Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!


Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Από σήμερα τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Αφότου επισημοποιήθηκε πως ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί οριστικά την Κυριακή στις 15:00 (λόγω του ότι στις 17:30 υπάρχει ο τελικός μπάσκετ με τον Φάρο), στη συνέχεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους τρόπους διάθεσης εισιτηρίων για τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας της 25ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και Ατρόμητου θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (6/3 και ώρα 15:00) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

Σήμερα, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων μόνο μέσω web και με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Την Πέμπτη 3/3 από τις 10:30 το πρωί θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web

Από την Παρασκευή 4/3 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων ενώ Σάββατο 5/3 θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web

Την Κυριακή 6/3 το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
7, 6 8€ 10€
1, 8, 5C , 12B 12€ 15€
5A ,9 , 2 17€ 20€
10 25€ 30€
3 40€ 50€
Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: