Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μποάκιε για ΠΑΟΚ!! (video)

Ένα πολλά υποσχόμενο όνομα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ! Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί και επιβεβαιώνεται, ο Δικέφαλος του βορρά προσφέρει τα περισσότερα χρήματα για τον 22χρονο επιθετικό, Ρίτσμοντ Μποάκιε.

Μποάκιε για ΠΑΟΚ! (video)
Ψάχνει επιθετικό και στο εξωτερικό... στέλνουν επιθετικό στον ΠΑΟΚ!

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο φέρνει στο προσκήνιο το έντονο ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Ρίτσμοντ Μποάκιε, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη!

Πρόκειται για τον 22χρονο Γκανέζο φορ που πέρσι έπαιξε στην Αταλάντα (19 συμμετοχές εκ των οποίων 8 βασικός και 3 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Έλτσε (31 συμμετοχές - 6 γκολ), Τζένοα και Σασουόλο, όπου στην τελευταία είχε και τις πιο παραγωγικές του σεζόν με 10 (2011-12) κι 11 (2012-13) τέρματα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως και η Ρόντα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, όμως ο «Δικέφαλος του βορρά» έκανε το μπάσιμο κι έχει καταθέσει στην Αταλάντα την καλύτερη προσφορά, όντας το φαβορί για την απόκτησή του!

Τονίζεται, παράλληλα, πως αποτελεί καθαρά επιλογή του Φρανκ Άρνεσεν (όπως και των υπόλοιπων -σε γενικές γραμμές- φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων), ο οποίος θέλει να φέρει στη συμπρωτεύουσα ακόμα ένα «λαβράκι».


 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: