Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

«Ο Γιόνας Γκουτιέρες προς τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Κάρλος Ζαμπράνο, αλλά και για μία πληροφορία από Αργεντινή μεριά.

«Ο Γιόνας Γκουτιέρες προς τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

• Τέλος πάντων, θέλω να καταγράψω σήμερα μία άλλη πληροφορία που έρχεται από την Αργεντινή και φέρνει τον Γιόνας Γκουτιέρες να έχει ως πιθανότατο επόμενο σταθμό της καριέρας του «την Ελλάδα και τον πιο μεγάλο σύλλογό της»! Και προφανώς εννοούν τον Ολυμπιακό, μιλώντας για "την Ελλάδα και τον πιο μεγάλο σύλλογό της"

• Τα σχετικά ρεπορτάζ, που ξεκίνησαν από τηλεοπτικό σταθμό του Μπουένος Άϊρες και τα συνέχισαν κι αρκετές ιστοσελίδες (π.χ. η Entornointeligente.com), δεν μνημονεύουν το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά επαναλαμβάνω τα περισσότερα, προφανώς επειδή το έθεσε έτσι το θέμα το αρχικό ρεπορτάζ, μιλάνε για την πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ως προορισμό του Γκουτιέρες.

• Ο 32χρονος Αργεντινός διεθνής (22 φορές, ένα γκολ) ακραίος (παίζει όλη την πλευρά από τα αριστερά) ήταν επί σειρά ετών βασικός κι αναντικατάστατος στην ισπανική Μαγιόρκα και την αγγλική Νιούκαστλ, μέχρι που πριν δύο χρόνια πέρασε την γνωστή περιπέτεια στην υγεία του (όγκος στα γεννητικά όργανα). Πριν δύο μήνες έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ κι εδώ και τρεις ημέρες προπονείται στην πατρίδα του με τη Βέλεζ, ομάδα στην οποία άρχισε τη μεγάλη καριέρα του, περιμένοντας μία συγκεκριμένη προσφορά και αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Ευρώπη.

• Το τελευταίο τρίμηνο της φετινής σεζόν έδειξε σε καλή κατάσταση, έπαιξε σε 10 παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος (6 βασικός) και ήταν ο πρωταγωνιστής στο ματς που η Νιούκαστλ εξασφάλισε τη σωτηρία της την τελευταία αγωνιστική, το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ, αφού έβαλε ένα γκολ και έφτιαξε άλλο ένα! Έχει ιταλικό διαβατήριο και στην Πρέμιερ Λιγκ είχε 187 συμμετοχές κι 11 γκολ με τη Νιούκαστλ.

• Προς αποφυγή κάθε…παρεξήγησης, ο Γιόνας Γκουτιέρες δεν έχει να κάνει με την πληροφορία που εδώ και ημέρες έχω καταθέσει περί σοβαρού και προχωρημένου ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για ένα παίκτη από τη Λατινική Αμερική. Για τον Αργεντινός υπάρχει ό,τι ακριβώς προέκυψε από το ρεπορτάζ από το Μπουένος Άιρες, όπου και δεν μνημονεύθηκε το όνομα του Ολυμπιακού. Και θα πρέπει και να περιμένουμε βεβαίως να δούμε αν επιβεβαιωθεί.

• Άλλη η μία πληροφορία, άλλη η άλλη πληροφορία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: