Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Νέα εισαγγελική παρέμβαση στην ΕΠΟ!!

Ο εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Νούλης διενεργεί κατεπείγουσα προκαταρκτική για ατασθαλίες σε βάθος 15ετίας στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Νέα εισαγγελική παρέμβαση στην ΕΠΟ!
H τηλεοπτική «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν αποκάλυψε ότι ο εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Νούλης διενεργεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το πόρισμα του Eλεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ που διαπιστώνει πλήθος κακουργηματικών πράξεων και παρατυπιών στην ΕΠΟ από το 2001.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ήδη κλήθηκε η υπάλληλος της ΓΓΑ Ευαγγελία Βασσάλου προκειμένου να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που καταδεικνύουν έκνομες δραστηριότητες στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οι οποίες παρέμεναν στο σκοτάδι επί 14 χρόνια και ήρθαν στο φως με παρέμβαση της αντεισαγγελέως εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου.

Η εκπομπή αποκάλυψε επίσης πρακτικά του ΔΣ της ΕΠΟ όπου αποφασίστηκε να μην απομαγνητοφωνούνται εφεξής τα πρακτικά των συνεδριάσεων ούτε να παραδίδονται στους συμβούλους της ομοσπονδίας!

Στην ΕΠΟ επαναδιορίστηκαν συνταξιούχοι δικαστές και δικηγόροι στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σε μια προσπάθεια παραβίασης του νόμου Κοντονή που προβλέπει την ύπαρξη αποκλειστικά τακτικών δικαστών στα δικαιοδοτικά ποδοσφαιρικά όργανα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: