Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Καραπαπάς: «Αλητείες στον Ολυμπιακό δεν περνάνε»


Καραπαπάς: «Αλητείες στον Ολυμπιακό δεν περνάνε»

Εξηγήσεις για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, για τις φωτοβολίδες, για τους οπαδούς στα αποδυτήρια αλλά και για την στάση του συνδρομητικού καναλιού ζητάει ο Κώστας Καραπαπάς.

Θέση, μέσω της σελίδας του στο facebook, για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα πήρε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού με ανάρτησή του ζητάει από τον ΠΑΟΚ να δώσει εξηγήσεις για την φιλοξενία και τα επεισόδια, ενώ επιτίθεται και στον ΟΤΕ ΤV για την φάση της ανατροπής του Μακ απ’ τον Καπίνο.

Αναλυτικά:


«Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε. Ένα παιχνίδι για 0-5 το πήγαν πάλι στη μιζέρια. Περιμένουμε να μας πουν για τα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος, για τις υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι εκκλησία, για τα κουτσαβάκια που πήγαν να προσβάλουν τον προπονητή μας στην συνέντευξη Τύπου αλλά σε μας αυτά δεν περνάνε. Περιμένουμε να μας πουν για τις φωτοβολίδες που έπεφταν ασταμάτητα, για τα δακρυγόνα και τους "αιχμαλώτους" οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια μας. Αυτή ήταν η φιλοξενία τους. Να μας πουν για τη διακοπή του αγώνα που δεν έγινε γιατί εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είπαμε να παίξουμε. Να μας πει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξανάδειξε το πρώτο ριπλέι στη θέση του Καπίνο που φαίνεται ότι βρίσκει μπάλα και μετά αυτή χτυπάει στο χέρι του Μακ. Χαιρετίσματα λοιπόν στους πικραμένους... Προχωράμε»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: