Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μίτροβιτς: «Κάθε ομάδα θα ήθελε τον Κούζμιτς»

Το εγκώμιο του νέου σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς έπλεξε ο Νεμάνια Μίτροβιτς ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη».

Μίτροβιτς: «Κάθε ομάδα θα ήθελε τον Κούζμιτς»
Καλός χαρακτήρας... Δουλευταράς... Ιδιαίτερα καλός στην άμυνα και με έφεση στα ριμπάουντ...

Ο Νεμάνια Μίτροβιτς, καλός φίλος του Κούζμιτς μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και για τα στοιχεία του νέου σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί μέρος των δηλώσεων του Νεμάνια Μίτροβιτς στην εφημερίδα Πράσινη:

-για τον Κούζμιτς
Είναι πραγματικά ένα καλό παιδί και ένας καλός χαρακτήρας. Το πρώτο στοιχείο που τον διακρίνει είναι ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι δουλευταράς. Είναι ένας παίκτης που κάθε ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της. Αυτό και μόνο αρκεί. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για τον χαρακτήρα του για να καταλάβει κάποιος τι παιδί είναι.

-για τα στοιχεία του παιχνιδιού του
Είναι ένας παίκτης με αρκετά καλός στην άμυνα με έφεση στο ριμπάουντ. Έχει πολύ καλό άλμα παίζει καλά το πικ-εν-ρολ και είναι πολύ γρήγορος. Γενικά είναι πολύ αθλητικός παίκτης. Και αυτά τα στοιχεία είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για έναν πολύ ψηλό παίκτη.

-για το δίδυμο με τον Ραντούλιτσα
Μιλάμε για δύο από τους καλύτερους σέντερ στη Σερβία. Είναι μαζί και στην Εθνική ομάδα και έχουν δέσει. Θα έχουν σωστή χημεία και δεν θα είναι καθόλου δύσκολη η προσαρμογή τους στον Παναθηναϊκό, όπου θα έχουν και τον ίδιο προπονητή που έχουν και στην Εθνική τους. Προσφέρουν διαφορετικά πράγματα στην ομάδα τους και είναι δύο παίκτες που συμπληρώνονταν αφού έχουν στοιχεία με καλή αντίθεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: