Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τα λένε Λούκας-Σαββίδης!!

Συνάντηση με τον Λούκας Πέρεθ θα έχει εντός της ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσει να μεταπείσει (με το αζημίωτο) τον Ισπανό άσο.

Τα λένε Λούκας-Σαββίδης
Με τον μάνατζερ του Λούκα Πέρεθ, Ροντρίγκο Λοβέγιε, και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή συναντήθηκε χθες το βράδυ ο Φρανκ Άρνεσεν.

Για άλλη μία φορά η πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Λα Κορούνια, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Η Ντεπορτίβο ασκεί ασφυχτική πίεση για την απόκτηση του 27χρονου άσου, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον παίκτη ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τον Ισπανό άσο, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές.

Εφόσον παρουσιαστεί αμετάπειστος, τότε ο Τούντορ και ο Άρνεσεν θα του ζητήσουν να βοηθήσει την ομάδα τουλάχιστον στο πρώτο ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: