Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

«Φτιαγμένος» ο Μακ!!

«Νίκη με μεγάλο σκορ», είναι το σύνθημα του Ρόμπερτ Μακ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα την Πέμπτη στην Τούμπα. Σιγή ιχθύος για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Φτιαγμένος» ο Μακ
Πανέτοιμος για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα την Πέμπτη στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι η νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν νιώθει πίεση από τα Μέσα της πατρίδας του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Τέλος, δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του, ρίχνοντας το βάρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος:
Αν νιώθει πίεση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του:

«Νομίζω ότι δεν νιώθω πίεση από τα ΜΜΕ άλλο ένα παιχνίδι είναι είμαστε έτοιμοι για αυτό και νομίζω θα τα πάμε καλά.»

Για το αν ξέρει την Σπαρτάκ και έχει πληροφορίες για αυτήν:

«Σίγουρα την ξέρω την ομάδα, πολλοί από αυτούς είναι φίλοι μου δεν έχω δει παιχνίδια τους τελευταία, αλλά όπως είπα θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
Για την κατάσταση που βρίσκεται και την θέση του στο νέο σύστημα:

«Προπονούμαστε σκληρά και είμαστε έτοιμοι από φυσική κατάσταση, είναι θέμα προπονητή η κατάσταση και τα συστήματα. Όπως είπα θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το ότι ξεκίνησε από την Σλόβαν Μπρατισλάβα:

«Mπορεί να ξεκίνησα από την Σλόβαν Μπρατισλάβα, και δεν συμπαθούσα την Τρνάβα, αλλά αύριο θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι τους»

Για τα τρία γκολ που έχει σημειώσει έως τώρα:

«Δεν είναι σημαντικό πόσα γκολ θα βάλω εγώ, πιο σημαντική είναι η ομάδα. Εμείς θα παίξουμε από την αρχή δυνατά για να νικήσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.»

Για το αν του ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ πληροφορίες για την Σπαρτάκ:

«Δεν μου ζήτησαν πληροφορίες, ο προπονητής είναι επαγγελματίας και έχουν υλικό και βίντεο για να τα μελετήσουν.»

Αν έχει υπάρξει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου:
«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το θέμα, αυτό είναι μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ και έχουμε αγώνα αύριο άρα δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά τα θέματα.» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: