Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πλησιάζει στην Τούμπα ο Τοϊβόνεν!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλα Τοϊβόνεν φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα στη Σουηδία και πληροφορίες από την Τουρκία.

Πλησιάζει στην Τούμπα ο Τοϊβόνεν
Σε πρώτο πλάνο παραμένει η περίπτωση του Όλα Τοϊβόνεν για τον ΠΑΟΚ, αν και ο Σουηδός επιθετικός δείχνει να είναι κοντά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα στην πατρίδα του, τη Σουηδία, και πληροφορίες από την Τουρκία, λόγω του ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει η Γαλατασαράι για την απόκτησή του.

«Τόσο η Γαλατασαράι, όσο και η Μάιντς αποσύρονται γιατί ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ», έγραψε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «sporx.com».

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο 29χρονος φορ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, κάτι που έχει μεταφέρει στον Φρανκ Άρνεσεν και από κοινού πιέζουν την Ρεν για να ρίξει τις απαιτήσεις για να γίνει η μεταγραφή.

Ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ παρουσιάζεται αποφασισμένος να περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να πετύχει τον στόχο του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: