Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Σαλπιγγίδης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ο 34χρονος επιθετικός, από την μεριά του, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την ομάδα που υπηρέτησε για περίπου δέκα χρόνια.

Σαλπιγγίδης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας ο «Σάλπι» ευχαρίστησε τον σύλλογο και τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως είναι περήφανος για τις στιγμές που έζησε φορώντας τον «δικέφαλο».

Αναλυτικά:

«Όλα τα πράγματα στη ζωή δυστυχώς έχουν ένα τέλος. Έτσι και η αγωνιστική μου παρουσία στον ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο του τερματισμού.

Πέρασα μια… ζωή στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που αποτελώ έστω κι ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας αυτού του μεγάλου συλλόγου. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΠΑΟΚ για όσα μου έχει προσφέρει στην καριέρα και τη ζωή μου, τον κύριο Σαββίδη, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και φυσικά τον κόσμο για τη ειλικρινή στήριξη στο πρόσωπό μου ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους συμπαίκτες μου κι ευελπιστώ να δω τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει όλους τους στόχους του γιατί το αξίζει».

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: