Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ο Ιβάν πιστεύει στον Σαλπιγγίδη, αλλά…!!

Αν και ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε για άλλη μία φορά την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο Ιγκόρ Τούντορ είχε άλλη άποψη και ο διεθνής άσος αποχωρεί σήμερα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν πιστεύει στον Σαλπιγγίδη, αλλά…
Εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός βρέθηκε χθες στη Νέα Μεσημβρία, όχι για να προπονηθεί, αλλά για να αποχαιρετήσει τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες του και πλέον όλοι περιμένουν τις αποφάσιες για το μέλλον του. Κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν ο …χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα ή θα αποσυρθεί και θα αναλάβει (ενδεχομένως) κάποιο πόστο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Το δεύτερο σενάριο δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμάει ιδιαίτερα τον «Σάλπι» και αυτό φάνηκε στην πρόσφατη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες μετά την ενημέρωση του Ιγκόρ Τούντορ πως δεν υπολογίζεται στην ομάδα.

«Πιστεύω ότι δεν είναι ακόμα ώρα να κρεμάσεις τα παπούτσια σου. Πιστεύω ότι μπορείς άνετα να παίξεις καλό ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα», φέρεται να είπε – σύμφωνα με το Goal - ο ομογενής επιχειρηματίας στον Σαλπιγγίδη.

Τον ίδιο δρόμο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αναμένεται να ακολουθήσει πρώτα ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος φημολογείται πως θα επιστρέψει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Γκρόνιγκεν.

Τέλος, σήμερα θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Φακούντο Περέιρα και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπολογίζεται και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Εφόσον τελειώσει και το θέμα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο επόμενος στη σχετική λίστα για να αποχωρήσει είναι ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος είχε κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήταν αυτές που θα περίμενε για να αφήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: