Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Φουστέρ: «Κάθε χρόνο πάμε όλο και πιο πίσω»


Φουστέρ: «Κάθε χρόνο πάμε όλο και πιο πίσω»

Στο γεγονός πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει όλο και πιο πίσω με τα επεισόδια που συμβαίνουν στα γήπεδα στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά τη διακοπή στην Τούμπα στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το στενάχωρο είναι πως αυτές τις σκηνές τις παρακολουθούν παιδιά στην τηλεόραση, περιμένει κάποια στιγμή να επιληφθούν οι αρμόδιοι και πως στην πατρίδα του η ομοσπονδία και η Λίγκα εφάρμοσαν τους νόμους και σταμάτησαν αυτά τα φαινόμενα.

Αναλυτικά: «Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω. Κι είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Με θυμώνει και με λυπεί, γιατί αυτές τις εικόνες τις βλέπουν και παιδιά. Είμαι 100% εναντίον τέτοιων περιστατικών, σε όποιο γήπεδο κι αν συμβαίνουν. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτά. Είναι εύκολο να βρεθεί λύση εάν το θέλουν οι αρμόδιοι.

Είμαι Ισπανός και στην πατρίδα μου συνέβαιναν παλιότερα τέτοια επεισόδια. Όμως, η ομοσπονδία και η Λίγκα αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους νόμους, να μην επιτρέπουν την είσοδο αντικειμένων στα γήπεδα και σταμάτησαν τα επεισόδια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: