Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δεν «πέφτει» για Μαζουακού ο Ολυμπιακός!

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι πιθανό να υπάρξει πρόταση για την παραχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, όμως στον Ολυμπιακό αξιώνουν 12 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο μπακ-χαφ.

Δεν «πέφτει» για Μαζουακού ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος μπακ-χαφ έχει καταφέρει με τις περσινές του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με των μάνατζέρ του και δεν έχουν χτυπήσει ακόμα την πόρτα των Πειραιωτών.

Αυτό τονίζουν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για την υπόθεση του 22χρονου άσου, αν και στην Ιταλία έγραψαν χθες ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέρριψαν πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Εκείνο που προκύπτει από τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι πως ο Μαζουακού θα αποχωρήσει μόνο αν φτάσει στα χέρια τους πρόταση που να φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ και τότε θα φανεί αν θα γίνει κίνηση για τον αντικαταστάτη του, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Σίλβα (Σπόρτινγκ), Κάσκο (Νιουέλς), Μας (Σαν Λορέντσο) και Ντε Λα Μπέγια (Σοσιεδάδ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: