Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

To «BOOM!» του Κλοπ!! (video)


To «BOOM!» του Κλοπ (video)

Δείτε πώς περιέγραψε την χαρά του για τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αρέσκεται σε κλισέ δηλώσεις: «Πιστεύω πως είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, παίξαμε καλά, σκοράραμε, κερδίσαμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Αντίθετα, κάθε φορά έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται και να δείχνει την ικανοποίηση ή την απογοήτευσή του από το εκάστοτε αποτέλεσμα.

Και μετά το 3-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι, κόντευε να… εκραγεί από την χαρά του. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται η ώρα του Λέτο!!


Έρχεται η ώρα του Λέτο

Δεν αργεί η στιγμή της πρώτης συμμετοχής του Λέτο με τον Παναθηναϊκό. Πιθανό να παίξει λίγα λεπτά με τον Ατρόμητο. Σε δύο θέσεις τον δοκίμασε χθες ο Στραματσόνι.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ανεβάζει καθημερινά στροφές και λίαν συντόμως θα είναι σε θέση να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός φορ δεν είναι ακόμη 100% και δεν μπορεί να προσφέρει για πολλά αγωνιστικά λεπτά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο και να χρησιμοποιηθεί.

Χθες ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε στις ασκήσεις τακτικής τον «Σέμπα» σε δύο θέσεις: τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα αριστερά της επιθετικής τριπλέτας στο 4-3-3.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως ο Λέτο θα είναι έτοιμος να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο «Καραϊσκάκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλεί σε συστράτευση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!!


Καλεί σε συστράτευση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Σε ανοιχτή γραμμή με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να δρομολογεί συστράτευση κατά ΕΠΟ, Κοντονή και της «εγκληματικής οργάνωσης». «Έκθετο το σύστημα», έλεγαν οι «πράσινοι».

Όσα έγιναν χθες στην Τούμπα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αρχικά υπήρχε σκέψη να εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση κατά ΕΠΟ, Κοντονή, Παππά και Ολυμπιακού, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει εντός της ημέρας μια επίσημη θέση για τα τελευταία γεγονότα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σε ανοιχτή γραμμή με αυτές των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που έχουν την ίδια δυσαρέσκεια για το «σύστημα» και δεν αποκλείεται ακόμη και άμεσα να δρομολογηθεί μια συστράτευσή τους εναντίον όλων όσων καταγγέλλουν.

Ούτως ή άλλως είναι κοινό μυστικό πως Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης έχουν ενώσει εδώ και καιρό τις δυνάμεις τους με στόχο την ανατροπή της τωρινής διοίκησης της ΕΠΟ. Τώρα, απλώς, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Μπορεί όσα έγιναν στην Τούμπα να μην αφορούν άμεσα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τον αγγίζουν εμμέσως. Οι «πράσινοι» έλεγαν χθες πως τα χθεσινά γεγονότα εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τον Σταύρο Κοντονή, την ΕΠΟ, τον διαιτητή Ανδρέα Παππά και τους… εντολείς τους.

Τόνιζαν από το «τριφύλλι» πως ο διαιτητής που αποφάσισε να μην αρχίσει ποτέ το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο επειδή μια φωτοβολίδα βρήκε στο πόδι τον Φινμπόγκασον, ήταν ο ίδιος που χθες έκανε τα πάντα για να τελειώσει το ματς παρότι έπρεπε να είχε διακοπεί δύο φορές. Την πρώτη όταν πλαστικό ποτήρι γεμάτο νερό χτύπησε στην πλάτη τον Μάρκο Σίλβα (κι ενώ είχε ήδη προηγηθεί η προειδοποίηση για ρίψεις αντικειμένων) και τη δεύτερη όταν μετά το μη καταλογισμό πέναλτι και την αποβολή του Μακ υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι ΔΕΝ διέκοψε το ματς σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, αλλά επέστρεψε από τα αποδυτήρια με σκοπό να το τελειώσει και τελικά υποχρεώθηκε να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία όταν τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο πήραν έκταση.

Στον Παναθηναϊκό χαρακτήριζαν τουλάχιστον ύποπτη τη διαφορά στάσης του Παππά μεταξύ Λεωφόρου και Τούμπας, ενώ σημείωναν και τη διαφορά στάσης του Ολυμπιακού, τον οποίο κατηγορούσαν για εξ αρχής πρόθεση να μη γίνει το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε αντίθεση με το χθεσινό παιχνίδι.

Ασφαλώς από το «τριφύλλι» επιρρίπτονται ευθύνες στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή σε ένα ματς-«φωτιά», ενώ θεωρούν πως έκθετος είναι και ο Σταύρος Κοντονής τον οποίο κατηγορούν πως έμεινε απαθής στα επεισόδια της Τούμπας ενώ στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο είχε ομολογήσει πως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιρές: «Ελπίζω ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση για Μπενζεμά ο Ντιντιέ»


Πιρές: «Ελπίζω ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση για Μπενζεμά ο Ντιντιέ»

Ανήσυχος για το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά εν όψει και του Euro 2016 εμφανίστηκε ο Ρομπέρ Πιρές και τόνισε ότι ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ σημαντικός για τους «τρικολόρ».

Την αγωνία του για την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά που έχει ομολογήσει τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά εν όψει και του Euro 2016 που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του, εξέφρασε ο Ρομπέρ Πιρές μέσω δηλώσεών του.

«Η Γαλλία χρειάζεται τον Καρίμ Μπενζεμά, είναι σημαντικός παίκτης και παίζει σε μεγάλο σύλλογο, που είναι στο υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να μας βοηθήσει», είπε ο παλαίμαχος πλέον μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό για την εικόνα της Γαλλίας και ελπίζω ότι ο Ντιντιέ (σ.σ. Ντεσάν) θα πάρει τη σωστή απόφαση και εγώ θα είμαι δίπλα του».

Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Πολ Πογκμπά: «Έχει σημαντικό ρόλο, δεν θα πω ότι έχει τον σημαντικότερο, ώστε να μην του προσθέσω πίεση. Σε κάθε περίπτωση θα είναι κινητήριος μοχλός για εμάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εύκολα στα ημιτελικά η Παρί!!


Εύκολα στα ημιτελικά η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε εύκολα από την έδρα της Σεντ Έντιεν με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Μαζί της πέρασαν και οι Σοσό, Λοριάν.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε σαν... σίφουνας με 3-1 από την έδρα της Σεντ Εντιέν και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Καβάνι, ενώ στο 34' ο Μαρκίνιος έγραψε το 2-0. Η Σεντ Εντιέν μείωσε τρία λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου με πέναλτι του Εϊσέρικ αλλά στην επανάληψη δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σιρίγκου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λούκας Μόουρα.

Στους «4» προκρίθηκαν, επίσης, και οι Σοσό, Λορίαν. Η πρώτη απέκλεισε στην παράταση με 3-2 τη Ναντ, ενώ η δεύτερη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αζαξιό με 3-0.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο απίστευτος διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου!!


Ο απίστευτος διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου!

Την ώρα που οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το ποιος (δεν) φταίει, στη Γερμανία Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν διδάσκουν μέσω στο twitter την πραγματική διάσταση του ποδοσφαίρου.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το ποδόσφαιρο είναι στην πραγματικότητα ένα από τα καλύτερα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή πολλών ανθρώπων, καθώς σε μια νίκη μπορείς να χαρείς, κερδίζοντας μερικές ώρες ευφορίας και αντίθετα αν χάσεις, πράγματι να στεναχωρηθείς, αλλά να μην επηρεαστεί η ζωή σου από αυτό.

Στη Γερμανία φαίνεται ότι έχουν θέσει το θέμα «ποδόσφαιρο» στη ρεαλιστικότερη βάση του, με τις ίδιες τις διοικήσεις των ομάδων να διδάσκουν τους οπαδούς τους τι σημαίνει αθλητισμός και πώς πρέπει αυτός να αντιμετωπίζεται.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν κι αυτό γιατί η «διαστημική» Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε μέσα στο «Αλιάντζ Αρίνα» από την εξαιρετική Μάιντς με 1-2. Η Μάιντς είναι η πρώην ομάδα του νυν τεχνικού της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ και αυτό σημειώνεται, γιατί ουσιαστικά του έκανε το τέλειο δώρο λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση των Βεστφαλών κόντρα στους Βαυαρούς.

Το γεγονός αυτό υπερτόνισαν οι διαχειριστές του λογαριασμού της Μάιντς στο Twitter, με την παρακάτω ανάρτηση:






Η ανταπόκριση από την Ντόρτμουντ δεν άργησε καθόλου να έρθει, απαντώντας με τη γνώριμη ατάκα του Μπάρνεϊ από την αμερικανική σειρά «How I met your mother»:






Βλέποντας τα «ποντίκια» να... χορεύουν, οι διαχειριστές της Μπάγερν Μονάχου δεν απάντησαν καθόλου επιθετικά, αλλά συνδυάζοντας το χιούμορ με την παράλληλη αποδοχή της... καζούρας, φρόντισαν να δείξουν την κακή διάθεση που είχαν μετά την αναπάντεχη ήττα...





Άντε και στα δικά μας... *Πηγή: sport-fm.gr*

Ήττα-σοκ για Μπάγερν, «φωτιά» στην Bundesliga!! (video)


Ήττα-σοκ για Μπάγερν, «φωτιά» στην Bundesliga! (video)

Η Μάιντς σόκαρε την Μπάγερν νικώντας τη 2-1 στο Μόναχο και η Ντόρτμουντ που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντάρμσταντ μείωσε στους πέντε και φιλοξενεί τους Βαυαρούς το Σάββατο.

Ξάφνου το πρωτάθλημα δεν μοιάζει τόσο βέβαιο για την Μπάγερν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μάιντς στην «Αλιάντς Αρένα», με τον Τζον Κόρντομπα να «παγώνει» τους Βαυαρούς στο 86’.

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ (χωρίς τον τραυματία Σωκράτη Παπασταθόπουλο) περνούσε με 2-0 από την έδρα της Ντάρμσταντ μειώνοντας τη διαφορά από την Μπάγερν στους πέντε βαθμούς, ενώ το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενεί τους πρωταθλητές στη Βεστφαλία!

Η Χέρτα εδραιώθηκε στην τρίτη θέση νικώντας 2-0 την Άιντραχτ, ενώ Γκλάντμπαχ και Μάιντς ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση, μιας και η Μπορούσια επικράτησε 3-0 της Στουτγκάρδης.

Η Σάλκε έμεινε μόνη έκτη μετά το αγχωτικό 3-2 επί του Αμβούργου, ενώ αντίθετα η Λεβερκούζεν συνετρίβη με 4-1 στην «Μπάι Αρένα» από τη Βέρντερ που βρήκε χατ-τρικ από τον Κλαούντιο Πισάρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Τρίτη, 1/3 (21:00)

Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ 0-4
(36', 59', 62' Σίρλε, 69' Ντράξλερ)

Ίνγκολσταντ-Κολωνία 1-1
(36' Χίντερσερ - 72' Μοντέστ)

Τετάρτη, 2/3 (21:00)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς 1-2
(64’ Ρόμπεν-26’ Σαμπέριο, 86’ Κόρντομπα)

Σάλκε-Αμβούργο 3-2
38’ Μέιερ, 66’ Χούντελααρ, 77’ Σοπφ-4’ Μίλερ, 92’ Κάτσαρ)

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 1-4
(69’ αυτ. Τζιλομποτζί-5’ Μπάρτελς, 55’, 65’ πεν., 83’ Πισάρο)

Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη 3-0
(16’ Αζάρ, 59’ Ράφαελ, 68’ Χέρμαν,

Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
(63’ Βάιζερ, 78’ Καλού)

Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ 2-1
25’ Φόλαντ, 81’ Ουτ-40’ πεν. Φερχάεγκ)

Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ 0-2
(38’ Ράμος, 53’ Ντουρμ)

Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Σάββατο, 5/3 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν
Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίνγκολσταντ
Κολωνία-Σάλκε
Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή, 6/3

Μάιντς-Ντάρμσταντ 16:30
Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου 18:30
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «θαύμα» σταμάτησε στο δοκάρι!!

Η Ίντερ έκανε μεγάλη ανατροπή ισοφαρίζοντας το 3-0 του πρώτου ημιτελικού κόντρα στη Γιουβέντους, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» πήραν την πρόκριση στα πέναλτι(5-3), με τον Παλάσιο να στέλνει τη μπάλα δοκάρι.

Το «θαύμα» σταμάτησε στο δοκάριΜια ανάσα από την ανατροπή της χρονιάς έφθασε η Ίντερ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς (3-0). Ωστόσο, στη «ρώσικη» ρουλέτα, ο Καρίζο δεν έπεσε σωστά σε κανένα από τα πέντε πέναλτι της Γιουβέντους (στο ένα δεν έπεσε καθόλου), ενώ ο Παλάσιο στο δικό του, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος. Ο διαιτητής είπε ότι δεν πέρασε τη γραμμή (ριπλέι δεν είδαμε) και οι «μπιανκονέρι» πήραν την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 16 λεπτό, με σουτ του Μπρόζοβιτς από τα όρια της περιοχής. Το γκολ αυτό έδωσε ελπίδες στους οπαδούς και τους παίκτες των Νερατζούρι, οι οποίοι πίεσαν για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως δεν το κατάφεραν.

inner

Στην επανάληψη και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της, η Ίντερ μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, όταν ο Έντερ γύρισε τη μπάλα παράλληλα με την εστία και ο Πέρισιτς όντας ολομόναχος δεν γινόταν να αστοχήσει. Η Γιουβέντους, στο 54’ είχε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων αλλά ο Τζάτζα από θέση τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

inner

Αφού ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να βάλουν το πολυπόθητο τέρμα, οι «νερατζούρι» έκαναν το απίστευτο, πραγματικότητα. Ο Πέρισιτς κέρδισε πέναλτι στο 81’ σε ανατροπή από τον Κουαδράδο και ένα λεπτό μετά, ο Μπρόζοβιτς νίκησε τον Νέτο, κάνοντας το 3-0.

inner

Κάπως έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με την Ίντερ να έχει την πρώτη μεγάλη φάση αλλά τον Νέτο να λέει «όχι» σε κεφαλιά του Πέρισιτς. Ωστόσο, η Γιουβέντους είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, αλλά στο 100’ ο Τζάτζα αστόχησε σε τετ-α-τετ και στο 120’, ο Καρίζο νίκησε δις τον Μοράτα. Λίγο, πάντως, πριν ολοκληρωθεί το έξτρα μισάωρο, ο Μαντσίνι ήταν έτοιμος να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Χαντάνοβιτς αντί του Καρίζο, διότι ο Σλοβένος είναι μετρ στα πέναλτι αλλά τελικά είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο Έντερ και να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή.

inner

Στη ρώσικη ρουλέτα, ο Καρίζο έδειξε γιατί ο Μαντσίνι ήθελε να τον βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο. Σε κανένα πέναλτι δεν έπεσε σωστά, ενώ σε ένα από αυτά δεν έκανε καν προσπάθεια, μένοντας όρθιος, με τη μπάλα να περνάει δίπλα του. Παράλληλα, ο Παλάσιο στο δεύτερο πέναλτι της Ίντερ, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι δεν πέρασε τη γραμμή (δεν υπήρξε ριπλέι), με τη Γιουβέντους να κερδίζει εν τέλει με 5-3.

Η διαδικασία των πέναλτι
Μπαρτζάλι (1-0)
Μπρόζοβιτς (1-1)
Τζάτζα (2-1)
Παλάσιο (δοκάρι)
Μοράτα (3-1)
Μανάι (3-2)
Πογκμπά (4-2)
Ναγκατόμο (4-3)
Μπονούτσι (5-3) *Πηγή: sport-fm.gr*

Μίλαν: Αντιμέτωπη με την ιστορία της!!


Μίλαν: Αντιμέτωπη με την ιστορία της

Στις 21 Μαΐου, ημέρα εορτασμού για την Ορθοδοξία του Αγίου Κωνσταντίνου, στην πόλη Του τη Ρώμη, η Μίλαν θα διεκδικήσει το 6ο Κύπελλο στην ιστορία της, παίζοντας ένα τελικό έπειτα από πέντε χρόνια.

Ήταν 6 Αυγούστου του 2011, όταν η ομάδα του Μιλάνο επικρατούσε με 2-1 της Ίντερ για το Σούπερ Καπ βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα», όπου τούρτα το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

«Ήταν βασικός μας στόχος να βρεθούμε στον τελικό. Τώρα θα δοκιμάσουμε να νικήσουμε. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι αντίπαλός μας στον τελικό ακόμα και αν προτιμώ την Juve διότι αν κερδίσει το Campionato θα μας δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε για δύο τρόπαια. Το κύπελλο και το Σούπερ Καπ» δήλωσε ο προπονητής των φιναλίστ Σίνισα Μιαχάιλοβιτς πριν κάνει λάθος(!) την ημερομηνία του τελικού, υποδεικνύοντας την 28η Μαΐου.

Οι «ροσονέρι» θα αγωνιστούν σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας έπειτα από 13 χρόνια.

Τελευταία συμμετοχή το 2003, με αντίπαλο τη Ρόμα, σε διπλούς τελικούς τότε, με τον πρώτο αγώνα στις 20 Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, έδρα του φετινού μονού τελικού, οχτώ μόλις μέρες πριν από τον τελικό του Champions League στο «Όλντ Τράφορτντ» απέναντι στη Γιουβέντους, να μετατρέπεται σε γιορτή, καθώς η τότε ομάδα του Αντσελότι αν και αγωνίστηκε με τις λεγόμενες «ρεζέρβες» και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα του αρχηγού των «Ρωμαίων» Φραντσέσκο Τότι, με γκολ των Σερτζίνιο(2), Αμπροζίνι και Σεφτσένκο, που μπήκε στα τελευταία είκοσι λεπτά, μετέτρεψε τον αγώνα σε θρίαμβο.

Στη ρεβάνς, στις 31 του ίδιου μήνα, παρ'όλο που οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν με 0-2 δείχνοντας ικανοί για την ανατροπή, δεν είχαμε εκπλήξεις.

Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με το τρόπαιο να κάνει τον γύρο του «Σαν Σίρο» παρέα με εκείνο με τα «μεγάλα αυτιά».

Πέντε κατακτήσεις σε δέκα τελικούς μετράει η Μίλαν με το πρώτο κύπελλο να έρχεται το 1967 απέναντι στην Πάντοβα.

Το 1972 αντίπαλος ήταν η Νάπολι(2-0) και την επόμενη χρονιά, στην δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση και τρίτη συνολικά η μάχη δόθηκε κόντρα στην Γιουβέντους(6-3 στα πέναλντι, 1-1 η κανονική διάρκεια).

Ακολούθησε η επιτυχία του 1977 στον τελικό με την Ίντερ (2-0) για να περάσουν 26 χρόνια για τους τελικούς με την Ρομα.

Όσον αφορά τις πέντε «αποτυχίες», η πρώτη ήρθε στην πρώτη συμμετοχή σε τελικό το 1942 σε διπλούς αγώνες με τη Γιουβέντους(1-1 στο Μιλάνο και 1-4 στο Τορίνο) και ακολούθησαν το 1975 η ήττα από την Φιορεντίνα με 3-2, το 1985 λίγο πριν αρχίσει η «εποχή» Μπερλουσκόνι, αυτή από την Σαμπντόρια, το 1990 με προπονητή τον Σάκι από την Γιουβέντους του Τζόφ και τελευταία, με τεχνικό τον Φάμπιο Καπέλο, το 1998 από τη Λάτσιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Γιουβέντους και Ρόμα βλέπουν Φορτούνη»


«Γιουβέντους και Ρόμα βλέπουν Φορτούνη»

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ρόμα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «sportnotizie24.it».

Ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη αποκαλύπτει ιταλικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sportnotizie24.it», τόσο οι «μπιανκονέρι» όσο και οι «τζιαλορόσι» έχουν παρακολουθήσει τον ταλαντούχο χαφ του Ολυμπιακού και τον έχουν προσθέσει στην μεταγραφική τους λίστα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο εν λόγω άρθρο, γίνεται λόγος και για τα κατορθώματα του Φορτούνη με τα «ερυθρόλευκα», αναφέροντας πως έχει κατακτήσει ήδη δύο πρωταθλήματα με την ομάδα, ενώ έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Τρίκαλα, Αστέρα Τρίπολης και Καϊζερσλάουτερν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανεώνει με Γιουβέντους ο Αλέγκρι!!


Ανανεώνει με Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Η διοίκηση της Γιουβέντους είναι έτοιμη να επιβραβεύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Ανανεώνουν τα «δεσμά» τους Γιουβέντους και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Όπως αναφέρει το Sky Italia, οι μπιανκονέρι προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ιταλό κόουτς ως το καλοκαίρι του 2019 και υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το «ναι».

Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο εκτιμάται πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την ανανέωση, αφού αμφότερες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες από την κοινή τους πορεία.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέγκρι διαδέχθηκε τον Κόντε στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, έχει παρουσιάσει έργο και δείχνει να «κλείνει» τα αυτιά σου σε σειρήνες από το εξωτερικό ή ακόμα και με την εθνική της πατρίδας του, με την οποία έχει συνδεθεί πολλάκις το όνομά του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απορρίφθηκε η έφεση για Σάρατε!!


Απορρίφθηκε η έφεση για Σάρατε

Οριστικά απών από το κρίσιμο ματς μεταξύ Ρόμα και Φιορεντίνα θα είναι ο Μάουρο Σάρατε.

Στο κενό έπεσε η έφεση της Φιορεντίνα κατά της απόφασης να τιμωρηθεί ο Μάουρο Σάρατε με τρεις αγωνιστικές.

Έτσι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα χάσει το κρίσιμο ματς με τη Ρόμα, που θα κρίνει πολλά για την τρίτη θέση στη Serie A.

Ο Σάρατε είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές όταν στον αγώνα με την Ίντερ είχε πιάσει αντίπαλο από το λαιμό.

Ο 29χρονος άσος, που έχει ήδη απουσιάσει από τα ματς με Αταλάντα και Νάπολι λόγω της ίδιας τιμωρίας, μετρά φέτος 5 συμμετοχές και 1 γκολ στη Serie A, όπου μετακινήθηκε στις 21 Ιανουαρίου από τη Γουέστ Χαμ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τη Λίβερπουλ δεν θα τη θυμώνεις… Τη Λίβερπουλ!! (video)


Τη Λίβερπουλ δεν θα τη θυμώνεις… Τη Λίβερπουλ! (video)

Η… θυμωμένη Λίβερπουλ τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι που της πήρε το Λιγκ Καπ και συντρίβοντάς τη 3-0 «σκότωσε» ίσως και τις τελευταίες ελπίδες της για τίτλο. Με το ζόρι η Γιουνάιτεντ, 1-0 τη Γουότφορντ.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… στο «Άνφιλντ»!

Η Λίβερπουλ… με το μάτι να γυαλίζει από την απώλεια του Λιγκ Καπ, συνέτριψε 3-0 τη Μάντσεστερ Σίτι, «τιμωρώντας» τη που της πήρε (στα πέναλτι) την κούπα την Κυριακή και «σκοτώνοντας», ίσως, τις τελευταίες ελπίδες της για τίτλο!

Οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις στο «Άνφιλντ» και έφτασαν σε μία νίκη ψυχολογίας, αλλά και ουσίας, καθώς μείωσαν (κάπως) τη διαφορά τους από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Λαλάνα, ο οποίος, στο 34’, με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χαρτ, για έρθει, επτά λεπτά αργότερα (41’), ο Μίλνερ να κάνει το 2-0, σκοράροντας κόντρα στην παλιά του ομάδα με πανέμορφο πλασέ. Στο 57’, δε, ο Φιρμίνο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Γίργκεν Κλοπ, που είδε τους παίκτες του να παίζουν κατά διαστήματα σαν… Λίβερπουλ.



Την ίδια ώρα, λίγο πιο ανατολικά, η μισητή αντίπαλός της, με την οποία θα… τα πουν στο Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζορίστηκε στο «Όλντ Τράφορντ» πάρα πολύ κόντρα στη Γουότφορντ, αλλά με γκολ του Μάτα από εκτέλεση φάουλ στο 83’, νίκησε 1-0 και έπιασε τη συμπολίτισσα Σίτι στην 4η θέση!

Να θυμίσουμε πως Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν και ματς λιγότερο (έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Έβερτον και Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι λόγω του κυριακάτικου τελικού του Λιγκ Καπ).





Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Τρίτη, 1/3

Νόριτς-Τσέλσι 1-2
(68’ Ρέντμοντ - 1’ Κένεντι, 45’+1’ Κόστα)

Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 2-2
(36’ Εντόι, 90’ Μπορίνι - 61’, 67’ Γουίκαμ)

Άστον Βίλα-Έβερτον 1-3
(79’ Γκεστέντ - 5’ Μόρι, 30’ Λένον, 60’ Λουκάκου)

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 2-0
(31’ Κουκ, 79’ Αφόμπε)

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ 2-2
(30’ Ντρινκγουότερ, 45’+1’ Κινγκ - 11’ Ροντόν, 50’ Γκάρντνερ)

Τετάρτη, 2/3 (21:45)

Άρσεναλ-Σουόνσι 1-2
(15’ Κάμπελ - 32’ Ράουτλετζ, 74’ Γουίλιαμς)

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-0
(7’ Αντόνιο)

Στόουκ-Νιούκαστλ 1-0
(81’ Σακίρι)

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-0
(34’ Λαλάνα, 40’ Μίλνερ, 57’ Φιρμίνο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ 1-0
(83’ Μάτα)

Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Σάββατο, 5/2 (17:00)

Τότεναμ-Άρσεναλ (14:45)
Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ
Σουόνσι-Νόριτς
Τσέλσι-Στόουκ
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ
Έβερτον-Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 6/2

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (15:30)
Γουέστ Μπρόμιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Την άφησαν… μόνη της!! (video)


Την άφησαν… μόνη της! (video)

Η Άρσεναλ… αυτοκτόνησε, χάνοντας 2-1 στο Λονδίνο από τη Σουόνσι και ενώ προηγήθηκε με γκολ του Τζόελ Κάμπελ, η Τότεναμ έχασε στο ντέρμπι από τη Γουέστ Χαμ και η Λέστερ… κάνει παιχνίδι μόνη της!

Άρσεναλ και Τότεναμ (κυρίως) δεν εκμεταλλεύτηκαν… καθόλου τη χθεσινή «γκέλα» της Λέστερ με τη Γουέστ Μπρομ και χάνοντας αμφότερες, άφησαν τις «αλεπούδες» μόνες πρώτες στη βαθμολογία, να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα τίτλου!

Τα «σπιρούνια» ηττήθηκαν 1-0 στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ με ένα γκολ του Αντόνιο στο 7’ και έχασαν την ευκαιρία να… πιάσουν την απίστευτη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι στην κορυφή.



Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες», που προηγήθηκαν με τον Τζόελ Κάμπελ, απλά… αυτοκτόνησαν, καθώς δέχτηκαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από Ράουτλετζ (32’) και Άσλεϊ Γουίλιαμς (74’), χάνοντας 2-1 από τη Σουόνσι, και όντας, πραγματικά, άξιοι της μοίρας τους, έμειναν στο -6.



Στο άλλο ματς που γινόταν την ίδια ώρα, η εξαιρετική Στόουκ νίκησε 1-0 τη Νιούκαστλ και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης, αφήνοντας τις «καρακάξες» με το (μπόλικο) άγχος της παραμονής.



Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Τρίτη, 1/3

Νόριτς-Τσέλσι 1-2
(68’ Ρέντμοντ - 1’ Κένεντι, 45’+1’ Κόστα)

Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 2-2
(36’ Εντόι, 90’ Μπορίνι - 61’, 67’ Γουίκαμ)

Άστον Βίλα-Έβερτον 1-3
(79’ Γκεστέντ - 5’ Μόρι, 30’ Λένον, 60’ Λουκάκου)

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 2-0
(31’ Κουκ, 79’ Αφόμπε)

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ 2-2
(30’ Ντρινκγουότερ, 45’+1’ Κινγκ - 11’ Ροντόν, 50’ Γκάρντνερ)

Τετάρτη, 2/3 (21:45)

Άρσεναλ-Σουόνσι 1-2
(15’ Κάμπελ - 32’ Ράουτλετζ, 74’ Γουίλιαμς)

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-0
(7’ Αντόνιο)

Στόουκ-Νιούκαστλ 1-0
(81’ Σακίρι)

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-0
(34’ Λαλάνα, 40’ Μίλνερ, 57’ Φιρμίνο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ 1-0
(83’ Μάτα)

Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Σάββατο, 5/2 (17:00)

Τότεναμ-Άρσεναλ (14:45)
Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ
Σουόνσι-Νόριτς
Τσέλσι-Στόουκ
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ
Έβερτον-Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 6/2

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (15:30)
Γουέστ Μπρόμιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο νοσοκομείο ο Γκουιντολίν!


Στο νοσοκομείο ο Γκουιντολίν

Μια μόλυνση στο στήθος κράτησε τον Φραντσέσκο Γκουϊντολίν μακριά από τον πάγκο της Σουόνσι στον αγώνα με την Άρσεναλ, καθώς τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Χωρίς τον προπονητή της παρατάσσεται η Σουίνσι στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν προσβλήθηκε από μία ίωση στο στήθος, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο νοσοκομείο και άφησε στο... πόδι του τον συνεργάτη του, Άλαν Κέρτις.

«Ο ειδικός γιατρός θεώρησε πως ήταν καλύτερο για τον Γκουιντολίν να μείνει στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες και να λάβει πλήρη θεραπεία», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της Σουόνσι για τον προπονητή των «κύκνων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ίσως τέλος η σεζόν για Όστιν!!


Ίσως τέλος η σεζόν για Όστιν

Ο νέος μυϊκός τραυματισμός του Τσάρλι Όστιν ίσως κρατήσει τον επιθετικό της Σαουθάμπτον εκτός δράσης ως το τέλος της περιόδου.

Στράφι φαίνεται πως πάνε τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που έδωσε η Σαουθάμπτον για να αποκτήσει τον Τσάρλι Όστιν από την ΚΠΡ.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός αποκόμισε ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, στο χθεσινό ματς με τη Μπόρνμουθ. Πρόκειται για πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει και προ τριμήνου στο ίδιο σημείο και οι αρχικές εκτιμήσεις για την κατάστασή του δεν είναι καλές.

Μάλιστα οι πλέον δυσοίωνες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμα και για πρόωρο φινάλε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος άσος είχε ένα γκολ σε τρεις εμφανίσεις με τους «αγίους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ένας ξεδοντιάστηκε, ο άλλος αιμορράγησε! (pics)


Ο ένας ξεδοντιάστηκε, ο άλλος αιμορράγησε (pics)

H σφοδρή σύγκρουση των Ρόμπι Μπρέιντι και Γκάρι Ο' Νιλ της Νόριτς είχε σαν αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει δύο δόντια και ο δεύτερος να κληρονομήσει ένα βαθύ σχίσιμο στο μέτωπο.

Μια διεκδίκηση κεφαλιάς είχε δύο θύματα από την ίδια ομάδα.

H σφοδρή σύγκρουση των Ρόμπι Μπρέιντι και Γκάρι Ο' Νιλ της Νόριτς στον αγώνα με την Τσέλσι είχε σαν αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει δύο δόντια και ο δεύτερος να κληρονομήσει ένα βαθύ σχίσιμο στο μέτωπο.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη ο Τζόνσον!!


Ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη ο Τζόνσον!

Ένοχος για την κατηγορία ασέλγειας σε ανήλικη κρίθηκε ο Άνταμ Τζόνσον, λίγες ώρες αφού απαλλάχθηκε για την κατηγορία ότι έκανε σεξ με την 15χρονη.

Ένοχος κρίθηκε από το Δικαστήριο του Μπράντφορντ ο Άνταμ Τζόνσον για την κατηγορία ασέλγειας σε ανήλικη και συγκεκριμένα σε ένα 15χρονο κορίτσι, λίγες ώρες αφού είχε απαλλαχθεί από την κατηγορία ότι έκανε σεξ με την νεαρή κοπέλα.

Ο Άγγλος διεθνής άσος έχει παραδεχθεί ότι φίλησε την νεαρή κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό του, αρνούμενος όμως ότι έπειτα από εκείνο το φιλί ακολούθησε οτιδήποτε άλλο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, στο πλευρό του ποδοσφαιριστή ήταν η πρώην σύζυγός του, Στέισι Φλάουντερς που μάλιστα κατέθεσε υπέρ του Τζόνσον παρά το γεγονός ότι την είχε απατήσει –όπως υποστήριξε η ίδια- με αρκετές γυναίκες.

Από την πλευρά της η ανήλικη, αφού έκανε λόγο για πάρα πολλά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μέσω Facebook, τόνισε ότι είχε πραγματοποιηθεί μια συνάντησή τους στο αμάξι του ποδοσφαιριστή και το μόνο που έγινε ήταν ένα ευχαριστήριο φιλί, καθώς της έδωσε δύο φανέλες της Σάντερλαντ, ωστόσο στη δεύτερη συνάντηση υποστήριξε ότι του έκανε στοματικό σεξ και αυτός προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.

Σε αυτές τις κατηγορίες, η υπεράσπιση του Τζόνσον χαρακτήρισε τη 15χρονο ως «παθολογική μυθομανή» και υποστηρίζει ότι έγινε κάτι παραπάνω ώστε να φανεί ως «θύμα» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ανώτατη ποινή που προβλέπεται για τον Άνταμ Τζόνσον είναι φυλάκιση 14 ετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Ντουμπάι για αποθεραπεία ο Ρούνεϊ!!


Στο Ντουμπάι για αποθεραπεία ο Ρούνεϊ

Φεύγει για... Ντουμπάι ο Γουέιν Ρούνεϊ, προκειμένου να ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έδωσαν οι γιατροί για τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Στο Ντουμπάι θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς οι γιατροί του συνέστησαν να βρίσκεται σε θερμό κλίμα στο πλαίσιο της αποθεραπείας του από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται για τις αρχές Απριλίου.

Ο Ρούνρϊ θα απουσιάσει και από τα φιλικά των «τριών λιονταριών» με Γερμανία και Ολλανδία στα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Λουίς Φαν Χάαλ άναψε το πράσινο φως για το ταξίδι του Ρούνεϊ στο Ντουμπάι, κάτι που συνέβη και στις περιπτώσεις των Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Φιλ Τζόουνς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η αφιέρωση του Καντονά στο… νέο «Ολντ Τράφορντ»! (pics)

Για τον Ερίκ Καντονά, δεν υπάρχει μόνο ένα «θέατρο των ονείρων»…

Η αφιέρωση του Καντονά στο… νέο «Ολντ Τράφορντ»! (pics)Πριν λίγα χρόνια -και παρότι, πια, είναι στο… παρά ένα των 50- δήλωσε αστειευόμενος(;) πως είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για πάρτι των… ανταρτών του Μάντσεστερ: την FC United of Manchester.

Τον σύλλογο, δηλαδή, που ιδρύθηκε μόλις το 2005 από οπαδούς της Γιουνάιτεντ που αντιτίθονταν -και αντιτίθενται- στην αμερικανική διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Σε χρόνο ρεκόρ, μάλιστα, μέσα σε δέκα χρόνια, το… παρακλάδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχτισε το δικό του γήπεδο (που είναι… τίγκα σε κάθε ματς και έχει, ίσως, πιο «καυτή» ατμόσφαιρα από το «Ολντ Τράφορντ»…), ενώ πέρυσι πανηγύρισε τον τέταρτο προβιβασμό του, αγωνιζόμενο πια στην Conference!

inner

Ο Γάλλος παλαίμαχος στράικερ, λοιπόν, που λατρεύτηκε όσο λίγοι στο Μάντσεστερ, υπέγραψε μία φανέλα της FC United, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στο νέο θέατρο των ονείρων, ''Broadhurst Park'', με τις καλύτερες ευχές μου».

Η σχετική φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο facebook, προκαλώντας, όπως είναι λογικό, έναν μικρό… χαμούλη στις τάξεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ.

Το ''Broadhurst Park'', χωρητικότητας 4400 θεατών, άνοιξε τις πύλες του, με την υπάρχουσα μορφή του, πέρυσι τον Μάιο, μετά από δύο χρόνια εργασιών, μεταξύ 2013 και 2015.

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χαμογελούν στον Πογέτ, οι Έλληνες Θεοί»


«Χαμογελούν στον Πογέτ, οι Έλληνες Θεοί»

Σε αφιέρωμά του για τους καλύτερους προπονητές ευρωπαϊκών κλαμπ, το γνωστό αγγλικό περιοδικό Four Four Two, συμπεριλαμβάνεται και ο Γκουστάβο Πογέτ, ενώ γίνεται λόγος και στην τύχη που έχει η ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε μεγάλες προπονητικές μορφές, τοποθετεί τον Γκουστάβο Πογέτ αφιέρωμα του Four Four Two για τους καλύτερους προπονητές ευρωπαϊκών ομάδων. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, βρίσκεται σε μια λίστα μαζί με τον Φιλίπ Κοκού της Αϊντχόφεν, τον Λουίς Ενρίκε της Μπαρτσελόνα αλλά και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ρόμα.

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα
«Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον και της Σάντερλαντ, ο Πογιέτ, προχώρησε σε νέα χωράφια τον Οκτώβριο, όταν η ΑΕΚ συμφώνησε μαζί του μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό το μικρής διάρκειας συμβόλαιο μαρτυρά τις αμφιβολίες του συλλόγου για το διαμέτρημα του Πογιέτ, όμως πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούν, δεδομένου ότι ο Ουρουγουανός έχει οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Και ο ίδιος συνεχίζει να τον απολαμβάνει σπάζοντας το αήττητο ρεκόρ του αντιπάλου του, όπως ακριβώς έκανε στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, όταν βρίσκονταν στον πάγκο της Σάντερλαντ.

Πρόσφατα πέτυχε μια νίκη με 1-0 απέναντι στον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, στη μόνη του ήττα σε αυτή τη σεζόν. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος εδώ και 22 χρόνια, αλλά με τους Έλληνες θεούς να χαμογελούν στον Πογιέτ, υπάρχουν θεμιτές ελπίδες ότι αυτός είναι ο άνθρωπος για να τους οδηγήσει σε τίτλους στα επόμενα χρόνια. Όμως το πιο σημαντικό απ' όλα, ένα νέο συμβόλαιο για τον προπονητή ίσως;»
, ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ατρόμητος: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν στον Ατρόμητο τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με τη «στοχευμένη αποβολή» του Ζέκα για να μην παίξει στο δεύτερο αγώνα Κυπέλλου.

Ατρόμητος: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»Καθόλου καλά δεν ήχησαν στα αυτιά των διοικούντων τον Ατρόμητο τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνέντευξη τύπου σχετικά με την αποβολή του Κάρλος Ζέκα πριν από το δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η αποβολή του Ζέκα στο ματς κόντρα στην Ξάνθη ήταν στοχευμένη προκειμένου ο Πορτογάλος να μην αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο που ήταν το επόμενο ματς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ισχυρισμός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε την αντίδραση των Περιστεριωτών που δεν θέλησαν να τοποθετηθούν επίσημα, ωστόσο τονίζουν: «Δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές. Από τη στιγμή που υπάρχει ισχυρισμός για στοχευμένη αποβολή, πρέπει να μας πουν από ποιον δόθηκε εντολή στον διαιτητή, Σταύρο Μάνταλο για την αποβολή, αφού ο επόμενος αγώνας ήταν με τον Ατρόμητο και δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά.

Ο κ. Αλαφούζος δεν πρέπει μόνο να καταγγέλλει στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά τα όσα γνωρίζει να καταγγείλει στις αρμόδιες Αρχές και στα αθλητικά δικαστικά όργανα, για να μην υπάρχει καμία υπόνοια.

Η πρόκρισή μας ήταν απολύτως δίκαιη και να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα που παίξαμε στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός ήταν “κομπλέ”, το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Περιμένουμε τις αρχές για αυτό το θέμα, γιατί καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!». *Πηγή: sport-fm.gr*

Φουστέρ: «Λαμπρό μέλλον ο Μάρκο Σίλβα»


Φουστέρ: «Λαμπρό μέλλον ο Μάρκο Σίλβα»

Με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική αξία και το μέλλον του Μάρκο Σίλβα μίλησε ο Νταβίντ Φουστέρ σε συνέντευξή του σε ισπανικό ΜΜΕ, ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε πολυσυζητημένο πρόσωπο έχει εξελιχθεί στη χώρα του ο Νταβίντ Φουστέρ μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια, ματς στο οποίο κατακτήθηκε και τυπικά το 43ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός άσος των «ερυθρολεύκων» σε συνέντευξή του στη «Marca» θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στην Ελλάδα κατόπιν συνομιλίας που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό στόχο που έχει απομείνει για τους «ερυθρόλευκους», το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, σε ερώτηση για τον Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι ο Πορτογάλος έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέλλον του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

«Όταν με κάλεσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μου είπε οτι ψάχνει έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Μετά από αρκετή σκέψη, το αποφάσισα και δε το μετάνιωσα στιγμή. Χρωστάω τα πάντα στον Ολυμπιακό. Έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό, τον πιο μεγάλο και σημαντικό σύλλογο στην Ελλάδα όπου κάθε χρόνο έρχονται και φεύγουν 13 με 14 παίκτες. Είναι τεράστια ευθύνη να φοράς το περιβραχιόνιο. Ο σύλλογος έχει μια απίστευτα μεγάλη επιρροή στον κόσμο», τόνισε αρχικά ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Το πρώτο πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο επειδή ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταθλητής και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πιο μικρή. Το να σκοράρω δύο φορές στο παιχνίδι που μας χάρισε και μαθηματικά τον τίτλο ήταν υπέροχο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Και φυσικά βοήθησε και μένα γιατί είχα μία δύσκολη σεζόν και δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πάντα πρέπει να πανηγυρίζεις έναν τίτλο, αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο διότι έχουμε και το Κύπελλο και ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και θέλουμε να κατακτήσουμε κι αυτό τον στόχο. Θα είναι το τέταρτο για μένα».

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί, είπε: «Είναι ένας νέος προπονητής (σ.σ. ο Μάρκο Σίλα) με πολύ λαμπρό μέλλον. Ειδικά στο κομμάτι της τακτικής. Ο Βαλβέρδε είχε δύο θητείες στην Ελλάδα και ήταν πετυχημένος. Κάθε φορά που η ομάδα αναζητά καινούργιο προπονητή, θέλει ένα μοντέλο όπως αυτό του Βαλβέρδε. Ο Μίτσελ έκανε καλή δουλειά κι άφησε θετικά πράγματα για να τον θυμούνται ειδικά επειδή με αυτόν στον πάγκο περάσαμε τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τέλος, σε ερώτηση για το μέλλον του είπε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούνιο, αλλά πρώτα θέλω να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά θα δούμε τι θα γίνει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Άρειος Πάγος ανοίγει φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου!!


Ο Άρειος Πάγος ανοίγει φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου

Οι σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος πριν από περίπου ένα μήνα στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου έχουν πάρει τον... δρόμο του Αρείου Πάγου!

Σε υψηλά κλιμάκια φτάνουν οι σοβαρές καταγγελίες που είχε κάνει στις 25 Ιανουαρίου, στον αθλητικό εισαγγελέα, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μετέφερε, τα όσα του είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, που ασχολείται και με αθλητικά ζητήματα, ενώ η όλη υπόθεση έχει ήδη φτάσει στα «χέρια» του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου.

Οι αρμόδιοι φορείς αναμένεται να... ξεσκονίσουν τα πάντα και να ανοίξουν φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου, δείγμα του ότι τις έχουν πάρει πολύ σοβαρά και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για την πάταξη της διαφθοράς. Είναι ενδεικτικό πως για πρώτη φορά πάνε στον Άρειο Πάγο θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως στην τότε συνάντηση Αλαφούζου-Σιμιτζόγλου, ο πρώτος είχε κάνει εκτενή αναφορά για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και την «εγκληματική οργάνωση»), είχε εκφράσει την αγανάκτησή του για την μη τήρηση των κανονισμών (με παράδειγμα τη Λεωφόρο όπου δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δεν υπήρξε διακοπή) και είχε καυτηριάσει την αδυναμία των αρχών για ισονομία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διευκρινίσεις Σαββίδη για τα περί «διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου»


Διευκρινίσεις Σαββίδη για τα περί «διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας σε συνεργάτες του διευκρίνισε πως δεν εννοούσε πως ονειρεύεται την καταστροφή των αθηναϊκών ομάδων, αλλά την ασυδοσία του «κέντρου» έναντι της περιφέρειας.

Ανασκεύασε εμμέσως ο Ιβάν Σαββίδης τα όσα του αποδόθηκαν σε συνέντευξή του στο ελληνικό γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης λέγοντας «ονειρεύομαι τη διάλυση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και μιλώντας στους συνεργάτες του διευκρίνισε πως δεν εννοούσε πως επιθυμεί τη διάλυση των αθηναϊκών ομάδων, αλλά τη νοοτροπία και την ασυδοσία που ο ίδιος διακρίνει πως υπάρχει στις ομάδες του «κέντρου» συγκριτικά με την περιφέρεια, που τη θεωρεί πιο ανεξάρτητη και αγνή.

Επίσης διευκρίνισε πως η ατάκα «να αλλάξουν οι Έλληνες» μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν αποδόθηκε σωστά και πως είχε τονίσει πως «το σωστό είναι να αλλάξουμε οι Έλληνες, γιατί κι εγώ είμαι Έλληνας κι η δήλωση αφορούσε στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και συμμετέχουμε στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, για την πρόσφατη δήλωση για τον κόσμο «αν εσείς θέλετε εγώ φεύγω», ο Σαββίδης ξεκαθαρίζει πως σέβεται την άποψη των φιλάθλων σαν σύνολο κι όχι μόνο μιας μερίδας που εκφράζει τις θέσεις της με οργή μετά από κάποια ανεπιτυχές αποτέλεσμα χωρίς να αντιπροσωπεύει την κοινή γνώμη του ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτίει με Παναθηναϊκό ο Σιόντης!!


Εκτίει με Παναθηναϊκό ο Σιόντης

Ο Στέφανος Σιόντης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την 28η αγωνιστική και κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κιτρινων καρτών, που συμπλήρωσε κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Στέφανος Σιόντης. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, επέλεξε τον έμπειρο χαφ να απουσιάσει από το εντός έδρας ματς με τους «πράσινους», διότι μέχρι τότε θα έχει επιστρέψει σίγουρα ο Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ πολύ πιθανό είναι να υπολογίζεται και ο Ρομπέρτο Μπατίον, που είναι τραυματίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!


Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Από σήμερα τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Αφότου επισημοποιήθηκε πως ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί οριστικά την Κυριακή στις 15:00 (λόγω του ότι στις 17:30 υπάρχει ο τελικός μπάσκετ με τον Φάρο), στη συνέχεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους τρόπους διάθεσης εισιτηρίων για τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας της 25ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και Ατρόμητου θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (6/3 και ώρα 15:00) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

Σήμερα, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων μόνο μέσω web και με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Την Πέμπτη 3/3 από τις 10:30 το πρωί θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web

Από την Παρασκευή 4/3 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων ενώ Σάββατο 5/3 θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web

Την Κυριακή 6/3 το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
7, 6 8€ 10€
1, 8, 5C , 12B 12€ 15€
5A ,9 , 2 17€ 20€
10 25€ 30€
3 40€ 50€
Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλαγές στα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, Πανθρακικός-ΠΑΟΚ!!


Αλλαγές στα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Η Σούπερ Λίγκα επισημοποίησε την απόφαση για αλλαγή ημέρας και ώρας στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, ενώ το Πανθρακικός-ΠΑΟΚ θα γίνει σχεδόν δύο ώρες μετά απ’ αυτήν που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Σε αλλαγή της ημέρας και ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, αλλά και σε αλλαγή ώρας στον Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, προέβη η Σούπερ Λίγκα που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το πρώτο είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (05/03) στις 19:30 και θα γίνει τελικά την Κυριακή (06/03) στις 15:00. Ο λόγος είναι ότι οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (03/03) στις 19:30 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οπότε, θα μεσολαβούσαν λιγότερες από 48 ώρες, κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού και η διοργανώτρια Αρχή πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, που είναι απολύτως λογική, αλλά οδηγήθηκε σε αυτήν με σχετική καθυστέρηση, ενημερώνοντας τις δύο ΠΑΕ χθες.

Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν και σε αλλαγή ώρα του Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 15:00 και θα γίνει εν τέλει στις 17:15.

Ο λόγος που δεν θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος στις 15:00 την Κυριακή και όχι στις 17:15 είναι ότι δεν συμφώνησε το τριφύλλι, καθώς στις 17:30 υπάρχει ο τελικός Κυπέλλου της ομάδας μπάσκετ με τον Φάρο Κερατσινίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παραιτήθηκε ο Σταθόπουλος από την Παναχαϊκή!!


Παραιτήθηκε ο Σταθόπουλος από την Παναχαϊκή

Ο Στάθης Σταθόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, καθώς όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, η διοίκηση δεν έκανε πράξη όσα του ζήτησε. Δείτε όσα είπε μετά το ματς με την Ελευσίνα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής έκανε γνωστό μετά τη συντριβή από τον Πανελευσινιακό στην Πάτρα με 4-1, ότι αποχωρεί από την ομάδα.

«Πρώτα απ' όλα να πω ένα μεγάλο συγνώμη γι' αυτό που έγινε. Δύο μήνες δεν έχω μιλήσει, όμως σήμερα θα το κάνω. Προσπάθησα από την πρώτη ημέρα να έχει ηρεμία η ομάδα και νομίζω πως με βάση τα δεδομένα, πριν από την έναρξη του αγώνα φτάσαμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Μετά την αποτυχία να γίνουν μεταγραφές, έστω και με ερασιτέχνες παίκτες, αλλά και να γυρίσει η ομάδα στην Αγυιά, νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Είχα υποσχέσεις ότι θα γίνουν όλα αυτά, όμως δεν έγιναν», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός.

«Κατά την άποψή μου δεν βγαίνει η χρονιά με αυτό τον αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν γνωρίζω αν θα μείνει ως έχει καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ίσως ορισμένοι αποχωρήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία αλλά και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Δεν αξίζει στην Παναχαϊκή αυτό που ζει σήμερα. Θέλησα να έρθω για πολλά χρόνια, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, δεν μπορώ να υποκαταστήσω τη διοίκηση η οποία θα πρέπει να μου δώσει όπλα και να προστατεύσει την ομάδα. Περίμενα από τη διοίκηση μια τοποθέτηση για το θέμα των δελτίων και δεν είδα. Αποχωρώ λοιπόν από την ομάδα», ολοκλήρωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διέλυσε την Παναχαϊκή ο Πανελευσινιακός!!


Διέλυσε την Παναχαϊκή ο Πανελευσινιακός

Σίφουνας στην Πάτρα ο Πανελευσινιακός που «πάτησε» 4-1 την Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής του στη Football League.

Μην τον είδατε... Ο Πανελευσινιακός έστησε πάρτι απέναντι στην ταλαιπωρημένη Παναχαϊκή, επικρατώντας 4-1 σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Έτσι, οι μεγάλοι νικητές έφτασαν τους 17 βαθμούς κι έμειναν ζωντανοί για την παραμονή τους στην κατηγορία (υπενθυμίζεται έχουν αποσυρθεί Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου και μένουν να πέσουν άλλοι δύο), την ώρα που οι Πατρινοί -των πολλών προβλημάτων- έμειναν στους 20 και ελπίζουν στο τέλος της χρονιάς να σωθούν και να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον... (20 έχει και ο Αγροτικός Αστέρας).

Μόλις στο 20’ οι σταχυοφόροι είχαν σοκάρει ήδη τους γηπεδούχους με τον Βάιτζερ στο 12’ να νικά τον Στρέζο από κοντινή θέση και οκτώ λεπτά αργότερα τον Γιαννιτσάνη να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 0-2.

Η Παναχαϊκή (13 άτομα στην αποστολή) είχε να ανέβει ένα βουνό και προς στιγμήν βρήκε μια «τρύπα» αισιοδοξίας, όταν στο 41’ ο Τρίγκας μείωσε. Στο δεύτερο όμως κι ενώ στο 54’ οιΠατρινοί είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μουκίδη, ήρθε η κατάρρευση (απόρροια και της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τόσους λίγους παίκτες).

Στο 73’ ο Γιαννιτσάνης «κρέμασε» τον Στρέζο κι έδωσε εκ νέου… αέρα δύο τερμάτων, προτού τρία λεπτά αργότερα ο Κυζιρίδης διαμορφώσει το τελικό –θριαμβευτικό- σκορ 1-4. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 81’ αποβλήθηκε ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος για την Παναχαϊκή που θα τον χάσει και για το επόμενο ματς, την ώρα που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες σε έμψυχο δυναμικό…
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΕΚ, έτοιμη για… τελικό!!


ΑΕΚ, έτοιμη για… τελικό

Βήμα τελικού θέλει να κάνει η ΑΕΚ απόψε επιζητώντας νίκη με «καθαρό» σκορ απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Σε ποιους καταλήγει ο Πογέτ για την ενδεκάδα.

Ένα καλό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου, όπου από χθες πρέπει να θεωρείται περίπου βέβαιο πως θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται (19:30, OTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ έχοντας στόχο μια νίκη με «καθαρό» σκορ, προκειμένου να απλοποιήσει την κατάσταση εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι στις αρχές Απριλίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Γνωρίζει, δε, και ο ίδιος πολύ καλά πως ο Ατρόμητος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ μέσα στο 2016.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα παρεκκλίνει από τη συνήθη τακτική του, αν και υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» για 2-3 αλλαγές. Ο Ανέστης είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπαρόχα, όπως και ο Λαμπρόπουλος αντί του Άρθο στο κέντρο άμυνας. Κολοβέτσιος, Ντίντακ και Γκάλο φαίνεται πως θα είναι οι υπόλοιποι στα μετόπισθεν, με την τριπλέτα Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλου στο κέντρο και τους Μπαρμπόσα-Βάργκας-Αραβίδη στην επίθεση. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί η παρουσία Τζεμπούρ ή Πέκχαρτ στο βασικό σχήμα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Εκτός πέραν των τραυματιών Μπακάκη και Σουκουλίνι έμειναν για λόγους τακτικής οι Τζανετόπουλος, Πλατέλλας και Μπουονανότε.

Στην ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 15.000 φιλάθλους στο γήπεδο, μολονότι η μέρα και η ώρα του αγώνα δεν προσφέρονται για πολύ κόσμο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που επελέγη να διευθύνει αγώνες του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Γαλλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουλντόζες ως τον Ιούνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια!


Μπουλντόζες ως τον Ιούνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το αργότερο τον Ιούνιο περιμένουν στην ΑΕΚ να αρχίσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά». Ποια τα επόμενα βήματα για να αρχίσει να υλοποιείται το όνειρο.

Για την άδεια οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας οδεύει ολοταχώς η ΑΕΚ. Στη χθεσινή συνάντηση του πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, με τα στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενημερώθηκε από τα τελευταία πως οι απαντήσεις που ζητήθηκαν και δόθηκαν από πλευράς «Ένωσης» ήταν επαρκέστατες.

Πλέον απαιτείται ένα διάστημα το πολύ 20 ημερών για να αξιολογηθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ κι εν συνεχεία θα εκκρεμεί μόνο η υπογραφή του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη. Όταν μπει και αυτή η υπογραφή, θα περιληφθεί στο φάκελο για την άδεια οικοδομικών εργασιών, η οποία υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες από τη στιγμή της κατάθεσης του φακέλου.

Εκτιμάται, λοιπόν, πως το Μάιο ή το αργότερο τον Ιούνιο θα αρχίσουν τα έργα στην «Αγια-Σοφιά». Στην ΑΕΚ έχοντας κάνει πλέον και με το παραπάνω ό,τι απαιτείτο από τη δική τους πλευρά, περιμένουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να μην καθυστερήσουν άλλο, ενώ ήδη προετοιμάζουν το πρώτο στάδιο των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σκέφτεται μήνυση κατά Αλαφούζου ο Μάνταλος!!


Σκέφτεται μήνυση κατά Αλαφούζου ο Μάνταλος

Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του Γιάννη Αλαφούζου για όσα τον κατηγόρησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εξετάζει σοβαρά ο διαιτητής Πέτρος Μάνταλος, σύμφωνα με το Goal.

Την πρόθεση να μηνύσει τον Γιάννη Αλαφούζο έχει ο Πέτρος Μάνταλος, σύμφωνα με το Goal.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγόρησε χθες τον διαιτητή πως απέβαλε ηθελημένα τον Ζέκα και είχε εντολή για να συμπεριφερθεί με συγκεκριμένο τρόπο απέναντι στους «πράσινους» ΚΑΙ στο παρελθόν, προσθέτοντας πως έχει στα χέρια του στοιχεία τα οποία θα δημοσιοποιηθούν προσεχώς.

Ο ρέφερι φέρεται να έλεγε στο περιβάλλον του πως συκοφαντείται χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτό θέλει να κινηθεί νομικά κατά του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Giann-αρος, αλλά δεν έφτανε!!


Giann-αρος, αλλά δεν έφτανε

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά αυτή τη φορά δεν αρκούσε και οι ελλιπείς Μπακς έχασαν από τους Πέισερς παρότι πάλεψαν για μεγάλη ανατροπή.

Ακόμη πιο άπιαστο όνειρο μοιάζει για τους Μπακς η πρόκριση στα play offs μετά την ήττα με 104-99 από τους Πέισερς στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά η ομάδα του αν και πλησίασε σε μια ανατροπή διψήφιας διαφοράς στο φινάλε δεν την ολοκλήρωσε, καθώς ο Κρις Μίντλετον αστόχησε σε τρίποντο στα 14,9’’ πριν το τέλος και με την ομάδα του στο -3.

Ο 21χρονος διεθνής φόργουορντ είχε 22 πόντους (7/16 δίποντα, 8/8 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη σε 41:27, αλλά ο Τζέισον Κιντ είχε περιορισμένες λύσεις από τη στιγμή που εκτός μάχης ήταν οι Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς και Τζον Χένσον.

Ο Τζόρνταν Χιλ με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πέισερς, που είχαν επτά διψήφιους σκόρερ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ειρωνικό ποστάρισμα από ΠΑΟΚ για τη φάση Καπίνο-Μακ!!


Ειρωνικό ποστάρισμα από ΠΑΟΚ για τη φάση Καπίνο-Μακ

Δημοσίευση για τη φάση λίγο πριν τη διακοπή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ανάμεσα στον Καπίνο και στον Μακ στην οποία ο ανατρέπεται ο Σλοβάκος έκανε ο «δικέφαλος του Βορρά» στο Facebook.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ποστάρισμα στον λογαριασμό της στο Facebook για την πολυσυζητημένη φάση ανάμεσα στον Καπίνο και τον Μακ στην οποία φαίνεται ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου του Βορρά».

«Η στιγμή που ο Καπίνο βρίσκει τη μπάλα», αναφέρει με ειρωνικό τρόπο στη φωτογραφία από την επίμαχη στιγμή.


Η στιγμή που ο Καπίνο βρίσκει τη μπάλα
Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεκατρείς συλλήψεις για τα επεισόδια της Τούμπας!!


Δεκατρείς συλλήψεις για τα επεισόδια της Τούμπας

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 οπαδών του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός Τούμπας σε μικρότερο βαθμό στη διάρκεια και μετά το πρόωρο τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, οδήγησαν στη σύλληψη 13 οπαδών.

Αυτοί αρχικά μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου (!) κι όταν αποκαταστάθηκε μερικώς η τάξη βρέθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα στη μέρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να αποφασιστεί αν και ποιες κατηγορίες θα τους απαγγελθούν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κυριάκος: «Ανόητοι σε διατεταγμένη υπηρεσία»


Κυριάκος: «Ανόητοι σε διατεταγμένη υπηρεσία»

Σκληρούς χαρακτηρισμούς περιέχει το σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. «Υπάρχει ειδικό πριμ για το ποιός θα σκύψει περισσότερο»;

Καυστικό το σχόλιο για τη διαιτησία του ημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του «δικεφάλου του Βορρά», Κυριάκο Κυριάκο μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για διατεταγμένη υπηρεσία και πως οι ερυθρόλευκοι τους είχαν υπέρ τους 90-10 στην Τούμπα. «Τι θα άλλαζε για εσάς αν δίνατε το πέναλτι στο 85', που θα το έδινε μέχρι κι ο... Φουστέρ», αναφέρει μεταξύ άλλων, αλλά και: «Υπάρχει κάποιο ειδικό πριμ για το ποιός θα σκύψει περισσότερο ανάμεσά σας»;

Δεν είναι μόνο ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, είναι και ανόητοι! Δηλαδή βρε αχαρακτήριστοι, τι θα άλλαζε για εσάς α...
Δημοσιεύτηκε από Κυριάκος Σ. Κυριάκος στις Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

*Πηγή: sport-fm.gr*