Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Χαμντανί: «Φέτος, το κάτι παραπάνω»

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τους δικούς του μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Μαροκινός μέσος της ομάδας της Αρκαδίας, Ρασίντ Χαμντανί.

Χαμντανί: «Φέτος, το κάτι παραπάνω»
Να κάνει ένα βήμα παραπάνω είναι ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης για φέτος, όπως δήλωσε ο Ρασίντ Χαμντανί στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Μαροκινός μέσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα της Αρκαδίας αναφέρθηκε, επίσης, στα δικά του «θέλω» και χαρακτήρισε τον Αστέρα «μεγάλη ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρασίντ Χαμντανί στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τη ζωή στην Τρίπολη: «Είναι λίγο διαφορετική η ζωή. Στην Τρίπολη δεν έχει θάλασσα. Αλλά μέχρι τώρα είναι καλά».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αστέρα: «Μέχρι τώρα όλα είναι καλά στον Αστέρα. Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς το πρώτο ματς με Πανθρακικό, πήραμε τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τους στόχους του Αστέρα: «Εμείς θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι, αυτός είναι ο στόχος μας. Πέρυσι ήταν μια φανταστική χρονιά. Φέτος θέλουμε το κάτι παραπάνω. Μακάρι να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είναι ένας στόχος μας».

Για το που του αρέσει να παίζει: «Μου αρέσει να παίζω box to box και θέλω να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το αν θέλει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα: «Σήμερα είμαι στον Αστέρα, έχω συμβόλαιο, θέλω να κάνω εδώ τη δουλειά μου. Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα. Όλα είναι μια χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: