Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ρονάλντο: «Με αγνοούσε ο Μέσι»

Βέλη κατά του Λιοένλ Μέσι εξαπέλυσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «As».

"Με αγνοούσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας. Δεν μου έκανε όμως την παραμικρή έκπληξη αυτό το γεγονός, αφού δεν με είχε ψηφίσει άλλωστε μέσα στους τρεις κορυφαίους παίκτες της χρονιάς. Βάσει της σεζόν που κάναμε εγώ και η Ρεάλ πίστευα ότι θα κέρδιζα τον τίτλο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν έτσι, εγώ όμως δεν ζω μόνο για τις ατομικές διακρίσεις, διαφορετικά δεν θα ήμουν ποτέ ευτυχισμένος " τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο και του Ίκερ Κασίγιας και στα όσα είπε η σύντροφος του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σάρα Καρμπονέρο: "Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και δεν είναι δική μου δουλειά να συζητώ για αυτά. Μπορεί ο καθένας να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει, όμως σύμφωνα με εμένα έκανε άσχημα με αυτά που είπε. Αυτά που συμβαίνουν στα αποδυτήρια δεν πρέπει να μεταφέρονται στον Τύπο"


πηγή: metrosport.gr
 


Διλμπέρης: «Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα της Β΄ εθνικής»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, ήταν ξεκάθαρος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου:

«Διαπιστώσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, και καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, ότι εμείς δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα της Β΄ Εθνικής, αλλά και αναμφισβήτητα ούτε και η χειρότερη ομάδα. Διαπιστώσαμε προβλήματα και προσπαθήσαμε να τα ιεραρχήσουμε. Χάθηκαν πράγματα από την ομάδα, ιδίως στο προηγούμενο παιχνίδι, τα οποία με πολύ μεγάλη προσπάθεια θέλαμε να τα επαναφέρουμε μέσα στο παιχνίδι μας. Το πρώτο και το πιο σημαντικό, και νομίζω εκεί αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, είναι να φύγει το βάρος από τις πλάτες τους να μετατεθεί οπουδήποτε αλλού και ταυτόχρονα να έχουν μέσα στο παιχνίδι πάθος. Εγώ είδα ποδοσφαιριστές, και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτό, οι οποίοι μπήκαν παθιασμένοι να ζητήσουν το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι είχε και άλλα ζητούμενα τα οποία μας έλειψαν και τα βρήκαμε. Εκτός από προϋποθέσεις είχαμε και ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα γκολ. Ήρθε μέσα από το πέναλτι και ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα γκολ. Πρέπει βεβαίως να δουλέψουμε».


πηγή: metrosport.gr
 


«Με νοοτροπία και ενότητα»

Ο Ντόνι Μαγκράθ υπό τα βλέμματα της κοπέλας του Αρλένις Σόσα παραπονιόταν ότι δεν κάνει καλά σου. «Δεν είμαι κουρασμένος» είπε προσθέτοντας…

«Έχω 10 μέρες να δουλέψω για να ξαναβρώ την φόρμα μου στο σουτ. Κάναμε πάντως καλή νίκη. Στο β΄ ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και δεν νομίζω ότι η ομάδα έδειξε σημάδια κούρασης κάνοντας το 3 στα 3. Θα έρθουν και τα παιδιά που λείπουν και θα βοηθήσουν, θα έχουμε περισσότερα κορμιά» τόνισε ο 29χρονος γκαρντ που απέδωσε την επιτυχία του ΠΑΟΚ στο…

«Είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Ο κόουτς μου έλεγε να μην ανησυχώ, να σουτάρω. Το ίδιο και στον Κώστα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα είναι ίδια όλη την χρονιά, έχει γίνει καλό μιξάρισμα και υπάρχει η κατάλληλη νοοτροπία». Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δύσκολο πρωτάθλημα, έχουμε χρόνο για συνέχειαα για Περιστέρι εκτός, όχι πολυτέλεια πιο μακριά, κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε.

Πλήγμα με Γκασόλ!

Για περίπου ένα μήνα θα στερηθούν οι Λος Άντζελες Λέικερς, τις υπηρεσίες του Πάου Γκασόλ.

Ο Ισπανός σέντερ τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς και η διάγνωση των γιατρών ήταν πως ο Γκασόλ αποκόμισε από το παιχνίδι μία μερική ρήξη συνδέσμων στο πέλμα. Τράυμα τον οποίο θα τον αφήσει έξω για ένα μήνα.


πηγή: metrosport.gr

Μπρέσκα: «Να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Στη σπουδαιότητα της νίκης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήρθε κόντρα σε έναν αντίπαλο σαν τον Ηρακλή, στάθηκε ο Μάριο Μπρέσκα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει ανάλογα και να κερδίσει όλα τα παιχνίδια αν θέλει να ανέβει στη Super League:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και επίσης μια σπουδαία νίκη. Δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά νομίζω ότι θα ανέβουμε κι άλλο στην συνέχεια" είπε αρχικά ο Μπρέσκα και συνέχισε: "Κάναμε μεγάλη νίκη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να έχουμε δύναμη και καρδιά και να κερδίσουμε όλα τα ματς αν θέλουμε να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ».


πηγή: metrosport.gr
 


Στράντζαλης: «Ακόμα δεν χάθηκε τίποτα, να στηρίξουν όλοι τον Χατζηνικολάου»

Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, στην περίοδο που αποτέλεσε προπονητής του «Γηραιού» αλλά και στον νυν προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, τον οποίο στήριξε με τα λόγια του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή ήττα του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Ήταν μια απρόσμενη ήττα βάση το ότι ο Ηρακλής στην έδρα του αν και δεν έχει καταφέρει να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θεωρούσα πως απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου θα πετύχαινε τη νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και το γκολ που έφαγε από στημένη φάση ίσως τον αποπροσανατόλισε και δε μπόρεσε να μπει στη ροή του αγώνα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα, κάτι που ο κόσμος συζητούσε χθες σε «πηγαδάκια» στο Καυταντζόγλειο:
«Ο ρόλος ο δικός μου δεν είναι να βγω και να κατακρίνω μια ομάδα στην οποία μάτωσα και τη στήριξα. Ο ρόλος μου είναι να στηρίξω στο συνάδελφο μου. Το να τον βγάλουμε στη σέντρα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, είναι λάθος για τον Ηρακλή που είναι μεγάλο σωματείο. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει ανεπηρέαστος για να πετύχει το στόχο του που είναι η άνοδος. Αν τον βοηθήσουμε να το πετύχει θα έχει και ένα μερίδιο ευθύνης δικό μου. Πάντα ο Ηρακλής ξέρει να διαχειρίζεται τις άσχημες καταστάσεις. Να του δώσουμε την ώθηση μαζί με τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν την άνοδο, είτε μέσα από καλές είτε από άσχημες εμφανίσεις. Ευχαριστώ τον κόσμο για το ενδιαφέρον αλλά ο Ηρακλής πρέπει να κοιτάξει την επομένη μέρα, η οποία είναι με τον Γιάννη Χατζηνικολάου».

Για το μερίδιο ευθύνης που έχει ο ίδιος από την περίοδο που ήταν προπονητής του Ηρακλή:
«Ο Ηρακλής ήταν σε μια ευθεία και οι αγωνιστικές ήταν στα πόδια μας. Ο τρόπος που θέλει να επιλέγει ο κάθε προπονητής να παρουσιάσει αυτό που δουλεύει, διαφέρει. Η ομάδα τύχαινε της παραδοχής για το ποδόσφαιρο που έπαιζε αλλά δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα. Εγώ ανέλαβα την ευθύνη αλλά δεν μπορούσα να παίζω τυχαίο ποδόσφαιρο».

Για το αν ο Ηρακλής θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο:
«Υπάρχουν τα περιθώρια και θεωρώ πως σε εικόνα δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή. Τώρα η Καβάλα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, ο Βόλος χθες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθηλωμένος, ο Ηρακλής πήρε αποτελέσματα στον Εργοτέλη, στη Λάρισα, με την Παναχαϊκή. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν πως μπορούν να τα καταφέρουν και είναι στα πόδια τους. Είναι θέμα των υπευθύνων να προσπαθήσουν τα μέγιστα για να ανέβει ο Ηρακλής».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Χατζηνικολάου:
«Μίλησα με τον Χατζηνικολάου λίγο μετά την πρόσληψη του και κάναμε μια συζήτηση για το αγωνιστικό τμήμα. Ο ατομικός εγωισμός πιστεύω πως περιττεύει. Πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στους Έλληνες προπονητές να τους βοηθήσουμε να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει όλη τη διάθεση να πετύχει αυτό που προσπαθούμε από το καλοκαίρι. Δυστυχώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και θα πρέπει άμεσα να υπάρχει η κατάλληλη απόδοση για να έρθουν τα αποτελέσματα».


πηγή: metrosport.gr