Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η αφιέρωση του Καντονά στο… νέο «Ολντ Τράφορντ»! (pics)

Για τον Ερίκ Καντονά, δεν υπάρχει μόνο ένα «θέατρο των ονείρων»…

Η αφιέρωση του Καντονά στο… νέο «Ολντ Τράφορντ»! (pics)Πριν λίγα χρόνια -και παρότι, πια, είναι στο… παρά ένα των 50- δήλωσε αστειευόμενος(;) πως είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για πάρτι των… ανταρτών του Μάντσεστερ: την FC United of Manchester.

Τον σύλλογο, δηλαδή, που ιδρύθηκε μόλις το 2005 από οπαδούς της Γιουνάιτεντ που αντιτίθονταν -και αντιτίθενται- στην αμερικανική διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Σε χρόνο ρεκόρ, μάλιστα, μέσα σε δέκα χρόνια, το… παρακλάδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχτισε το δικό του γήπεδο (που είναι… τίγκα σε κάθε ματς και έχει, ίσως, πιο «καυτή» ατμόσφαιρα από το «Ολντ Τράφορντ»…), ενώ πέρυσι πανηγύρισε τον τέταρτο προβιβασμό του, αγωνιζόμενο πια στην Conference!

inner

Ο Γάλλος παλαίμαχος στράικερ, λοιπόν, που λατρεύτηκε όσο λίγοι στο Μάντσεστερ, υπέγραψε μία φανέλα της FC United, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στο νέο θέατρο των ονείρων, ''Broadhurst Park'', με τις καλύτερες ευχές μου».

Η σχετική φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο facebook, προκαλώντας, όπως είναι λογικό, έναν μικρό… χαμούλη στις τάξεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ.

Το ''Broadhurst Park'', χωρητικότητας 4400 θεατών, άνοιξε τις πύλες του, με την υπάρχουσα μορφή του, πέρυσι τον Μάιο, μετά από δύο χρόνια εργασιών, μεταξύ 2013 και 2015.

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: