Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ατρόμητος: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν στον Ατρόμητο τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με τη «στοχευμένη αποβολή» του Ζέκα για να μην παίξει στο δεύτερο αγώνα Κυπέλλου.

Ατρόμητος: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»Καθόλου καλά δεν ήχησαν στα αυτιά των διοικούντων τον Ατρόμητο τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνέντευξη τύπου σχετικά με την αποβολή του Κάρλος Ζέκα πριν από το δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η αποβολή του Ζέκα στο ματς κόντρα στην Ξάνθη ήταν στοχευμένη προκειμένου ο Πορτογάλος να μην αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο που ήταν το επόμενο ματς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ισχυρισμός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε την αντίδραση των Περιστεριωτών που δεν θέλησαν να τοποθετηθούν επίσημα, ωστόσο τονίζουν: «Δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές. Από τη στιγμή που υπάρχει ισχυρισμός για στοχευμένη αποβολή, πρέπει να μας πουν από ποιον δόθηκε εντολή στον διαιτητή, Σταύρο Μάνταλο για την αποβολή, αφού ο επόμενος αγώνας ήταν με τον Ατρόμητο και δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά.

Ο κ. Αλαφούζος δεν πρέπει μόνο να καταγγέλλει στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά τα όσα γνωρίζει να καταγγείλει στις αρμόδιες Αρχές και στα αθλητικά δικαστικά όργανα, για να μην υπάρχει καμία υπόνοια.

Η πρόκρισή μας ήταν απολύτως δίκαιη και να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα που παίξαμε στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός ήταν “κομπλέ”, το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Περιμένουμε τις αρχές για αυτό το θέμα, γιατί καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: