Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Έτοιμο το πρώτο πριμ της σεζόν!!

Μόνο με… αυτοχειρία θα χάσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το πριμ για την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League, όπως τους ενημέρωσε σχετικά ο Φρανκ Άρνεσεν.

Έτοιμο το πρώτο πριμ της σεζόν
Στους ομίλους του Europa League βρίσκεται με… ενάμιση πόδι ο ΠΑΟΚ από την περασμένη Πέμπτη, όταν και επικράτησε με σκορ 5-0 της Μπρόντμπι στην Τούμπα.

Μόνο με… αυτοχειρία δεν θα μπορέσει η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να βρεθεί εκείνοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους «ασπρόμαυρους» φαίνεται πως αποτελεί το πριμ που έχει τάξει ο Φρανκ Άρνεσεν πριν από το πρώτο παιχνίδι με τους Δανούς.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ – όπως γράφει η Live Sport – πήγε στα αποδυτήρια και ενημέρωσε τους παίκτες πως αν προκριθεί η ομάδα στους ομίλους του Europa League, τότε θα πάρουν ένα πάρα πολύ μεγάλο πριμ, κάνοντας λόγο για ποσό με πενταψήφιο νούμερο.

Γνώστες της κίνησης του Άρνεσεν ήταν τόσο ο Ιάκωβος Αγγελίδης όσο και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος εκείνος άναψε το «πράσινο φως» και τους έδωσε τελικά ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσουν στο επιβλητικό 5-0 επί της Μπρόντμπι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: