέλος, είπε πως αύριο θα αγωνιστεί ο Λούκας Πέρεθ, τον οποίο χαρακτήρισε «σημαντικό» για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις αποχωρήσεις των παικτών: «Δεν θέλω να συζητήσω γι' αυτό αλλά για τον αγώνα που έχουμε αύριο και είναι ιδιαίτερα σημαντικός»
Για τις ιδιαιτερότητες του αυριανού αγώνα: «Καταρχήν είναι δύσκολο να συγκρίνεις με το πρώτο παιχνίδι, να βρεις ομοιότητες, είναι μια οργανωμένη ομάδα που την έχουμε αναλύσει με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Αλλά σκέφτομαι την δική μας δουλειά και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού»

Για το γεγονός ότι η Σπαρτάκ έχει αποκτήσει ήδη ρυθμό και έχει μια... προϊστορία με τον ΠΑΟΚ: «Το να μιλήσουμε για την επιθετική επίδοση μιας ομάδας έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Δεν μετράνε αυτά, όπως και οι παραδόσεις. Αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που βγάζουμε στις προπονήσεις»

Για το αν θα αγωνιστεί ο Λούκας ή θα φύγει: «Δεν ξέρω, θα ξεκινήσει αύριο και είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας»

Για το εάν αποδέχεται τον όρο του φαβορί: «Η κουβέντα για το φαβορί αφορά τον Τύπο και τους φιλάθλους, στο γήπεδο θα φανούν όλα. Από δυναμικό είμαστε σε χειρότερη κατάσταση αλλά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και υπό αυτήν την έννοια αποδεχόμαστε τον τίτλο»

Για τα γκολ με την Λοκομοτίβα: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις και να σκοράρεις για την ψυχολογία των παικτών αλλά δεν θα μπορούμε να πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι έξι γκολ. Ο τρόπος που διαχειρίζομαι τα αποδυτήρια μετά από νίκες είναι να βάζω πίεση και να τους στηρίζω, μετά από ήττες. Επίσης οι παίκτες μου ξέρουν πως δεν μετράει πως ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, αν ήταν καλοί ή οχι...»
Για την ανανέωση του Πέλκα: «Ηταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα για την ομάδα. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, έχει διάθεση να δουλέψει, να βελτιωθεί είναι ένας έξυπνος παίκτης και αυτό μ' αρέσει»

Για τα στοιχεία που κρατάει από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ: «Ειναι μία συζήτηση που θα μας πάρει πολλά λεπτά. Ενα θετικό είναι πως βγάλαμε πράγματα στην επίθεση. Κάτι αρνητικό θα ήταν πως η εναλλαγή στο πρέσινγκ και το βάθος της άμυνας θα πρέπει να γίνεται καλύτερα. Θέλουμε δουλειά σε αυτό»

Για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ: «Οι μεταγραφές δεν είναι ένα κομμάτι ερωτήσεων που αφορά εμένα. Ξέρετε πως μ αρέσει να μιλάω για την ομάδα, τις προπονήσεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, παίρνουμε δύναμη και γι΄αυτό τους καλούμε»

Επιστολή στον ανακριτή για Μαρινάκη!!

Το ενδεχόμενο να στείλει επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, εξετάζει η ΕΕΑ ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο τηρούνται οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιστολή στον ανακριτή για Μαρινάκη

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και κατά πόσο αυτοί τηρούνται, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε η κ. Μαρούπα ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι να σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να υπάρξει ακριβής διευκρίνιση για το συγκεκριμένο πλαίσιο και τα όριά του.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορά σε αυτό το θέμα υπήρξε και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη χθεσινή παρουσία του στην Επιτροπή, με τα μέλη της να τονίζουν πως ερευνούν ήδη το ζήτημα προκειμένου να διερευνηθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Εάν πάντως διαπιστωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να εμπλέκεται στα διοικητικά της ΠΑΕ, η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ΕΕΑ, αφού η παράβαση περιοριστικών όρων είναι καθαρά ποινικό ζήτημα, με τις Αρχές να έχουν την υποχρέωση αυτεπάγγελτης παρέμβασης . *Πηγή: sport-fm.gr*

«Φτιαγμένος» ο Μακ!!

«Νίκη με μεγάλο σκορ», είναι το σύνθημα του Ρόμπερτ Μακ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα την Πέμπτη στην Τούμπα. Σιγή ιχθύος για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Φτιαγμένος» ο Μακ
Πανέτοιμος για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα την Πέμπτη στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι η νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν νιώθει πίεση από τα Μέσα της πατρίδας του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Τέλος, δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του, ρίχνοντας το βάρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος:
Αν νιώθει πίεση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του:

«Νομίζω ότι δεν νιώθω πίεση από τα ΜΜΕ άλλο ένα παιχνίδι είναι είμαστε έτοιμοι για αυτό και νομίζω θα τα πάμε καλά.»

Για το αν ξέρει την Σπαρτάκ και έχει πληροφορίες για αυτήν:

«Σίγουρα την ξέρω την ομάδα, πολλοί από αυτούς είναι φίλοι μου δεν έχω δει παιχνίδια τους τελευταία, αλλά όπως είπα θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
Για την κατάσταση που βρίσκεται και την θέση του στο νέο σύστημα:

«Προπονούμαστε σκληρά και είμαστε έτοιμοι από φυσική κατάσταση, είναι θέμα προπονητή η κατάσταση και τα συστήματα. Όπως είπα θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το ότι ξεκίνησε από την Σλόβαν Μπρατισλάβα:

«Mπορεί να ξεκίνησα από την Σλόβαν Μπρατισλάβα, και δεν συμπαθούσα την Τρνάβα, αλλά αύριο θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι τους»

Για τα τρία γκολ που έχει σημειώσει έως τώρα:

«Δεν είναι σημαντικό πόσα γκολ θα βάλω εγώ, πιο σημαντική είναι η ομάδα. Εμείς θα παίξουμε από την αρχή δυνατά για να νικήσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.»

Για το αν του ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ πληροφορίες για την Σπαρτάκ:

«Δεν μου ζήτησαν πληροφορίες, ο προπονητής είναι επαγγελματίας και έχουν υλικό και βίντεο για να τα μελετήσουν.»

Αν έχει υπάρξει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου:
«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το θέμα, αυτό είναι μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ και έχουμε αγώνα αύριο άρα δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά τα θέματα.» *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά στα πράσινα ο Πότσιους!!

Όπου κι αν πάει, στη Ζαλγκίρις επιστρέφει. Ο Μαρτίνας Πότσιους είναι έτοιμος για την τρίτη του θητεία στην ομάδα του Κάουνας, που ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ξανά στα πράσινα ο Πότσιους
Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Μαρτίνας Πότσιους. Ο 29χρονος γκαρντ (1,96μ.) υπέγραψε για ένα χρόνο στη Ζαλγκίρις, όπου και είχε αγωνιστεί από το 2009 μέχρι το 2011, αλλά και τη σεζόν 2013/14.

Ο διεθνής Λιθουανός, που θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, είχε φέτος 6,2 πόντους κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με τη Γαλατάσαραϊ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Καρσίγιακα ο Ράγκλαντ!


Ο Τζο Ράγκλαντ είναι πλέον παίκτης της Καρσίγιακα, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Στην Καρσίγιακα ο Ράγκλαντ
Βρέθηκε ο αντι-Μπόμπι Ντίξον στην Καρσίγιακα και λέγεται... Τζο Ράγκλαντ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού άσου, που θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ο 26χρονος γκαρντ (1,82μ.), που έχει περάσει από Καντού και Μούρθια, είχε μια μέτρια σεζόν στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Μαζί της είχε 7,2 πόντους, 2,9 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δανεικός από ΑΕΚ σε Ρέθυμνο ο Καμπερίδης!!

Η ΑΕΚ παραχώρησε δανεικό για ένα χρόνο τον Μιχάλη Καμπερίδη στο Ρέθυμνο.

Δανεικός από ΑΕΚ σε Ρέθυμνο ο Καμπερίδης
Για μια ακόμη σεζόν παραχωρεί δανεικό τον Μιχάλη Καμπερίδη η ΑΕΚ, καθώς αποφάσισε να τον δώσει στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Ο 21χρονος φόργουορντ (2,06μ.) πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης περιόδου στην Ουέσκα, με την οποία είχε 4.6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.







*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτύπησε» Γουότερς ο Άρης!!


Τον ήθελε πολύ και τον έκανε δικό του! Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, που έβγαλε... μάτια, Ντομινίκ Γουότερς.

«Χτύπησε» Γουότερς ο Άρης
Ηχηρή μεταγραφή και... δοκιμασμένη για τον Άρη! Οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντομινίκ Γουότερς, του 28χρονου γκαρντ που πέρσι στο δεύτερο μισό της Α1 έβγαλε... μάτια με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Αμερικανός άσος -που αντικατέστησε τον Τζέιμς- ήταν εδώ και μέρες στο στόχαστρο των Θεσσαλονικέων και τελικά σήμερα οριστικοποιήθηκε το deal. Σε 18 ματς με τους Ροδίτες μέτρησε κατά μέσο όρο 12.6 πόντους, 5.7 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ.


Η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Dominic Waters. Ο Αμερικανός, ύψους 1.85 και γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1986, γκαρντ, θα φορά τα κίτρινα του Αυτοκράτορα την επόμενη σεζόν.

Ο Waters φοίτησε στο Grant High School και στη συνέχεια στα κολέγια της Hawai και Portland State. Αποφοίτησε από το τελευταίο με 18.8 πόντους και 4.9 ασίστ ανά αγώνα και προσπάθησε να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, συμμετέχοντας στο Summer League του 2010 με τη φανέλα των Utah Jazz. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της γαλλικής STB Le Havre. Δύο μήνες αργότερα μεταπήδησε στη βελγική Pepinster.

Το 2011 ο Waters συμφώνησε με τη Liege Basket και ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε στην Union Olimpija. Τον Ιανουάριο του 2013 πήγε στη Hapoel Holon και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συμφώνησε με την ισπανική Manresa. Τελείωσε τη σεζόν στη γερμανική Oliver Baskets.

Τον Νοέμβριο του 2014 ο Αμερικανός γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 10 του ντραφτ του NBDL από τους Grand Rapids Drive και τον Δεκέμβριο συμφώνησε με τον Κολοσσό Ρόδου, στον οποίο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις ως το τέλος της σεζόν».

Στα προημιτελικά μέσω... Βοσνίας οι Έφηβοι!!

Η Βοσνία επικράτησε 72-59 της Ιταλίας κι έτσι η Εθνική Εφήβων εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού U18 στον Βόλο.

Στα προημιτελικά μέσω... Βοσνίας οι Έφηβοι

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ήδη στα προημιτελικά, καθώς η Βοσνία επικράτησε 72-59 της Ιταλίας κι έτσι δεν υπάρχει πλέον περίπτωση αποκλεισμού.

Εφόσον η ελληνική ομάδα νικήσει τους Ρώσους μπορεί να τερματίσει μέχρι και δεύτερη, σε περίπτωση που ηττηθεί η Τουρκία από τη Λιθουανία. Εάν κερδίσουν οι Τούρκοι και επικρατήσει και η Εθνική μας, τότε η «γαλανόλευκη« θα καταλάβει την τέταρτη θέση του ομίλου. Με ήττα από τη Ρωσία η Εθνική θα είναι σίγουρα τέταρτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρούπα: «Καμία συνέπεια για ΑΕΚ-Μελισσανίδη»

Με ανάρτηση στο facebook, το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, που με την ψήφο της έκρινε την απόφαση σε βάρος της ΑΕΚ, τόνισε πως τόσο η ομάδα όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα έχουν καμία συνέπεια.

Μαρούπα: «Καμία συνέπεια για ΑΕΚ-Μελισσανίδη»

Αναλυτικά:

«Χθες η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού πήρε απόφαση, με οριακή πλειοψηφία 4 έναντι 3 ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανιδης είναι διοικητής της ΑΕΚ. Το γεγονός τούτο προκύπτει από δηλώσεις, πράξεις, και θέσεις και του ιδίου, αλλά και συνεργατών του, όπως ο ίδιος το έθεσε. Η ιστορική ομάδα ΑΕΚ που όλοι αγαπάμε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα καθώς ουδέποτε από κανέναν τέθηκε ζήτημα ιδιοκτησιακής ή μετοχικής της σύνθεσης ή εικονικότητας αυτών. Επίσης ούτε ο κ. Μελισσανίδης έχει ουδεμία συνέπεια εκ του γεγονότος αυτού.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε στην επιτροπή το γεγονός ότι πάρα πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ως διοικητικό ηγέτη ή αφεντικό κοινώς της ΑΕΚ καθόλου δεν το εκθέτει, αλλά του περιποιεί τιμή όπως η ίδια πιστεύω. Μην φοβάστε την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Και ελπίζω ο κ. Μελισσανίδης να συνεχίσει στην ΑΕΚ να την βοηθήσει να κατακτήσει την θέση που της αξίζει σε ένα υγιές, καθαρό ποδόσφαιρο, και να βοηθήσει στην πραγματική κάθαρση του επαγγελματικού αθλητισμού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα... πρόκρισης του Νίνη!!

Ο Σωτήρης Νίνης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ και... υποσχέθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του να δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στο Βέλγιο.

Το μήνυμα... πρόκρισης του Νίνη
Έγινε το πρώτο βήμα, απομένει άλλο ένα...

Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το... καμίνι της Λεωφόρου και «δεσμεύτηκε» πως οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση μέσα στο Βέλγιο επί της Κλαμπ Μπριζ.



Ευχαριστουμε πολυ τον κοσμο για την στηριξη του..εχουμε ενα ακομα παιχνιδι...παμε να τα δωσουμε ολα να παρουμε την προκρ...
Posted by Sotiris Ninis / Σωτηρης Νινης on Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Παιδιά, καλώς ήρθατε στον κόσμο των μεγάλων…!!

Οι 17χρονοι και 18χρονοι υποψήφιοι μπασκετμπολίστες το έφεραν βαρέως μετά τις δύο ήττες στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου…
Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος
Παιδιά, καλώς ήρθατε στον κόσμο των μεγάλων…
Εχασαν δύο ματς μέσα από τα χέρια τους κι επειδή όλοι τους χρησιμοποιούν το facebook, διάβασαν κάθε είδους σχόλιο… Υπήρχαν και κάποιοι που έσπευσαν να τους στηρίξουν γιατί έβαλαν μπροστά την ηλικία των μικρών, οι περισσότεροι όμως έκραξαν…

Εννοείται πως η κριτική χρειάζεται και όποιος δεν τη δέχεται πρέπει να καθίσει σπίτι του. Κι αυτό γιατί τα ίδια τα νεαρά παιδιά μπήκαν από νωρίς στη διαδικασία του πρωταθλητισμού, είχαν όλα τα οφέλη που δίνει το μπάσκετ, άρα θα έχουν και τις συνέπειες των πράξεών τους. Οχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα.

Οπως, λοιπόν, μετά τις δύο ήττες βρέθηκαν στο στόχαστρο, έτσι τώρα μετά τις δύο νίκες αποθεώνονται. Κανονικά, όσο τους ενόχλησε η κριτική στις δύο ήττες, πρέπει να μην τους αρέσει και η αποθέωση στις δύο νίκες… Αυτό όμως απαιτεί ισορροπία όχι μόνο από τους 18χρονους, αλλά και από τους υπόλοιπους. Στην Ελλάδα όμως στις νίκες οι παίκτες και οι προπονητές είναι ήρωες και στις ήττες άσχετοι ή ανίκανοι.
Ετσι είναι η ζωή κι έτσι θα είναι η ζωή για όσα παιδιά καταφέρουν να μπουν σε διαδικασία πρωταθλητισμού από εδώ και στο εξής… Μπήκαν πιο νωρίς στον κόσμο των μεγάλων, που δεν είναι αγγελικά πλασμένος και θα είναι γεμάτος εμπόδια και κακία… Ο δυνατός θα επιβιώσει και θα προχωρήσει, ο αδύνατος θα μείνει με το παράπονο και θα ψάχνει για εχθρούς.
Πάμε παρακάτω όμως. Κρατάμε τη μεγάλη νίκη, την μεγάλη εμφάνιση και την εκπληκτική παρουσία του κόσμου, που τραγουδούσε για 40 λεπτά για την Εθνική και την Ελλάδα. Την άμυνα για σεμινάριο του Σκουλίδα στον Κορκμάζ, την κατά κράτος επικράτηση του Παπαγιάννη επί του Γιουρτσεβέν, την ηγετική παρουσία του Χαραλαμπόπουλου με το παραλίγο τριπλ νταμπλ και την ασίστ βγαλμένη από το ΝΒΑ, την ενέργεια που έδωσε ο Δίπλαρος, ο Μουράτος και ο Λούτζης… Και βέβαια πήρε άριστα και το προπονητικό τιμ, που εξαφανισε τους Τούρκους από το παρκέ.
Η Εθνική, λοιπόν, σε ένα ματς δίχως αύριο έμεινε ζωντανή και πλέον θέλει νίκη επί της αδιάφορης Ρωσίας για να προκριθεί. Η δουλειά δεν τελείωσε ακόμα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έπαιζε για τη ζωή της. Αν έχανε, πιθανότατα έλεγε αντίο… Και μόνο γι αυτό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι όσοι αποτελούν την Εθνική κάτω των 18… Τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στην πορεία.

Πηγή: superbasket.gr