Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Παραιτήθηκε ο Σταθόπουλος από την Παναχαϊκή!!


Παραιτήθηκε ο Σταθόπουλος από την Παναχαϊκή

Ο Στάθης Σταθόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, καθώς όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, η διοίκηση δεν έκανε πράξη όσα του ζήτησε. Δείτε όσα είπε μετά το ματς με την Ελευσίνα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής έκανε γνωστό μετά τη συντριβή από τον Πανελευσινιακό στην Πάτρα με 4-1, ότι αποχωρεί από την ομάδα.

«Πρώτα απ' όλα να πω ένα μεγάλο συγνώμη γι' αυτό που έγινε. Δύο μήνες δεν έχω μιλήσει, όμως σήμερα θα το κάνω. Προσπάθησα από την πρώτη ημέρα να έχει ηρεμία η ομάδα και νομίζω πως με βάση τα δεδομένα, πριν από την έναρξη του αγώνα φτάσαμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Μετά την αποτυχία να γίνουν μεταγραφές, έστω και με ερασιτέχνες παίκτες, αλλά και να γυρίσει η ομάδα στην Αγυιά, νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Είχα υποσχέσεις ότι θα γίνουν όλα αυτά, όμως δεν έγιναν», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός.

«Κατά την άποψή μου δεν βγαίνει η χρονιά με αυτό τον αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν γνωρίζω αν θα μείνει ως έχει καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ίσως ορισμένοι αποχωρήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία αλλά και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Δεν αξίζει στην Παναχαϊκή αυτό που ζει σήμερα. Θέλησα να έρθω για πολλά χρόνια, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, δεν μπορώ να υποκαταστήσω τη διοίκηση η οποία θα πρέπει να μου δώσει όπλα και να προστατεύσει την ομάδα. Περίμενα από τη διοίκηση μια τοποθέτηση για το θέμα των δελτίων και δεν είδα. Αποχωρώ λοιπόν από την ομάδα», ολοκλήρωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: