Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Λαγος: «Νίκη για ψυχολογία και ηρεμία» (audio)

Σημαντική για την ψυχολογία και την ηρεμία του Παναθηναϊκού είναι η νίκη επί του Παναιτωλικού όπως υποστήριξε ο Τάσος Λαγός στον ΣΠΟΡ Fm 94,6.

Λαγος: «Νίκη για ψυχολογία και ηρεμία» (audio)
Την ψυχολογία του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει αρκετά η νίκη επί του Παναιτωλικού υποστήριξε ο Τάσος Λαγός μιλώντας στον ΣΠΟΡ Fm 94,6.

«Κάναμε μια σημαντική νίκη και σημαντικότερο από όλα αυτά είναι η εμφάνιση που κάναμε. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα προηγούμενα παιχνίδια και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πεισμώσαμε, αυτές οι εμφανίσεις που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν αντιπροσωπευτικές των δυνατοτήτων μας. Κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα, πήραμε το διπλό. Χάσαμε βέβαια πολλές ευκαιρίες και απλώς θα πρέπει να προσέχουμε από εδώ και πέρα και να τις τελειώνουμε», τόνισε –αρχικά- ο μέσος του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Τις τελευταίες εβδομάδες δεν ήμασταν τόσο ήρεμοι. Αυτή η νίκη σε μια δύσκολη έδρα θα δώσει ψυχολογία και ηρεμία. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μπροστά μας πριν την διακοπή, να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση με την Καμπάλα και μετά έχουμε την Καλλονή».

Τέλος παραδέχθηκε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα.

«Το έχουμε ως στόχο. Παναθηναϊκός είμαστε. Μετά από δύο χρόνια είμαστε περισσότερο δεμένοι και μπορούμε να έχουμε έναν τέτοιο στόχο. Ωστόσο αυτό που λέμε όλοι είναι ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», κατέληξε.

Ακούστε τη συνέντευξη του Τάσου Λαγού στον Διονύση Δεσύλλα:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: