Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μουντιάλ 2014: Με το… αριστερό οι Η.Π.Α.! (videos)

Απρόσμενη ήττα με 2-1 γνώρισαν οι Η.Π.Α. στην έδρα της Ονδούρας, ενώ το Μεξικό παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Τζαμάικα για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου προκριματικού γύρου της ζώνης CONCACAF.
Απέμειναν έξι εθνικές, εκ των οποίων οι τρεις θα περάσουν στο Μουντιάλ του 2014 και η τέταρτη θα δώσει αγώνες-μπαράζ με την πρώτη της ωκεανικής ζώνης. Ωστόσο, οι Η.Π.Α. δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και ο επιθετικός της Τότεναμ, Κλιντ Ντέμπσι, άνοιξε το σκορ υπέρ των Αμερικανών στο 36ο λεπτό με ωραία προσπάθεια. Ακολούθησαν, άλλωστε, οι Χουάν Γκαρσία στο 40ό λεπτό και Τζέρι Μπένγκστον, οι οποίοι πέτυχαν την ανατροπή του 1-0 και πρόσφεραν μία δίκαιη νίκη στην Ονδούρα.
Από την πλευρά του, το Μεξικό έμεινε στο 0-0 με την Τζαμάικα, καθώς ο Χαβιέ Ερνάντεζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συμπαίκτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Ισοπαλία καταγράφηκε και στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, στο οποίο ο Μπράιαν Ρουίζ της Φούλαμ ισοφάρισε για λογαριασμό της Κόστα Ρίκα στο 84ο λεπτό του εκτός έδρας 2-2 με τον Παναμά. Οι Λουίς Ενρίκεζ και Ρόμαν Τόρες έβαλαν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ εντός του πρώτου ημιχρόνου, αλλά οι Κοσταρικανοί αντέδρασαν μειώνοντας με κεφαλιά του Αλβάρο Σαμπόριο, πριν ισοφαρίσει ο Ρουίζ.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ονδούρα-Η.Π.Α. 2-1
Παναμάς-Κόστα Ρίκα 2-2
Μεξικό-Τζαμάικα 0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ονδούρα 3, Κόστα Ρικα 1, Παναμάς 1, Τζαμάικα 1, Μεξικό 1, Η.Π.Α. 0.
Σημείωση: Οι πρώτοι τρεις προκρίνονται στο Μουντιάλ 2014 και ο τέταρτος δίνει μπαράζ (δύο αγώνες) με τον πρωταθλητή OFC (Νέα Ζηλανδία ή Νέα Καληδονία).










πηγή: onsports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: