Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μπεργκ: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ξεχωριστά πρέπει να κοιτάει ο Παναθηναϊκός κάθε παιχνίδι στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος και μέσω αυτών να χτίσει την αυτοπεποίθησή του, τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
Κάθε αγώνα ξεχωριστά πρέπει να βλέπει ο Παναθηναϊκός στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Σουηδός άσος ανέφερε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται πάντα η ομάδα να παίζει καλά, αλλά το κυριότερο να παίζει έξυπνα και να κατακτά τις νίκες.

«Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, πιέσαμε πιο ψηλά, έχασα εγώ μια ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια σκοράραμε και ανέβηκε η ψυχολογία μας και τελικά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με μια ομάδα που είναι πολύ ποιοτική».

Για τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να παίζουμε πάντα καλά, αλλά πρέπει να παίζουμε έξυπνα και σιγά-σιγά με τις νίκες θα κερδίσουμε και στην ψυχολογία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: