Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γκίκας: «Φερεγγυότητα κι επαγγελματισμός στην Κηφισιά»

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά εξήγησε ο Νίκος Γκίκας ενώ έθεσε στόχο την είσοδο στα play offs και μια καλή πορεία στο Κύπελλο.

Γκίκας: «Φερεγγυότητα κι επαγγελματισμός στην Κηφισιά»
Αναλυτικά η συνέντευξη του 24χρονου γκαρντ:

-Γιατί επέλεξες την Κηφισιά;
«Επέλεξα να έρθω στην Κηφισιά γιατί με κέρδισε η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της προς το πρόσωπό μου, καθώς και η φερεγγυότητα και ο επαγγελματισμός που διέπουν το Σύλλογο».

-Πως ήταν η εμπειρία σου στη Βέντσπιλς ; «Η εμπειρία μου στο Βέντσπιλς είναι σίγουρο ότι με βοήθησε πολύ, καθώς έπαιξα,διακρίθηκα και γνώρισα καινούριους ανθρώπους που ήταν εξαιρετικοί χαρακτήρες.Η ζωή βέβαια είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο ήλιος είναι κάτι σπάνιο».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος; «Οι προσωπικοί μου στόχοι για φέτος είναι η είσοδος στα playoffs στο πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στο Κύπελλο».

-Τι προβλέπεις για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα; «Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό φέτος,αφού 5 ομάδες θα παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι υπόλοιπες ,όπως πάντα, θα πρέπει να χτίσουν ένα δυνατό,ομοιογενές σύνολο για να κάνουν το κάτι παραπάνω ή να σώσουν την κατηγορία όσο πιο νωρίς γίνεται».

-Πες μας για τους φιλάθλους της Κηφισιάς. «Μπορεί η Κηφισιά να μην έχει πολλούς οπαδούς,αλλά όσοι υπάρχουν είναι σίγουρο ότι τόσα χρόνια συμπαραστέκονται στην ομάδα δίνοντας το παρόν σε κάθε παιχνίδι».

-Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο μέσα στο παιχνίδι; «Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το transition παιχνίδι και η αξιοποίηση του pick n roll».

-Τι κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο; «Στον ελεύθερο χρόνο μου,μου αρέσει να βλέπω σειρές,ταινίες ή να πηγαίνω καμια βόλτα με τους φίλους μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: