Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη ο Τζόνσον!!


Ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη ο Τζόνσον!

Ένοχος για την κατηγορία ασέλγειας σε ανήλικη κρίθηκε ο Άνταμ Τζόνσον, λίγες ώρες αφού απαλλάχθηκε για την κατηγορία ότι έκανε σεξ με την 15χρονη.

Ένοχος κρίθηκε από το Δικαστήριο του Μπράντφορντ ο Άνταμ Τζόνσον για την κατηγορία ασέλγειας σε ανήλικη και συγκεκριμένα σε ένα 15χρονο κορίτσι, λίγες ώρες αφού είχε απαλλαχθεί από την κατηγορία ότι έκανε σεξ με την νεαρή κοπέλα.

Ο Άγγλος διεθνής άσος έχει παραδεχθεί ότι φίλησε την νεαρή κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό του, αρνούμενος όμως ότι έπειτα από εκείνο το φιλί ακολούθησε οτιδήποτε άλλο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, στο πλευρό του ποδοσφαιριστή ήταν η πρώην σύζυγός του, Στέισι Φλάουντερς που μάλιστα κατέθεσε υπέρ του Τζόνσον παρά το γεγονός ότι την είχε απατήσει –όπως υποστήριξε η ίδια- με αρκετές γυναίκες.

Από την πλευρά της η ανήλικη, αφού έκανε λόγο για πάρα πολλά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μέσω Facebook, τόνισε ότι είχε πραγματοποιηθεί μια συνάντησή τους στο αμάξι του ποδοσφαιριστή και το μόνο που έγινε ήταν ένα ευχαριστήριο φιλί, καθώς της έδωσε δύο φανέλες της Σάντερλαντ, ωστόσο στη δεύτερη συνάντηση υποστήριξε ότι του έκανε στοματικό σεξ και αυτός προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.

Σε αυτές τις κατηγορίες, η υπεράσπιση του Τζόνσον χαρακτήρισε τη 15χρονο ως «παθολογική μυθομανή» και υποστηρίζει ότι έγινε κάτι παραπάνω ώστε να φανεί ως «θύμα» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ανώτατη ποινή που προβλέπεται για τον Άνταμ Τζόνσον είναι φυλάκιση 14 ετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: