Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ο απίστευτος διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου!!


Ο απίστευτος διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου!

Την ώρα που οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το ποιος (δεν) φταίει, στη Γερμανία Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν διδάσκουν μέσω στο twitter την πραγματική διάσταση του ποδοσφαίρου.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το ποδόσφαιρο είναι στην πραγματικότητα ένα από τα καλύτερα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή πολλών ανθρώπων, καθώς σε μια νίκη μπορείς να χαρείς, κερδίζοντας μερικές ώρες ευφορίας και αντίθετα αν χάσεις, πράγματι να στεναχωρηθείς, αλλά να μην επηρεαστεί η ζωή σου από αυτό.

Στη Γερμανία φαίνεται ότι έχουν θέσει το θέμα «ποδόσφαιρο» στη ρεαλιστικότερη βάση του, με τις ίδιες τις διοικήσεις των ομάδων να διδάσκουν τους οπαδούς τους τι σημαίνει αθλητισμός και πώς πρέπει αυτός να αντιμετωπίζεται.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν κι αυτό γιατί η «διαστημική» Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε μέσα στο «Αλιάντζ Αρίνα» από την εξαιρετική Μάιντς με 1-2. Η Μάιντς είναι η πρώην ομάδα του νυν τεχνικού της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ και αυτό σημειώνεται, γιατί ουσιαστικά του έκανε το τέλειο δώρο λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση των Βεστφαλών κόντρα στους Βαυαρούς.

Το γεγονός αυτό υπερτόνισαν οι διαχειριστές του λογαριασμού της Μάιντς στο Twitter, με την παρακάτω ανάρτηση:






Η ανταπόκριση από την Ντόρτμουντ δεν άργησε καθόλου να έρθει, απαντώντας με τη γνώριμη ατάκα του Μπάρνεϊ από την αμερικανική σειρά «How I met your mother»:






Βλέποντας τα «ποντίκια» να... χορεύουν, οι διαχειριστές της Μπάγερν Μονάχου δεν απάντησαν καθόλου επιθετικά, αλλά συνδυάζοντας το χιούμορ με την παράλληλη αποδοχή της... καζούρας, φρόντισαν να δείξουν την κακή διάθεση που είχαν μετά την αναπάντεχη ήττα...





Άντε και στα δικά μας... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: