Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Χίτσφελντ: «Λογικό το 0-0»

Απόλυτο λογική εξέλιξη χαρακτήρισε το 0-0 ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία ο Χίτσφελντ, με βάση τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες.

Χίτσφελντ: «Λογικό το 0-0»
Στο δυνατό παιχνίδι και την έλλειψη φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες, στάθηκε ο Ότμαρ Χίτσφελντ μετά το παιχνίδι της Ελβετίας με την Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελβετών χαρακτήρισε απόλυτα λογικό το 0-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ελβετίας, τόνισε: «Έγινε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, δεν έγιναν φάσεις και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε στημένες φάσεις. Το 0-0 είναι ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα».

Οι Ελβετοί δημοσιογράφοι από εκεί και πέρα, στάθηκαν ιδιαίτερα στις ερωτήσεις τους στις επιλογές του Χίτσφελντ και ειδικά για την θέση του τερματοφύλακα όπου αγωνίστηκε ο Ζόμερ και όχι ο τιμωρημένος για τα επίσημα, Μπενάλιο. «Είναι μία… ανοιχτή κούρσα και θα δούμε ποιος θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Κύπρο», απάντησε.

Όσο για τον Λιχτστάινερ που αντικαταστάθηκε, ο Χίτσφελντ είπε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις και έτσι έπρεπε να βγει ενώ είναι αμφίβολος ακόμα και για το επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: