Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κουρδάκης: «Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, στο μυαλό μου μόνο ο ΟΦΗ»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του ΟΦΗ, Παναγιώτης Κουρδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για το παιχνίδι του Σαββάτου με την πρώην ομάδα του, αλλά και την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του που επιστρέφει στην Τούμπα:
«Επιστρέφω με ανάμεικτα συναισθήματα. Εννοείται πως ανήκω στο ΟΦΗ και το μυαλό μου είναι μόνο εδώ. Όταν όμως έχεις περάσει από τον ΠΑΟΚ, έστω και αν δεν έχεις παίξει σε επίσημο αγώνα, παίζει μεγάλο ρόλο. Ήμουν από τα 15 μου στις ακαδημίες. Είμαστε φίλοι από τις ακαδημίες με τον Κλάους το Σταφυλίδη, τον Κάτσε κ.α.».

Για την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ στην οποία συμμετείχε και έχει βγάλει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές:
«Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει ένας ποδοσφαιριστής. Υπήρχαν συμπαίκτες μου που έλεγα πως θα παίξουν σίγουρα ποδόσφαιρο αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για τον Κάτσε το περίμενα πως θα παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν σκέφτεται ποτέ το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Τούμπα:
«Αυτή τη στιγμή ανήκω στον ΟΦΗ με εμπιστεύονται και το μυαλό μου είναι εδώ. Δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά. Περνάω πολύ καλά και αυτό φαίνεται και στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το ποιόν παίκτη του ΠΑΟΚ υπολογίζει περισσότερο:
«Όλους τους ποδοσφαιριστές πρέπει να τους υπολογίζεις. Δε γίνεται να μην υπολογίσεις κάποιον. Έχουν έρθει καινούργιοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς κοιτάμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ, άλλα θέλουμε να πετύχουμε εκτός έδρας νίκες γιατί δεν τα έχουμε καταφέρει, σε αντίθεση με τα εντός έδρας παιχνίδια».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: