Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αυτή η πόρνη ακόμη χρωστάει στον Παναθηναϊκό…!!


Ο Νικόλας Ακτύπης γράφει στο sport-fm.gr για τη… ρέντα του Παναθηναϊκού υποστηρίζοντας πως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ισοζύγιο με την Μπριζ, η πόρνη η μπάλα χρωστάει ακόμη πολλά στο τριφύλλι.

Αυτή η πόρνη ακόμη χρωστάει στον Παναθηναϊκό…
Από το προηγούμενο βράδυ κιόλας, ελάχιστη ώρα μετά από αυτό το απίστευτο 2-1 κόντρα στην Μπριζ, πολλοί ήταν εκείνοι που σε μεγάλο βαθμό απέδωσαν τη νίκη του Παναθηναϊκού σε σοβαρή δόση τύχης. Μια προσέγγιση που –αν και δεν στερείται ολότελα- βάσης- υποβαθμίζει και αδικεί τους συντελεστές αυτού του μικρού θαύματος που όσοι το έζησαν δύσκολα θα ξεχάσουν, ειδικά αν ολοκληρωθεί με πρόκριση σε μία εβδομάδα.

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Με την πιο καθαρή ματιά που σου επιτρέπει η χρονική απόσταση από τα γεγονότα τα οποία στο μεταξύ γίνονται μέρος της ιστορίας, ίσως θα έπρεπε να σταθούμε πιο μεγαλόψυχα απέναντι στο επίτευγμα των παικτών του Αναστασίου.

Αν κάποιοι είχαν ρέντα σε εκείνο το παιχνίδι, δεν χωρά αμφιβολία πως ήταν οι Βέλγοι. Αυτοί έκαναν γκολ στην πρώτη ευκαιρία τους. Αυτοί είχαν σύμμαχο την τύχη όταν ο Μπεργκ έβρισκε τερματοφύλακα και όχι δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Και δίχως αμφιβολία, αυτοί θα έπρεπε να νιώθουν πως έπιασαν τζακ-ποτ τη στιγμή που ο Σάντσεθ αποβαλλόταν από το ματς και θα έπαιζαν για πενήντα λεπτά με παίκτη παραπάνω απέναντι σε αντιπάλους καταρρακωμένους από τα συνεχόμενα χτυπήματα της… μοίρας.

Σε τελική ανάλυση, ακόμη κι αν δεχτούμε πως και ο Παναθηναϊκός είχε τις δικές του στιγμές που του ‘κατσε η μπίλια στο παιχνίδι, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως πήρε το ελάχιστο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα όχι επειδή οι παίκτες του κρεμάστηκαν από τα γκολπόστ ούτε βλέποντας τον αντίπαλο να έχει καμιά δεκαριά δοκάρια.

Η αλήθεια είναι πως στη μακρά λίστα αγώνων που κάποια ομάδα κατάφερε να νικήσει χάρη σε αυτό που ονομάζουμε «φάρδος» -για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους- δεν συμπεριλαμβάνεται το χθεσινό. Ειδικά απέναντι στην Μπριζ, η τύχη έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή της στους Βέλγους, αφού στους τρεις αποκλεισμούς που έχουν προηγηθεί αυτή η πόρνη (κατά τον αξεπέραστο Όσιμ) η μπάλα έπαιξε άτιμα παιχνίδια στο τριφύλλι.

Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς οφείλουμε πρώτα να υποκλιθούμε στους μάγκες που αγωνίστηκαν με τα πράσινα και κόντρα σε όλους και σε όλα βγήκαν νικητές πετυχαίνοντας μια ανατροπή από εκείνες που πραγματικά αξίζουν το χαρακτηρισμό «επική» και δεύτερον να παραδεχθούμε ότι κόντρα στην Μπριζ η τύχη ακόμη χρωστάει κάτι στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που μπορεί να το πάρει σε μια εβδομάδα στη ρεβάνς ώστε να σπάσει το συγκεκριμένο αρνητικό σερί. Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας –άσχετα με ό,τι διαδίδουν διάφοροι- να προκριθεί μόνο με ρέντα, καλό είναι να εμφανιστεί διαβασμένος και ο ίδιος, περιορίζοντας τα παιδαριώδη λάθη και αφήνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα να κριθούν από τη ρέντα οποιουδήποτε…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: