Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τούντορ: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ»

Στο πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο αναφέρθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ, χωρίς να επεκταθεί ιδιαίτερα στην Σπαρτάκ Τρνάβα. «Μέλι» απ’ τον Κροάτη για τον Λούκας.

Τούντορ: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ»

Ο Κροάτης, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δεν θέλησε να συγκρίνει τους Σλοβάκους με τον προηγούμενο αντίπαλο της ομάδας του, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, δήλωσε πιστός στις δυνατότητες των παικτών του ενόψει της αυριανής –πρώτης- αναμέτρησης στην Τούμπα.

Τέλος, είπε πως αύριο θα αγωνιστεί ο Λούκας Πέρεθ, τον οποίο χαρακτήρισε «σημαντικό» για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις αποχωρήσεις των παικτών: «Δεν θέλω να συζητήσω γι' αυτό αλλά για τον αγώνα που έχουμε αύριο και είναι ιδιαίτερα σημαντικός»
Για τις ιδιαιτερότητες του αυριανού αγώνα: «Καταρχήν είναι δύσκολο να συγκρίνεις με το πρώτο παιχνίδι, να βρεις ομοιότητες, είναι μια οργανωμένη ομάδα που την έχουμε αναλύσει με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Αλλά σκέφτομαι την δική μας δουλειά και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού»

Για το γεγονός ότι η Σπαρτάκ έχει αποκτήσει ήδη ρυθμό και έχει μια... προϊστορία με τον ΠΑΟΚ: «Το να μιλήσουμε για την επιθετική επίδοση μιας ομάδας έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Δεν μετράνε αυτά, όπως και οι παραδόσεις. Αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που βγάζουμε στις προπονήσεις»

Για το αν θα αγωνιστεί ο Λούκας ή θα φύγει: «Δεν ξέρω, θα ξεκινήσει αύριο και είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας»

Για το εάν αποδέχεται τον όρο του φαβορί: «Η κουβέντα για το φαβορί αφορά τον Τύπο και τους φιλάθλους, στο γήπεδο θα φανούν όλα. Από δυναμικό είμαστε σε χειρότερη κατάσταση αλλά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και υπό αυτήν την έννοια αποδεχόμαστε τον τίτλο»

Για τα γκολ με την Λοκομοτίβα: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις και να σκοράρεις για την ψυχολογία των παικτών αλλά δεν θα μπορούμε να πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι έξι γκολ. Ο τρόπος που διαχειρίζομαι τα αποδυτήρια μετά από νίκες είναι να βάζω πίεση και να τους στηρίζω, μετά από ήττες. Επίσης οι παίκτες μου ξέρουν πως δεν μετράει πως ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, αν ήταν καλοί ή οχι...»
Για την ανανέωση του Πέλκα: «Ηταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα για την ομάδα. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, έχει διάθεση να δουλέψει, να βελτιωθεί είναι ένας έξυπνος παίκτης και αυτό μ' αρέσει»

Για τα στοιχεία που κρατάει από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ: «Ειναι μία συζήτηση που θα μας πάρει πολλά λεπτά. Ενα θετικό είναι πως βγάλαμε πράγματα στην επίθεση. Κάτι αρνητικό θα ήταν πως η εναλλαγή στο πρέσινγκ και το βάθος της άμυνας θα πρέπει να γίνεται καλύτερα. Θέλουμε δουλειά σε αυτό»

Για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ: «Οι μεταγραφές δεν είναι ένα κομμάτι ερωτήσεων που αφορά εμένα. Ξέρετε πως μ αρέσει να μιλάω για την ομάδα, τις προπονήσεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, παίρνουμε δύναμη και γι΄αυτό τους καλούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: