Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πιρές: «Ελπίζω ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση για Μπενζεμά ο Ντιντιέ»


Πιρές: «Ελπίζω ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση για Μπενζεμά ο Ντιντιέ»

Ανήσυχος για το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά εν όψει και του Euro 2016 εμφανίστηκε ο Ρομπέρ Πιρές και τόνισε ότι ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ σημαντικός για τους «τρικολόρ».

Την αγωνία του για την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά που έχει ομολογήσει τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά εν όψει και του Euro 2016 που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του, εξέφρασε ο Ρομπέρ Πιρές μέσω δηλώσεών του.

«Η Γαλλία χρειάζεται τον Καρίμ Μπενζεμά, είναι σημαντικός παίκτης και παίζει σε μεγάλο σύλλογο, που είναι στο υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να μας βοηθήσει», είπε ο παλαίμαχος πλέον μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό για την εικόνα της Γαλλίας και ελπίζω ότι ο Ντιντιέ (σ.σ. Ντεσάν) θα πάρει τη σωστή απόφαση και εγώ θα είμαι δίπλα του».

Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Πολ Πογκμπά: «Έχει σημαντικό ρόλο, δεν θα πω ότι έχει τον σημαντικότερο, ώστε να μην του προσθέσω πίεση. Σε κάθε περίπτωση θα είναι κινητήριος μοχλός για εμάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: