Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κάλας: «Ψεύτης ο Γκιρτζίκης!»


«Πυρά» του μέχρι πρότινος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη. Τον κατηγόρησε για κοροϊδία στην υπόθεση ανόδου του συλλόγου.

Κάλας: «Ψεύτης ο Γκιρτζίκης!»
Ψεύτη χαρακτήρισε τον Γιώργο Γκιρτζίκη ο Άλεξ Κάλας, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΕΠΟ για «κοροϊδία» στην υπόθεση ανόδου του Άρη.

«Ο κ. Γκιρτζίκης με κάλεσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής και μου είπε ότι ο Άρης δεν έχει κανένα πρόβλημα και θα παίξει Football League. Λίγη ώρα αργότερα βγήκε η απόφαση πως ο Άρης θα είναι στην Γ’ Εθνική και φέτος… Είναι ψεύτης. Αν κάποιος είναι τέτοιος, δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς ξανά. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Μου είχε δώσει διαβεβαιώσεις πως οι κανονισμοί είναι με το μέρος του Άρη και θα δικαιωνόταν η ομάδα. Μου το είπε προσωπικά…», ανέφερε με παρέμβασή του στην εκπομπή «Δίκη του ΣΚΑΪ» ο ομογενής επιχειρηματίας και μέχρι πρότινος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Πέρσι εκταμίευσα στην ομάδα ένα ποσό περίπου στα 760.000 ευρώ και την επόμενη εβδομάδα θα εκταμιεύονταν άλλα 150.000…», συμπλήρωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: