Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κάλεσμα Τούντορ στον κόσμο!! (video)

Μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να γεμίσουν την Τούμπα στον αυριανό αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα έστειλε ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως και ο Ρόμπιν Όλσεν, σε βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Κάλεσμα Τούντορ στον κόσμο (video)
Ένα βίντεο διάρκειας 2,5 λεπτών, με χαρακτηριστικά αποσπάσματα του αγώνα με την Λοκομοτίβα στην Τούμπα, ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube.

Σε αυτό ο Ίγκορ Τούντορ και ο Ρόμπιν Όλσεν απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» να γεμίσουν αύριο την Τούμπα στον αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αλλά και γενικότερα τη φετινή σεζόν.

«Μετά από ότι είδα στο πρώτο παιχνίδι, θέλω όλους σας να σηκώνεστε, να φωνάζετε και να προχωράμε μπροστά σε όλη την χρονιά» ανέφερε αρχικά ο Σουηδός τερματοφύλακας, ενώ ο Κροάτης προπονητής υπογράμμισε:

«Η πρώτη μου φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν φανταστική. Υπήρχε μεγάλη υποστήριξη από την κερκίδα. Πιστεύω ότι αυτή η δύναμη του κόσμου είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και περιμένω να είναι εκεί όλη τη χρονιά».

Δείτε το βίντεο




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: