Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κλείνει στη Σάντερλαντ ο Τοϊβόνεν!

Ο Σουηδός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Στάδιο του Φωτός» όπως όλα δείχνουν, αφού ο αγγλικός σύλλογος, φέρεται να τα έχει βρει με τη Ρεν.

Κλείνει στη Σάντερλαντ ο Τοϊβόνεν
Παρά το στενό…μαρκάρισμα του ΠΑΟΚ στον Σουηδό επιθετικό, ωστόσο το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, αποτελεί βεβαιότατα, έναν πολύ πιο ελκυστικό προορισμό για τον Σουηδό υψηλόσωμο διεθνή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις επόμενες ώρες ο αγγλικός σύλλογος, αναμένεται ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου Σουηδού επιθετικού.

Εκεί ο Τοϊβόνεν, θα βρει και έναν παλιό του γνώριμο, τον Ντικ Άντβοκατ με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Αϊντχόφεν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία των «μαυρόγατων» με την Ρεν για την απόκτηση του παίκτη και η επισημοποίηση της μεταγραφής, θα γίνει εντός των προσεχών ωρών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γράφουν για Σαλπιγγίδη και ΑΕΚ!


Σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αναπτύχθηκε στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Σελότο ατονεί εξαιτίας του Έλληνα επιθετικού.

Γράφουν για Σαλπιγγίδη και ΑΕΚ
Λίγες ώρες πέρασαν από την αποδέσμευση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ και αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού. Όχι μόνο σε εγχώριο επίπεδο, αλλά και στο εξωτερικό.

Σε δημοσίευμά της λοιπόν, η ιστοσελίδα «passioneinter.com» εμπλέκει το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Εζεκιέλ Σελότο, με την προοπτική ν’ αποκτήσει τον Σαλπιγγίδη.

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Εζεκιέλ Σελότο δείχνει να ατονεί. Μετά το δυνατό μπάσιμο για τον Ιταλο-Αργεντινό που ανήκει στην Ίντερ, φαίνεται ότι τώρα οι δρόμοι της ελληνικής ομάδας και του παίκτη παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις», αναφέρεται αρχικά.

Επικαλούμενη, δε, πηγές από τη χώρα μας, η ιστοσελίδα αναφέρει: «Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αποδέσμευσης του Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας επιθετικός ενδιαφέρει την ΑΕΚ κι αυτό κάνει πιθανή την απόσυρσή της από την υπόθεση Σελότο. Πάντως, για τον πρώην παίκτη της Αταλάντα και της Κιέβο παραμένει το ενδιαφέρον της Παλέρμο».

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ανεξαρτήτως της δόσης αλήθειας που έχει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η ΑΕΚ ψάχνει έναν επιθετικό με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά απ' αυτά του Σαλπιγγίδη.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μποάκιε για ΠΑΟΚ!! (video)

Ένα πολλά υποσχόμενο όνομα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ! Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί και επιβεβαιώνεται, ο Δικέφαλος του βορρά προσφέρει τα περισσότερα χρήματα για τον 22χρονο επιθετικό, Ρίτσμοντ Μποάκιε.

Μποάκιε για ΠΑΟΚ! (video)
Ψάχνει επιθετικό και στο εξωτερικό... στέλνουν επιθετικό στον ΠΑΟΚ!

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο φέρνει στο προσκήνιο το έντονο ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Ρίτσμοντ Μποάκιε, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη!

Πρόκειται για τον 22χρονο Γκανέζο φορ που πέρσι έπαιξε στην Αταλάντα (19 συμμετοχές εκ των οποίων 8 βασικός και 3 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Έλτσε (31 συμμετοχές - 6 γκολ), Τζένοα και Σασουόλο, όπου στην τελευταία είχε και τις πιο παραγωγικές του σεζόν με 10 (2011-12) κι 11 (2012-13) τέρματα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως και η Ρόντα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, όμως ο «Δικέφαλος του βορρά» έκανε το μπάσιμο κι έχει καταθέσει στην Αταλάντα την καλύτερη προσφορά, όντας το φαβορί για την απόκτησή του!

Τονίζεται, παράλληλα, πως αποτελεί καθαρά επιλογή του Φρανκ Άρνεσεν (όπως και των υπόλοιπων -σε γενικές γραμμές- φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων), ο οποίος θέλει να φέρει στη συμπρωτεύουσα ακόμα ένα «λαβράκι».


 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγωνία για Δουβαλίδη!

Αναπάντεχο πρόβλημα προέκυψε για τον Κώστα Δουβαλίδη, λίγες ώρες πριν τον προκριματικό των 110 μέτρων με μπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου.

Αγωνία για Δουβαλίδη
Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος «ψήνεται» στον πυρετό τις τελευταίες ώρες, με το θερμόμετρο να δείχνει την Τρίτη με 39,1 , κάτι που τον έχει αναγκάσει να χάσει δυνάμεις.

Την τελευταία στιγμή, ο Δραμινός σταρ ανακοίνωσε δημόσια την κατάσταση της υγείας του μέσα από τα social media. «Με 39.1 πυρετό, δεν πας ούτε έξω από το ξενοδοχείο. Δυστυχώς, οι ελπίδες για έναν καλό αγώνα χάθηκαν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο Καβενάγκι!!

Έσκασε το «μπαμ» στον ΑΠΟΕΛ! Οι Κύπριοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φερνάντο Καβενάγκι, με τον Αργεντινό παικταρά να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ανακοινώθηκε ο Καβενάγκι!
Έκλεισε και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ! Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Φερνάντο Καβενάγκι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αργεντινός παικταράς βρισκόταν από χθες στην Μεγαλόνησο και τελικά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, παίρνοντας και τη φανέλα με τον αριθμό «79». Συστάσεις για το ποιόν του δεν χρειάζονται, μιλάμε για τον άλλοτε μεγάλο αρχηγό της Ρίβερ Πλέιτ, που είναι και σε μια χαρά ηλικία (31).

Η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Fernando Cavenaghi.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 79.

Το πρωί πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έτσι το συμβόλαιο του, τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το τοπικό πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε τον Fernando Cavenaghi στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να προσθέσει ακόμα περισσότερα τρόπαια στην πλούσια συλλογή του.

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κανένα θέμα Μαζουακού»

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα σενάρια για τον Μαζουακού, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό. Από τους «ερυθρόλευκους» διαψεύδονται τα δημοσιεύματα περί πώλησης του Γάλλου στην Τζένοα.

«Κανένα θέμα Μαζουακού»
Δεν έχουν βάση τα νέα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον Αρτούρ Μαζουακού, όπως διαβεβαιώνει ο Ολυμπιακός.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mercato365» ήθελε την Τζένοα να έχει καταθέσει πρόταση 7 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 10% για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια πηγή το θέμα είναι προχωρημένο και απομένουν λεπτομέρειες για να σφραγιστεί το deal των δυο ομάδων.

Όπως και να ‘χει, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι καμία απ’ αυτές τις πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διαψεύδουν, δε, κάθε εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα Μαζουακού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Ελλάδα ο Μορένο!!

Ο Ερίκ Μορένο βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Προορίζεται για αντι-Μπαράλες, αλλά δεν πρόκειται για «κλεισμένη» μεταγραφή.

Στην Ελλάδα ο Μορένο!
Στην Τρίπολη είναι από το απόγευμα της Τρίτης ο Ερίκ Μορένο. Ο 23χρονος επιθετικός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Χερόνιμο Μπαράλες, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σίβασπορ.

Η μεταγραφή του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού δεν έχει κλείσει, καθώς οι Αρκάδες θέλουν να δουν πρώτα τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ενώ δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία με την Μπράγκα, με την οποία δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο.

Ο Κολομβιανός έκανε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους Αγρινιώτες (ως δανεικός), τις οποίες συνδύασε με έξι γκολ. Έπαιξε επίσης σε δυο ματς Κυπελλου, χωρίς να σκοράρει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα «πόρτα» σε Τότεναμ για Μπεραχίνο!


Αρνητική ήταν η απάντηση της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και στη νέα πρόταση της Τότεναμ για την απόκτηση του Σάιντο Μπεραχίνο η οποία σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ήταν ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Νέα «πόρτα» σε Τότεναμ για Μπεραχίνο
Προς οριστικό «ναυάγιο» οδεύει η προοπτική μεταγραφής του Σάιντο Μπεραχίνο από τη Γουέστ Μπρομ στην Τότεναμ, αφού και η δεύτερη πρόταση των Λονδρέζων απορρίφθηκε.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι «πετεινοί» επέστρεψαν με βελτιωμένη πρόταση για να αποκτήσουν τον νεαρό Άγγλο φορ η οποία έφτασε τα 30 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει για έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ παρέμεινε αμετακίνητη από τη θέση της και με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τη δεύτερη πρόταση της Τότεναμ, αλλά ενημέρωσε χαρακτηριστικά ότι «η πώληση του Μπεραχίνο δεν είναι στην ατζέντα». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Η ιστορία μας, θα γράφει πάντα το όνομα του Σάλπι» (pic)

Αποχαιρέτησε τον Σαλπιγγίδη μέσω ανακοίνωσης όπως του άρμοζε. Ο ΠΑΟΚ, όμως, του είπε και αντίο μέσω Instagram. Ακόμα πιο συγκινητικό, ταυτίζοντας την ιστορία του συλλόγου με τον «Σάλπι».

«Η ιστορία μας, θα γράφει πάντα το όνομα του Σάλπι» (pic)
Δέκα χρόνια (σε δύο θητείες) ΠΑΟΚ και Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνυπήρχαν. Στα καλά, στα άσχημα, στα ευχάριστα, στα δυσάρεστα, σε αποθέωση, σε γιούχα.

Από σήμερα οι δύο πλευρές τραβούν οριστικά διαφορετικούς... δρόμους, αλλά ο Δικέφαλος του βορρά ξέρει να τιμά τον εμβληματικό αρχηγό του. Το έκανε μέσω συναισθηματικής ανακοίνωσης.

Το έκανε, όμως και μέσω Instagram. Εκεί όπου το μήνυμα ήταν άκρως συγκινητικό και αποδεικνύει το τι σημαίνει ο Σάλπι για τους Θεσσαλονικείς...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK FC OFFICIAL (@paok_fc) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Τουρκία ο Μαρίν!

Η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε την απόκτηση του… γυρολόγου, Μάρκο Μαρίν με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Στην Τουρκία ο Μαρίν
Δεν στεριώνει πουθενά τα τελευταία χρόνια ο Μάρκο Μαρίν που συνεχίζει τα... ταξίδια ανά την Ευρώπη. Τελευταίος προορισμός του η Τουρκία, εκεί όπου η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Τσέλσι, καθώς δεν υπολογιζόταν στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

inner

Πήγε στην Αγγλία το 2012 (εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη Βέρντερ Βρέμης) αλλά έκτοτε… τίποτα. Στους «μπλε» έπαιξε ελάχιστα και στη συνέχεια έφευγε συνέχεια δανεικός, χωρίς να αλλάξει την κατιούσα της πορείας του ούτε στη Σεβίλλη, ούτε στη Φιορεντίνα, ούτε στην Άντερλεχτ (ελάχιστες συμμετοχές σε όλες).

Ο 26χρονος πλέον μεσοεπιθετικός έχει την ευκαιρία στη γείτονα χώρα και για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ να «αναγεννήσει» την καριέρα του… *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «βαριά» ονόματα στον τελικό των 400 μ. γυναικών!

Ήταν πολλές οι υποψήφιες για πρόκριση στον τελικό των 400 μέτρων γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου, όμως μόνο οι οκτώ μπορούσαν να περάσουν και προκρίθηκαν τα «βαριά» ονόματα.

Τα «βαριά» ονόματα στον τελικό των 400 μ. γυναικών
Έτσι, στον τελικό της ερχόμενης Πέμπτης θα αγωνιστούν οι Σον Μίλερ, Κριστίν Ντέι, Κριστίν Οχορουόγκου, Αν ΜακΦέρσον, Φίλις Φράνσις, Αλισον Φέλιξ, Σέρικα Τζακσον και Νοβλίν Γουίλιαμς-Μιλς.

Εκτός έμειναν αθλήτριες, όπως οι Λιβάνια Γκρενό, Φλόρια Γκουεϊ, Νατάσα Χάστινγκς, Ναντέζντα Κοτλιάροβα, Μαρί Γκαγιό και Νατάλια Πούγκιντα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όχι, δεν έχει…άκρες και στο CAS!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr πως ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του CAS για συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Όχι, δεν έχει…άκρες και στο CAS!

· Η πρώτη ήταν το 2008 κι αφορούσε την κατακύρωση υπέρ του Ολυμπιακού, λόγω αντικανονικής συμμετοχής αντίπαλου ποδοσφαιριστή (του Βάλνερ), εκείνου του αγώνα του στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο είχε χάσει από την Καλαμαριά. Με εκείνη τη νίκη ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει αβαντάζ στη μάχη του τίτλου, τον οποίο και κατέκτησε μπροστά από την ΑΕΚ.

· Τώρα, ένας άλλος αντίπαλός του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός, πήγε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο και ζήτησε επί της ουσίας την ακύρωση της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω των δικαστικών ερευνών που έχουν να κάνουν με τον πρόεδρό του.

· Και στις δύο περιπτώσεις, ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε. Μήπως δεν έχει δοθεί, απ΄όλους μας, τόση σημασία όσο έπρεπε στη συγκεκριμένη εξέλιξη; Δύο φορές πήγαν στο CAS τον Ολυμπιακό και τις δύο δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός.

· Λένε οι αντίπαλοί του ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της ΕΠΟ.

· Εσχάτως τους προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός...τελικά εδώ και χρόνια έχει άκρες και στην…ΟΥΕΦΑ!!! (γι΄αυτό και έχει διαιτησίες καταδικαστικές κάθε χρόνο στα πιο κρίσιμα παιχνίδια του, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάθε τρίτος παρατηρητής;…).
· Λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει άκρες και στο…CAS;

· Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να δούμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα;

· Για παράδειγμα, τότε ο Ολυμπιακός αυτό που έκανε ήταν το πολύ απλό πράγμα, να ζητήσει την εφαρμογή του κανονισμού, που θέλει αφενός μεν το μηδενισμό της ομάδας που χρησιμοποιεί παίκτη, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφετέρου δε την κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της άλλης ομάδας. Τι πιο ξεκάθαρο.

· Και τώρα αυτό που ισχύει είναι εξίσου απλό: Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο πρόεδρός του έχουν καταδικαστεί για προσπάθεια χειραφέτησης κάποιου αγώνα. Μία έρευνα γίνεται, από την οποία είναι άγνωστο τι θα προκύψει. Πως λοιπόν θα μπορούσε η ΟΥΕΦΑ να τον άφηνε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, όταν δεν υπάρχει απόφαση είτε αθλητικού, είτε τακτικού δικαστηρίου; Για την ακρίβεια όταν δεν έχει καν υπάρξει απόφαση παραπομπής σε δίκη;

· Δηλαδή, αποκλείει η ΟΥΕΦΑ τον Ολυμπιακό φέτος από το Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου ο Μαρινάκης αθωώνεται. Τι θα πει η ΟΥΕΦΑ; Θα ζητήσει…συγνώμη για τον αποκλεισμό και το τεράστιο πλήγμα από πλευράς γοήτρου και ταμείου που θα έχει υποστεί το κλαμπ;…

· Το σκεπτικό της ΟΥΕΦΑ είναι ότι αν στο μέλλον υπάρξει καταδικαστική απόφαση, που να αφορά στήσιμο παιχνιδιού, τότε είναι θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό από τις διοργανώσεις της, ακόμη κι αν η απόφαση βγει πέντε χρόνια μετά.

· Γιατί, όμως, τόση...βιασύνη για αποκλεισμό εδώ και τώρα του Ολυμπιακού; Μήπως γιατί από την όλη υπόθεση, τη δικογραφία της κλπ, κλπ. αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν θα υπάρξει ποτέ δικαστήριο να βγάλει καταδίκη για χειραγώγηση αγώνα;...

· Κι άρα δεν θα υπάρξει ποτέ αποκλεισμός του Ολυμπιακού;... *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έσκασε» του Πρέλντζιτς!!

Ολοκληρώθηκε μια σπουδαία μεταγραφή για την Νταρουσάφακα, η οποία απέκτησε κι επίσημα τον Εμίρ Πρέλντζιτς.

«Έσκασε» του Πρέλντζιτς
Με την φανέλα της Νταρουσάφακα θα αγωνίζεται οριστικά από τη νέα σεζόν ο Εμίρ Πρέλντζιτς. Ο μάνατζερ του Τούρκου φόργουορντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε την μεταγραφή του πελάτη του στον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος του χρόνου θα παίζει Ευρωλίγκα.

Ο 27χρονος άσος αρνήθηκε να ανανεώσει με μειωμένες αποδοχές το συμβόλαιό του στη Φενέρμπαχτσε κι ως εκ τούτου αποχώρησε. Τη σεζόν που πέρασε μέτρησε στην Ευρώπη κατά μέσο όρο 5,8 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαλπιγγίδης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ο 34χρονος επιθετικός, από την μεριά του, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την ομάδα που υπηρέτησε για περίπου δέκα χρόνια.

Σαλπιγγίδης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας ο «Σάλπι» ευχαρίστησε τον σύλλογο και τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως είναι περήφανος για τις στιγμές που έζησε φορώντας τον «δικέφαλο».

Αναλυτικά:

«Όλα τα πράγματα στη ζωή δυστυχώς έχουν ένα τέλος. Έτσι και η αγωνιστική μου παρουσία στον ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο του τερματισμού.

Πέρασα μια… ζωή στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που αποτελώ έστω κι ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας αυτού του μεγάλου συλλόγου. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΠΑΟΚ για όσα μου έχει προσφέρει στην καριέρα και τη ζωή μου, τον κύριο Σαββίδη, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και φυσικά τον κόσμο για τη ειλικρινή στήριξη στο πρόσωπό μου ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους συμπαίκτες μου κι ευελπιστώ να δω τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει όλους τους στόχους του γιατί το αξίζει».

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Η συνέντευξη του Σπανούλη στη Σερβία!! (vid)

Συνέντευξη σε σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο παραχώρησε τον Ιούλιο ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του ανοικτού γηπέδου «3on3» που φέρει το όνομά του.

Η συνέντευξη του Σπανούλη στη Σερβία (vid)

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Σερβία τον Ιούλιο για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του ανοιχτού γηπέδου «3on3» που φέρει το όνομά του, δεν μπορούσε να μην αποδεχθεί την πρόσκληση τηλεοπτικού δικτύου της χώρας ώστε να μιλήσει για την καριέρα του κι όχι μόνο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ, για τη συμβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην εξέλιξη της καριέρας του, για το δίδυμο που συγκρότησε στον Παναθηναϊκό και την εθνική ομάδα μαζί με τον Διαμαντίδη, για το τι δεν πήγε καλά στο NBA, για τις διαφορές ανάμεσα σε Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς ενώ δικαιολόγησε την απόφασή του να «μετακομίσει» στον Ολυμπιακό.

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στη Σερβία με ελληνικούς υπότιτλους:


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στον Σαλπιγγίδη!!

Με τρόπο που αρμόζει στην προσφορά του αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα επιθετικό τονίζοντας ότι τίμησε 10 χρόνια την ομάδα.

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στον Σαλπιγγίδη
Όσο θερμό αξίζει στην παρουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ ήταν το «αντίο» που του είπε ο σύλλογος.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα επιθετικό μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την προσφορά του.

Σημειώνει, δε, χαρακτηριστικά ότι «με τη συμπεριφορά και την προσωπικότητά του αποτέλεσε παράδειγμα και κομμάτι της ιστορίας της ομάδας».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Δημήτρης τίμησε με το ήθος και την προσφορά του την ομάδα μας και στα περίπου 10 χρόνια που φόρεσε τα Ασπρόμαυρα αγωνίστηκε σε 341 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 108 γκολ, δίνοντας 38 ασίστ σε 25.492 αγωνιστικά λεπτά.

Οι αριθμοί από μόνοι τους δεν αποτυπώνουν το πραγματικό μέγεθος της προσφοράς, καθώς με τη συμπεριφορά του και την προσωπικότητά του αποτέλεσε παράδειγμα στα αποδυτήρια της ομάδας και κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνει στο μέλλον, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία»
.

Επανήλθε στην κορυφή ο Ρουντίσα!

Έμεινε μακριά απ’ τον καλό του εαυτό, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ντέιβιντ Ρουντίσα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Πεκίνο.

Επανήλθε στην κορυφή ο Ρουντίσα
Στην κορυφή επέστρεψε ο Ντέιβιντ Ρουντίσα, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου με χρόνο 1:45.84.

Ο Κενυάτης "χρυσός" Ολυμπιονίκης άφησε πίσω τα τρία χρόνια ταλαιπωρίας από τραυματισμό που είχε στο γόνατο και επανήλθε στην κορυφή του κόσμου.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Πολωνός Άνταμ Κζοτ με 1:46.08 και τρίτος τερμάτισε ο Βόσνιος Αμέλ Τούκα με 1:46.30.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κοντά στη Τζένοα ο Μαζουακού»!!


«Φουντώνουν» τα σενάρια αποχώρησης του Αρτούρ Μαζουακού! Σύμφωνα με τους Γάλλους –που επικαλούνται πληροφορίες τους- η Τζένοα «αγγίζει» τον νεαρό μπακ του ΟΣΦΠ. Τι φέρονται να προσφέρουν οι Ιταλοί.

«Κοντά στη Τζένοα ο Μαζουακού»!
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και τα… hot ονόματα του Ολυμπιακού συνεχίζουν να «παίζουν» δυνατά για μεγάλους συλλόγους.

Η Τζένοα, λοιπόν, εδώ και καιρό ενδιαφέρεται έντονα για τον Αρτούρ Μαζουακού και σύμφωνα με το γαλλικό «Mercato365», φέρεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της πλέον τον 21χρονο μπακ του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα, που επικαλείται δικές του πληροφορίες, αναφέρει πως οι Ιταλοί προσφέρουν στους ερυθρολεύκους 7 εκατ. ευρώ συν μπόνους συν 10% ποσοστό μεταπώλησης!

Η υπόθεση, μάλιστα, παρουσιάζεται τόσο προχωρημένη, όπου τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal»! Υπενθυμίζεται πως ο Μαζουακού δεσμεύεται με συμβόλαιο στο λιμάνι ως το 2019, αλλά οι εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει πολλές ομάδες, με την Τζένοα να δείχνει -βάσει και του νέου δημοσιεύματος- πως... αγγίζει τον παίκτη!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλήση σε απολογία για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και σε άλλες τρεις ΠΑΕ!!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία έξι ΠΑΕ με αφορμή την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μεταξύ αυτών Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Κλήση σε απολογία για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και σε άλλες τρεις ΠΑΕ
Κλήση σε απολογία με το… καλημέρα! Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 27/08/2015 και ώρα 13:00) ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Καλλονή και Πανθρακικό.


Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Πλατανιάς.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Πανθρακικός, Θ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Θ.Μαυρομάτη στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Αυτή είναι η απόφαση του CAS για Ολυμπιακό!!

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο η απόφασή του με την οποία απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού και επιτρέπει στον Ολυμπιακό να συμμετάσχει στο Champions League.

Αυτή είναι η απόφαση του CAS για Ολυμπιακό

Όπως γνωρίζαμε, το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση των "πρασίνων" και δικαιώνει την UEFA η οποία είχε δώσει άδεια συμμετοχής στο Champions League της περιόδου 2015-16 στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Λωζάννη - 25 Αυγούστου 2015 - Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της UEFA και του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί για να συμμετάσχει στο Champions League της σεζόν 2015-2016. Μετά την έρευνα σε αναφορές για υποτιθέμενα στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Superleague στα οποία ενεπλάκη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στις 17 Ιουνίου 2015 η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA είχε δώσει προσωρινά άδεια συμμετοχής στον Ολυμπιακό για το 2015-2016 και μετέφερε τις πειθαρχικές διαδικασίες της εναντίον του συλλόγου μετά την παραλαβή περαιτέρω πληροφοριών από τις ελληνικές Αρχές που θα εξέταζαν το θέμα.

Στις 20 Ιουλίου 2015 ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση στο CAS, αιτούμενος τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League της περιόδου 2015-16.

Υπήρξε ταχεία διαδικασία και η έφεση εκδικάστηκε στα γραφεία του CAS στις 21 Αυγούστου 2015. Στις 24 Αυγούστου 2015 το CAS έβγαλε την απόφασή του, χωρίς το αιτιολογικό το οποίο θα γνωστοποιηθεί αργότερα, απορρίπτοντας την έφεση του Παναθηναϊκού». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χαιρέτησε» Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί κι επίσημα πλέον ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολλανδό μέσο.

«Χαιρέτησε» Μαντούρο ο ΠΑΟΚ
Τη σφραγίδα στο «διαζύγιο» με τον Χέντβιγκες Μαντούρο έβαλε την Τρίτη ο ΠΑΟΚ

Όπως ήταν γνωστό, απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποδέσμευση του Ολλανδού μέσου από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αυτές λοιπόν διευθετήθηκαν και όπως ανακοινώθηκε, λύθηκε η συνεργασία με τον Μαντούρο, τον οποίο η ΠΑΕ ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Γιουβέντους ο Κουαδράδο!!

Είναι και επίσημο! Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο από την Τσέλσι για την προσεχή χρονιά.

Στη Γιουβέντους ο Κουαδράδο
Επιστροφή στην Ιταλία για τον Χουάν Κουαδράδο (έπαιζε στη Φιορεντίνα παλιότερα). Όπως αναμενόταν, η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Κολομβιανού άσου που δεν... έπιασε στην Τσέλσι και δεν υπολογιζόταν από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο παίκτης ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό των μπιανκονέρι, με την μορφή δανεισμού ως το επόμενο καλοκαίρι, ενώ οι πρωταθλητές Ιταλίας διατηρούν και οψιόν αγοράς του, εφόσον φυσικά μείνουν ικανοποιημένοι από την προσφορά του διεθνούς μπακ-χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ιατρικά ο Μπαλοτέλι!! (pic)


Θέμα... ωρών η επισημοποίηση της μεταγραφής του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν! Δείτε τον Super Mario να περνάει από ιατρικές εξετάσεις, προτού σφραγίσει την επιστροφή του.

Ιατρικά ο Μπαλοτέλι! (pic)

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του... τρελο-Μάριου, ενώ κι ο τελευταίος ήθελε να επιστρέψει τόσο στην πατρίδα σου, όσο και σε γνώριμα λημέρια, προκειμένου να ξαναπάρει τα πάνω της η καριέρα του (μετά το πλήρως αποτυχημένο πέρασμά του από τους κόκκινους της Αγγλίας).

Το μόνο που ουσιαστικά απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του παίκτη.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρινάκη σε Αλαφούζο και Θωμαΐδη!!

Στο αρχείο πέρασε η μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη εις βάρος των Κυριάκου Θωμαΐδη και Γιάννη Αλαφούζου, καθώς αρχικά ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών και στη συνέχεια ο Εισαγγελέας Εφετών την απέρριψαν.

Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρινάκη σε Αλαφούζο και Θωμαΐδη
Απορρίφθηκε η μήνυση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εις βάρος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Κυριάκου Θωμαΐδη και του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση και ηθική αυτουργία.

Συγκεκριμένα, η έγκληση που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, Νικόλα Πασχάλη αφορούσε την εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» και τα όσα είχε αναφέρει ο Στιβ Κακέτσης.

Η απόφαση του Νικόλα Πασχάλη ήταν να απορρίψει τη μήνυση του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων», εξέλιξη που οδήγησε τον τελευταίο να καταθέσει έφεση στην Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, τονίζοντας ότι η εκπομπή και συγκεκριμένα ο Κυριάκος Θωμαΐδης υιοθέτησε τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του Στιβ Κακέτση.

«Ο εγκαλούμενος Θωμαΐδης σε ουδέν προσβλητικό σχόλιο ή υπαινιγμό προέβη σε βάρος του εγκαλούντος Ευαγγέλου Μαρινάκη κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης εκπομπής “Η ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ”, ενώ ούτε ο εγκαλών δηλώνει ότι ο εγκαλούμενος Κυριάκος Θωμαΐδης προέβη σε οποιαδήποτε συκοφαντική ή εξυβριστική δήλωση εις βάρος του.

Αντίθετα, ο εγκαλούμενος κατέκρινε στην ως άνω εκπομπή την οποία παρουσίαζε, τον Ευστράτιο Κακέτση αναφέροντας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη ο Κακέτσης ότι τούτο είναι πολύ βαρύ και ότι η εκπομπή δεν υιοθετεί τέτοιους χαρακτηρισμούς σε καμία περίπτωση. Τούτο το επανέλαβε δύο φορές στην εκπομπή.

Εξάλλου, επειδή δεν υφίσταται απλή ή άμεση συνέργεια στο πρόσωπο του εγκαλουμένου Κυριάκου Θωμαΐδη, κατά τα ανωτέρα εκτεθέντα δεν υφίσταται ηθική αυτουργία του εγκαλουμένου Ιωάννη Αλαφούζου στην πράξη αυτή. Η υπό κρίση προσφυγή να απορριφθεί κατ’ ουσίαν».

Μετά και την απορριπτική απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών η υπόθεση περνά στο αρχείο.

inner

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Εύκολη απόφαση η ΑΕΚ»

Με... κλειστά μάτια είπε «ναι» στην ΑΕΚ ο Μαρκ Κάρτερ, όπως δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. «Ξέρω καλά το πρωτάθλημα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», πρόσθεσε.

«Εύκολη απόφαση η ΑΕΚ»
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Μαρκ Κάρτερ, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ (χθες η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν).

Κατά την άφιξή του, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε το πόσο εύκολα είπε το «ναι» στους κιτρινόμαυρους, έβαλε τον πήχη ψηλά και ζήτησε τη διαρκή στήριξη του κόσμου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

«Αισθάνομαι πολύ καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα περίοδος. Ξέρω πολύ καλά τις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες και έτσι δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, ωστόσο, είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω την καινούργια μου πρόκληση».

Και συμπλήρωσε: «Ήξερα τι σημαίνει ΑΕΚ και ήθελα πολύ να έλθω. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Υπάρχει ήδη ποιότητα στην ομάδα και ελπίζω να προσθέσω και εγώ κάτι σ’ αυτήν. Στόχος είναι να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να έχουμε μία καλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου υπάρχουν πάρα πολύ ανταγωνιστικές ομάδες.

Ειδικά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα, στο Eurocup οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Είναι ανάγκη σ’ αυτή την προσπάθεια οι οπαδοί μας, με την παρουσία τους να μας στηρίζουν, σε κάθε αγώνα. Τους θέλουμε δίπλα μας. Θεωρώ, ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε φοβερή κούρσα κορυφαίος ο Μπετ!!

Βελτίωσε την κορυφαία επίδοση για φέτος στα 400μ. εμπόδια και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Κενυάτης Νίκολας Μπετ, αφήνοντας πίσω του τον Ρώσο Κουντριάφτσεφ.

Σε φοβερή κούρσα κορυφαίος ο Μπετ
Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400μ. εμπόδια αναδείχτηκε ο Νίκολας Μπετ με χρόνο 47.79.

Ο Κενυάτης πρωταθλητής ξεπέρασε τον εαυτό του και πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ντένις Κουντριάφτσεφ με χρόνο 48.05, που αποτελεί ρεκόρ Ρωσίας, ενώ με εθνικό ρεκόρ πέτυχε και ο τρίτος Τζέφρι Γκίμπσον απ’ τις Μπαχάμες με 48.17.



inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πετάει» και στα… 41 ο Ντίντα!! (video)

Άλλοι στην ηλικία του λένε ιστορίες απ’ την καριέρα τους. Ξεσκουριάζουν σε κανένα ματς παλαιμάχων. Ο Ντίντα όμως -όχι μόνο δεν κρεμά τα γάντια- αλλά τα χρησιμοποιεί για μεγάλες αποκρούσεις στα 41 του

«Πετάει» και στα… 41 ο Ντίντα! (video)

Και ναι, έχουν υπάρξει κι άλλοι γκολκίπερ που έπαιξαν μετά τα 40.

Το θέμα με τον Ντίντα όμως, δεν είναι ότι συνεχίζει να υπερασπίζεται εστίες (στην παρούσα φάση της Ιντερνασιονάλ).

Είναι ότι εξακολουθεί να πετάγεται με… αξιοθαύμαστη ελαστικότητα και αντοχή στα «παραθυράκια» τους (όπως αποδεικνύει στις προπονήσεις)!




 
 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Μάρκοβιτς ο Λεβαδειακός!!

Την απόκτηση του Ιβάν Μάρκοβιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, με τον Σέρβο να αποτελεί την έκτη φετινή μεταγραφική της κίνηση.

Ανακοίνωσε Μάρκοβιτς ο Λεβαδειακός
Με ακόμη έναν παίκτη ενισχύεται ο Λεβαδειακός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21 ετών μέσου Ιβάν Μάρκοβιτς που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ivan Markovic. Ο γεννημένος στις 20/6/1994 Σέρβος μέσος, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο ομάδων της Serie A επέλεξε τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην CSKA Sofia, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Zemun, FK Partizan και Korona Kielce
».

Τα... βάσανα του Παναθηναϊκού!! (pics)

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν την Τρίτη οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Γκιστ και Σάσα Πάβλοβιτς κι ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι πράσινοι...

Τα... βάσανα του Παναθηναϊκού (pics)
Τα κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό... Χθες έγινε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, σήμερα ξεκίνησαν οι εξετάσεις ενόψει και του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Τρεις παλιοσειρές, Διαμαντίδης, Φώτσης και Γκιστ και ο νεοαποκτηθείς Πάβλοβιτς υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις, ούτως ώστε οι άνθρωποι του τριφυλλιού να 'χουν στα χέρια τους την κατάσταση του κάθε παίκτη. Θα ακολουθήσουν, φυσικά και οι υπόλοιποι...

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τελείωσε η κυριαρχία της Πέρκοβιτς!!

Η Κουβανή Ντένια Καμπαλέρο διέλυσε την κυριαρχία της Σάντρα Πέρκοβιτς στην δισκοβολία και με επίδοση στα 69.28μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Τελείωσε η κυριαρχία της Πέρκοβιτς
Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην δισκοβολία αναδείχτηκε η Ντένια Καμπαλέρο, διαλύοντας την κυριαρχία της Σάντρα Πέρκοβιτς, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Η Καμπαλέρο πέτυχε το 69.28μ. στην πρώτη της προσπάθεια και ήταν αρκετό για να της χαρίσει την υψηλότερη θέση του βάθρου.

Η Πέρκοβιτς από την άλλη, μετά την κυριαρχία της στις μεγάλες διοργανώσεις παρέδωσε τον θρόνο, μένοντας αρκετά μακριά απ’ τον καλό της εαυτό, με το 67.39μ. που πέτυχε στην τελευταία της προσπάθεια. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Γερμανίδα Ναντίν Μίλερ με 65.53μ.


 
 

inner

*Πηγή: sport-fm.gr

Νάνο: «Κάναμε φανταστική δουλειά»

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη (2-1) του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού (ήρθε με ανατροπή) ο Νάνο, τονίζοντας ότι έγινε φανταστική δουλειά από την ομάδα του.

Νάνο: «Κάναμε φανταστική δουλειά»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την πρώτη αγωνιστική της Super League έμεινε ο Νάνο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1, αν και βρέθηκαν να χάνουν και ο Ισπανός μπακ τοποθετήθηκε μέσω instagram για την εμφάνιση της ομάδας του.

«Μεγάλη νίκη χθες και φανταστική η δουλειά μας. Αυτός είναι ο τρόπος #pamepao», αναφέρει ο 31χρονος αμυντικός.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mi tierra tiene una gracia... (@nano21gonzalez) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερός Τσάκωνας στα ημιτελικά!!

Άπιαστος ο Λυκούργος Τσάκωνας πήρε… χαλαρά την πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, τερματίζοντας πρώτος στην πέμπτη προκριματική σειρά με χρόνο 20.14.

Φοβερός Τσάκωνας στα ημιτελικά!

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος στην πέμπτη προκριματική σειρά πετυχαίνοντας την δεύτερη καλύτερη φετινή του επίδοση, με χρόνο 20.14, τέταρτη καλύτερη επίδοση μέχρι εκείνη τη στιγμή.

«Περπατώντας» πήραν νωρίτερα την πρόκριση οι Γιουσέιν Μπολτ (20.28) και Τζάστιν Γκάτλιν (20.19).

Ο ημιτελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/8) στις 15.30 και ο τελικός την Πέμπτη (27/8) στις 15.55.



inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενίσχυση με Αλτιντίγκ για Καρσίγιακα!!


Η Καρσίγιακα, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, πήρε τον Τσαν Αλτιντίγκ ενισχύοντας τον τουρκικό κορμό της.

Ενίσχυση με Αλτιντίγκ για Καρσίγιακα
Την απόκτηση του Τσαν Αλτιντίγκ ανακοίνωσε η Καρσίγιακα, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ο 27χρονος Τούρκος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ (1.95μ.) είχε αγωνιστεί στους πρωταθλητές και τη σεζόν 2013/14, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε σε Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Τραμπζονσπόρ έχοντας 4,5 πόντους, 2,6 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Νεϊμάρ δεν πάει πουθενά»!

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στην Μπαρτσελόνα τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Νεϊμάρ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Νεϊμάρ δεν πάει πουθενά»!

Η αντίδραση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, δια στόματος του Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου, ήταν άμεση και ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα του.

«Ο Νεϊμάρ δεν πωλείται, δεν θέλει να φύγει και είναι χαρούμενος εδώ. Θα συζητήσουμε και για την ανανέωση του συμβολαίου του», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*