Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγώλης: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιώργος Ζευγώλης τη νίκη (64-62) του Άρη επί του Ηλυσιακού.

Ζευγώλης: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»
Απογοητευμένος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο Γιώργος Ζευγώλης με την εικόνα του Ηλυσιακού, αυτή τη φορά στην ήττα (64-62) από τον Άρη. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας των Ιλισίων θεωρεί πως η νίκη των «κίτρινων» είναι δίκαιη λέγοντας: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη καθώς ο Άρης ήταν καλύτερος».

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη καθώς ο Άρης ήταν καλύτερος. Εμείς παλέψαμε στην άμυνα αλλά η εικόνα της ομάδας μου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν με ικανοποίησε. Μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, όπου παίξαμε σαν ομάδα, ψάχνουμε ακόμη να βρούμε έναν δεύτερο παίκτη να μας βοηθήσει στην επίθεση. Είμαστε μονοδιάστατη ομάδα και έτσι δεν μπορείς να παλέψεις. Ίσως η διακοπή να μας κάνει καλό. Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, με Ρέθυμνο και Παναθηναϊκό και πάμε να παίξουμε μετά με την Ελευσίνα ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή», τόνισε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε: «Δεν ήμασταν το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Παρότι όμως στο τέλος πήραμε μια μικρή διαφορά την χάσαμε αμέσως με δικά μας λάθη. Δείξαμε όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Αν είχαμε πάρει τη νίκη θα πατούσαμε και με τα δύο πόδια στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: